Отговори
# 525
  • София
Дана,една приятека правеше секс и като течеше след секциото и аз и се чудех даже не е ли опасно Grinning  а тя вика какво да ми стане нали не съм раждала от там Mr. Green
Но все пак нали е шито и вътре...... мен си ме притеснява,,,

# 526
# 527
Ами не знам, аз не изпитвам никакво желание за секс, докато съм с кървене. То голям секс ще е - отдолу кървене, отгоре теч на кърма, романтика.  CrazyОсвен това не се знае няма ли да си докара човек някоя инфекция. Всеки си решава, но не е за мен тая работа, секса няма къде да избяга, като му дойде времето  Grinning

# 528
  • София
О,да определено!
Аз вчера съм седнала до малкия в кухянат аи съм му напълнила един леген и съм го сложила на масата  Grinning и по едно време усещам нещо ми капе но си милех,че е от водата на малкия,че е излязло от легена..... а кога поглждам то крака ми белее и се стича ли стича и лепна  Laughing направо съм като дойна крава! Mr. Green 

# 529
  • Варна
Димяни, моя мъж пък се притесняваше да правим секс последнита два месеца от бременноста и ме държеше на сухо  Mr. Green. Та след като приключиха лохиите/20 дни/ веднага го нападнах Joy
Gergan_ka , аз също ползвам по принцип тампони, но след раждане превръзките са ми по-удобни.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Joy Joy
Личи си че от снощи няма форум.

# 530
Много се извинявам за въпроса, но какво означава "лохии"?
Много съм "боса" явно по темата, нищо не знам, а съм тръгнала да раждам  Rolling Eyes

# 531
"Лохии" е просто наименование на кървенето след раждане.

# 532
"Лохии" е просто наименование на кървенето след раждане.

Аа благодаря!
Остава сега да ми кажеш, че и на тампоните им казват превръзки след раждане и ще умра от кеф  Joy
Майтапя се...ще видя как ще го караме след това преживяване, раждането де.

А що се отнася до секса, такова нежелание никога не съм изпитвала. Още като разбрах, че съм бременна ми спря и желание и всичко и от тогава насам се чувствам като абсолютна крава. Много надебелях още от самото начало на бременността. Горкият човечец до мен, незнам как се оправя, а и не искам да го мисля, че току виж ми стане ясно  Thinking

# 533
И аз с тампони съм свикнала ,ама някакси не си представям да ги ползвам след раждането веднага   newsm78
Абе това да ни е проблема  Naughty Дано всичко с всички мине нормално и да сме добре  Hug
Аз тая нощ сънувах ,че започват да ми изтичат водите ,че ще ме слагат на системи .А странното беше ,че се радвах  #Crazy Искам да минава по-бързо времето  Heart Eyes
По цяла нощ сънувам дрешки,кошарки ,раждания .... smile3504  
Такива киселини ме мъчат от вчера  smile3514 ,кажете нещо против тях  Praynig
За секса - ние си правим ,доки не ни е забранявал .Само че аз нямам особено голямо желание  Rolling Eyes Чувствам се като пингвин  Mr. Green
Вижда му се края вече  Hug
Gergan_ka ,и аз нищо не разбирам по темата  newsm78 Лохии , лигнин ... Joy

# 534
Нищо, ще се изучите скоро по темата  Grinning

# 535
Здравейте!
При мен няма нищо ново.В петък съм на преглед и ще видим.Имам един въпрос:Тъй като термина ми го преместиха в края на август ако бебо тръгне преди 36 седмица (по термин на цикъл) пак ли ще се води ,че е подранило и ще е в кувиоз???Малко объркано го написах ,но надявам се да сте ме разбрали.От седмица насам имам усещането,че всеки момент ще ми дойде(надявам се да устискаме още малко.
Лек ден на всички!

# 536
Дано само да са ни живи и здрави дечицата, а то, че ще се учим, ще се учим цял живот.
Аз по принцип се притеснявам за абсолютно всичко до възможно най-дребния детайл и сега си се чудя сама на себе си, че съм така сранително спокойна.
Само си представям обаче момента като затръгвам към Плевен (там ще раждам)...малее не ми се мисли newsm78

# 537
  • Варна
uli 04, в кувьоз се слагат недоносените бебенца, а това се определя по тегло, ръст и време на раждане в комбинация.

# 538
  • ВИДИН
здравейте мамчета скоро не съм влизала но ми се беше прецакал компутъра
както и да е исках да ви се похваля вече си купихме количката и съм си взела почти всичко за в болницата само имам едно въпростче някои знае ли каква хумана искат в болницата защото ние сме с дупето на долу и ще раждаме секцио което значи че няма да се кърмим но не зная каква хумана да взема благодаря ви предварителн за отговора

# 539
ще раждаме секцио което значи че няма да се кърмим

Това не е задължително. В смисъл, че и след секцио е възможно да се кърми.
Има много инфо по темата, ето една тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13584
А и не знам дали трябва да си носиш ти адаптираното мляко в болицата. Там нямат ли?
Най-добре се консултирай на място.

Общи условия

Активация на акаунт