Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват раждането, здравето на бебетата и майките, подготовката за болницата, преждевременното раждане, споделянето на лични преживявания и притеснения; бременност, семейни отношения, подкрепа от страна на семейството, планиране на бременността и различни гледни точки и преживявания на жените по отношение на бременността и семейния живот.
-
Какви са някои от основните съобщения в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с раждането и подготовката за болницата?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета и майките?
-
Какво е мнението за повиването на бебета?
Идвам отново с информация за срещи, лекции и други събития по градове.
,
.И се надявам ,че някой ще ходи и ще разкаже с подробности после
Въобще аз моренцето най го обичам седнала край плажа с коктейлче в ръка, а сега ни котейлче, ни високо столче стават за мен. Да не говорим, че по цялото пътуване ще мисля само да не би да родя. Догодина ще наваксам
Освен на море, не ми се ходи никъде сред хора, не ми се вижда с никого и само се моля да идва края на Август и да раждам