Отговори
# 75
  • София
Здравейте, момичета! Tommelise, честито ти отново, гордост наша Hug
Момичета, снощи се върнах късно от прегледа при Сигридов - сега ще си копирам поста от близнашкия форум, за да разберете какво стана - "Здравейте, момичета! Прибрахме се късно и докато се поосвестим мина време - малкият е с гнойна ангина и висока температура, съпругът ми е със слънчево изгаряне от катеренето по Витоша в събота, та така. Благодаря на всички ви за загрижеността - д-р Сигридов ме успокои. Ще разкажа по-подробно, за да търсите и вие като мен второ мнение ако, не дай се боже, се наложи. Така, отивам днес на преглед в Щерев - тоновете са екстра, но...бебетата били малки, плацентата е калцифицирана(не знам така ли се пише думата), определят ми я 3-та степен само от преглед на видеозон и ми казват - всеки момент можеш да родиш...Аз изпадам в паника, но си уреждам час при Сигридов - и той какво каза - бебетата са около 2 600 кг едното и 2 300 кг другото. Плацентата е леко зряла, което е нормално за този период на бременността, водите са бистри, кръвопотокът към и от бебетата е наред - всичко е ОК! Камък ми падна от сърцето, но няма да мога да се доверя отново на лекарката, която ме следеше до сега.Знам, че Сигридов е с голям опит в проследяването на многоплодна бременност. И така, момичета - по думите на Сигридов си имам нормална бременност и е още рано да се раждат, ако не стане нещо непредвидено..."

# 76
brilliant, щом чувството е толкова силно, отиди на лекар за твое успокоение. И аз знам, че е нормално, но вчера чак се изплаших как ще я карам до края. При мен става не само като легна по гръб, а изобщо, като лежа или стоя седнала. На моменти мога само да се разхождам из къщи  Confused Но пък от снощи ми отмина това чувство, поне не е постоянно. Сигурно зависи и от това как се е разположил малкия калпазанин  Heart Eyes Heart Eyes Мъжът ми вместо да ми съчувства на всичките неразположения, се радва - това значело, че всичко върви добре и бебчо си расте.

За болките през нощта -  и на мен отвреме-навреме ми стават тогава точно. Като силни мускулни, режещи. Пия си магнезия и бързо отминават засега

И да ви попитам - мислите ли, че трябва да почистя с нещо специално отвътре  новото шкафче за дрешките на бебето?

# 77
  • Пловдив
Здравейте мами  Heart Eyes !
Честито бебче Иван на мама Деси!Да е жив и здрав, малкия калпазан, бързо да наддава и скоро в къщи да се гушкат  Peace!
Аз да се отчета от вчерашния преглед.Общо взето всичко е наред. Девойчето е 1957гр., а младежът 2028гр.Разбира се приблизително.Винаги има грешка от замерването. Девойчето е "слязло" ниско долу, готово за раждане, главично. Доктора чак ме попита нямам ли болки и гледана ли съм за разкритие. Но аз болки до сега съм нямала. Стягания -да, но болки -не. И по спомени и голямата ми дъщеря се беше подредила за раждане много от рано, а накрая я преносих 5 дни.
А как се ритат двамата, не е истина!В корема ми е малка война  Grinning И доктора каза, че си раздават ритници Simple Smile Понякога боли... , но сладка болка  Heart Eyes
За повиването... и на мен не ми допада идеята!А и в тия жеги, никой не съветвам да си повива бебето /мое мнение/!И дъщеря ми лятото се роди, новородена в родилния дом беше по камизолка и по гащички. И за крачетата не беше полезно!Точно обратното, трябва да стоят като жабчета!Че към 5-тия месец бяха едни притеснения за луксация!
Браво Tommelise   - отличничка  Hug !
На всички, хубав и прохладен ден !И, добре че прочетох от Димяни, аз днес имам имен ден  doh !Да взема да почерпа:

# 78
  • у нас
27 Peace
ilik123 да си жива и здрава. Да се радваш на здрави дечица и много детски смях да има  у вас Heart Eyes много усмивки и семейно щастие Hug

# 79
Здравейте, аз се позагубих, не съм ви чела много, много, но пък новата тема я изчетох цялата  Simple Smile
Първо честито юначе на мама Деси   bouquet Нека да е жив и здрав малкия Иван за радост на всички у дома Hug Hug Hug
Стискам палци на Димяни и на Руби и от сърце им пожелавам да си гушнат скоро бебенцата у дома - живи и здрави  Praynig Hug Heart Eyes
beb4o_fb - радвам се на добрите новини при теб за бебетата. Бързо оздравяване на баткото и бързо оправяне на таткото  Hug
Даниелка - темата е чудсна, поздравления   bouquet
От тези загръщащи пеленки във Варна има в магазин Сладурите. По-точно бяха свършили, но жената каза, че пак ще зарежда. Цената обаче незнам каква е. Иначе аз ги гледах в Амазон http://www.amazon.co.uk/swaddle-Baby-Products/s/qid=1279614191/r … 3A59624031%2Cn%3A!60032031%2Ck%3ASwaddle&page=1 Но и тук цените са доста сериозни.
Tommelise - браво! Ти наистина си нашата гордост!   bouquet
ilik123 - да си жива и здрава и много щастлива бъдеща мама   bouquet

# 80
Здравейте момичета  Hug .Първо Честити имен ден на всички празнуващи днес!

Рали,браво мила   bouquet !Данна_2010 стискай още малко,да не ни спретнеш някоя изненада и ти  Mr. Green  Heart Eyes  Hug !
Димяни ,мн поздрави на Руби и семейството и и да знаете,че ви мислим всеки ден и сме с вас  Hug !Чакаме само хубави новини,че и бебките наддават  Hug Hug Hug!
Яничка,а ти като се чуеш с Деси да и кажеш ,че мн ни липсва и изпрашаме цялата положителна енергия за нея и малкия Иванчо-Калпазанчо  Heart Eyes  Hug !
ilik123

# 81
  • София
Даниелка,мерси мила ще и предам! Hug

# 82
Яничка,а ти като се чуеш с Деси да и кажеш ,че мн ни липсва и изпрашаме цялата положителна енергия за нея и малкия Иванчо-Калпазанчо  Heart Eyes  Hug !

Ще и предам, миличка!  Hug Аз и вчера и казах. Днес ще я чуя да видим какво е станало с изследванията на малкия, но вчера нещата изглеждаха много добре. Ама чакам да ми потвърди, че да се зарадвам на 100%.

# 83
На този ден точно преди 2 години се появи моето малко момиченце и ме направи най-щастливата мама на света  Heart Eyes Почерпете се виртуално за нейно здраве.

# 84
  • у нас
да ти е жива и здрава, да расте умна и красива, да радва мама и тати всеки ден с усмивчици, целувчици и муцунки Heart Eyes
и тъй като съм първа си взимам от украсата на тортата-боц Mr. Green

# 85
Здравейте,момичета!
Честито момченце на Деси!Нека да е жив и здрав малкия Иван и скоро да си бъде в къщи!!!
 Hug Hug Hug

# 86
Честит имен ден на ilik123! Много здраве, любов и късмет, а на есен щастлива мама на две прекрасни бебчета!

E.L. Честит рожден ден на малкото ти момиченце. Нека расте живо и здраво, умно и добро, мило и красиво за радост на всички!

Tommelise браво за поредния изпит, сигурна съм ще пребориш и другия. Още малко остана  Peace

Димяни и Руби, колко хубаво е, че вече се познавате и ще сте си опора една на друга! Стискаме палци за вашите борбени мъничета, скоро да си ги гушкате в къщи- живи, здрави и порастнали! Hug Hug

Вчера забравих да кажа, че на прегледа миналия четвъртък всичко беше наред. Бебка е с главичката надолу и вече тежи около 2400 гр.  Heart Eyes  Д-р Илиев, който ме следи в Токуда излиза в отпуска двете последни седмици на Август и сега съм в чуденка, кой да избера Thinking Имам усещането обаче, че всичко около раждането ще мине благополучно и гледам да не се шашкам от неща, които са извън моя контрол.

Хубав и прохладен ден на всички!  bouquet

# 87
Ееее супер Е.L. Честит рожден ден на малката Лора,много да слуша мама и да и помага за бебка!  Hug

# 88
E.L., да ви е жива и здрава малката сладурана! Весел празник!  bouquet Hug
Ilik123, Честит Имен Ден!  bouquet

# 89
Здравейте! Може ли някой да ми каже къде в София има от тези нощници за кърмачки, че нямам никакво време да обикалям. Бях две седмици отпуск, успях да прескоча и до морето, но сега трябва да наваксам с работата  Sad.

Здрасти, не знам къде живееш в София, но на пазара "Иван Вазов" има един магазин, в който продават какво ли не, но има и щанд за спално бельо. Там има много хубави неща, редовно пазарувам и 100% има и от тези нощници, даже и във вариант пижама.

Общи условия

Активация на акаунт