Отговори
# 165
Офф да му се не види, хич не си падам по спорта, та сигурно пак ще трябва да гладувам или да се мъча с Дюкан. Ама така е като ям като за световно. Сега уж по-малко, ама пусто все ми се хапва нещо  #Cussing out

# 166
  • София
Мацки,

Мъжо спечели среща с идолката ми Таря Турунен за концерта в Каварна...

В голяма дилема съм дали да пътувам. Аз се бях отказала, ама при това условие, как ще пропуснем да се срещнем с Таря и да я чуем разбира се... а той сам нямало да ходи...

Утре съм на доктор, та ще видим той какво ще каже.

Иначе и мен жегите ме мъчат, чат пат даже  Sick, киселини имам, контракции, всички екстри са ми налице... И пак как ме влече натам към Каварна...

# 167
  • София
Фъстъчка, супер е това, дано доктора да ти разреши пътуването  thumbsup

Danna_2010, по съвет на вече родили приятелки, си взех колан с крачоли - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1813 Този идва и доста нагоре - обхваща добре.
Според мен помага въпросния колан. Даже сега мисля да си взема още един и да си ги менкам със стария - поне есента ще е по-хладно, че предния път лятото си беше голям тормоз юни-юли с колана и с панталон, ама аз търпях де Simple Smile

# 168
Леле, Фъстъчка.... е, те сега ти завидЕх сериозно... леле леле леле.... Дано ти дадат зелена светлина, честно, страшно яко нещо ти предстои ако имаш възможност да отидеш да видиш Таря... пък и Епика ще свирят и въобще..., а аз ще си преживявам невъзможността да пътувам тихичко (или пък може би не, ще си пусна на макс, всичко, което имам на Доро, на Таря и на Епика и ще си направя домашен концерт, като не може друго).

# 169
v_spasova, леле, току-що си поръчах точно този колан Рита от Данет  newsm68 Значи правилно съм го избрала.

Фъстъчка, трудна дилема, не я знам изобщо Таря между другото коя е  Embarassed, зависи ти как се чувстваш Simple Smile А и какво ще кажат лекарите, разбира се  Peace

# 170
Kalinastamatova ,
наистина е доста относително това с килограмите на бебетата,
но все пак 2600 си е леко стряскащо.

Дано всичко да е наред!!!  Praynig

Фъстъчка, много се радвам за теб,
дано да ти позволят да пътуваш, че си е доста път!

# 171
Малко разхлаждащ сладолед  Mr. Green

# 172
Имали ли сте дни, когато за да усетите бебетата, се е налагало да ги побутнете? Вчера така ме притесни малкото зайче - след няколко дни дивеене, когато не ме оставяше да спя, утихна съвсем. Няколко дни се обаждаше по много малко, а вчера изобщо не се размърдваше сам и трябваше да го разбутвам. Вашите мъничета правили ли са така?
Иначе тоновете му си бяха наред. Освен това лекарката ми каза, че е със седмица по мъничък  - досега си вървеше добре. Измери го 1,500, в 31 - ва седмица съм. На няколко места прочетох, че това си и нормалното тегло за тази седмица. Каза да не се притеснявам и че отклонение с една седмица не се отчита изобщо, но все пак. Стана ми съвестно, защото в тия жеги хапвам по малко.

gala9, миналата седмица беше такъв бяс, че и аз имах чувството, че се опитва да ми отиде към гърба и нагоре под ребрата  Heart Eyes

Имали ли са бебетата ви такива дни, нещо още не мога много да се успокоя  Confused

# 173
Е може ли да си изтрия цялия пост, направо ще се изям от яд  #Cussing out . Кики се събуди и сега ме раздърпва да ходим на някъде.

brawn  на мен ми се случва всяка седмица . 4-5 ДНИ Е ЩУРА АКРОБАТКА , А НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН  ПОМРЪДВА МНООООООООООГО РЯДКО. Но аз не се притеснявам- все си мисля .че е нормално  newsm78 , но щом си се притеснила толкова много по добре ходи или се обади на доки. 

# 174
Някой мислили да ходи на лекцията на ЛаЛече Лига в неделя?Темата лично на мен ми е много интересна ,но за съжаление нямам никаква възможност да отида  Sad .И се надявам ,че някой ще ходи и ще разкаже с подробности после  Wink
Привет Гери,
За тези от вас, които нямат възможност да посещават лекции и срещи, сме насреща да отговаряме на въпросите ви тук, на лични, в консултантския форум или по друг удобен за нас и вас начин. Линк към библиотеката на кърмаческия форум, която е доста богата. На този етап бих препоръчала разделите Подготовка за кърмене и Начало на кърменето - първи дни с бебето. В местните Ла Лече Лига групи има заемни библиотеки, ако желаете можете да станете членове и да ги ползвате. Членството ви ще подпомогне издаването на нови материали, с които да достигнем до повече майки и техните бебета.  Heart Eyes

Mimsat и аз като част от проекта между бг-мама и Ла Лече Лига сме на разположение да отговаряме на въпросите за кърменето, които ви вълнуват.  Hug

Честити бебенца на RYBI, Димяни и DESUNIQUE! Желая ви много сили, търпение и вяра! Бързо наддаване на дечицата и скоро да си ги гушкате у дома!

# 175
brawn, моето досега не е имало такива дни, но с първата бременност ми се беше паднало такова бебе, което и на побутване не се обаждаше. Постоянно спеше и не мърдаше. Знам колко е изневрвящо, но аз така и не си реших тогава проблема, просто като се роди живо и здраво, чак тогава се успокоих. Твоето явно е доста по-подвижно  Peace

# 176
Мерси за отговорите, вчера бях на доктор да го проверя, записаха тоновете, гледаха го на ехограф, казаха, че всичко му е наред. През нощта се връткаше, сутринта пак се движеше самичък и оттогава си кротува и трябва да го разбутвам, за да го усетя. Това би трябвало да е нормално, нали?
Притеснявам се повечко, защото съм с генетични проблеми, там следим как е положението, на терапия съм и би трябвало всичко да е наред  Rolling Eyes

# 177
Имали ли сте дни, когато за да усетите бебетата, се е налагало да ги побутнете? Вчера така ме притесни малкото зайче - след няколко дни дивеене, когато не ме оставяше да спя, утихна съвсем. Няколко дни се обаждаше по много малко, а вчера изобщо не се размърдваше сам и трябваше да го разбутвам. Вашите мъничета правили ли са така?
Иначе тоновете му си бяха наред. Освен това лекарката ми каза, че е със седмица по мъничък  - досега си вървеше добре. Измери го 1,500, в 31 - ва седмица съм. На няколко места прочетох, че това си и нормалното тегло за тази седмица. Каза да не се притеснявам и че отклонение с една седмица не се отчита изобщо, но все пак. Стана ми съвестно, защото в тия жеги хапвам по малко.

gala9, миналата седмица беше такъв бяс, че и аз имах чувството, че се опитва да ми отиде към гърба и нагоре под ребрата  Heart Eyes

Имали ли са бебетата ви такива дни, нещо още не мога много да се успокоя  Confused

до колкото си спомням всички сме се оплаквали от това, та явно е нормално. може и на тях да им писва в един момент да се движат  newsm78 ,или да се успиват повечко. аз например в такива моменти ям много лед или слядолед и тя веднага реагира, достатъчно ми е малко да се помръдне,за да се успокоя. пробвай с нещо студено може и при теб да има ефект   bouquet

v_spasova, леле, току-що си поръчах точно този колан Рита от Данет  newsm68 Значи правилно съм го избрала.

Дана , а как прецени кой размер  newsm78, аз тръгнах сега да си поръчам,но си нямам и на идея за размера

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 17:54 от gala9

# 178
  • София
Някой мислили да ходи на лекцията на ЛаЛече Лига в неделя?Темата лично на мен ми е много интересна ,но за съжаление нямам никаква възможност да отида  Sad .И се надявам ,че някой ще ходи и ще разкаже с подробности после  Wink
Привет Гери,
За тези от вас, които нямат възможност да посещават лекции и срещи, сме насреща да отговаряме на въпросите ви тук, на лични, в консултантския форум или по друг удобен за нас и вас начин. Линк към библиотеката на кърмаческия форум, която е доста богата. На този етап бих препоръчала разделите Подготовка за кърмене и Начало на кърменето - първи дни с бебето. В местните Ла Лече Лига групи има заемни библиотеки, ако желаете можете да станете членове и да ги ползвате. Членството ви ще подпомогне издаването на нови материали, с които да достигнем до повече майки и техните бебета.  Heart Eyes

Mimsat и аз като част от проекта между бг-мама и Ла Лече Лига сме на разположение да отговаряме на въпросите за кърменето, които ви вълнуват.  Hug

Честити бебенца на RYBI, Димяни и DESUNIQUE! Желая ви много сили, търпение и вяра! Бързо наддаване на дечицата и скоро да си ги гушкате у дома!

Мерси за информацията  Hug

# 179
  • у нас
Яничка и на мен ми се е случвало с препарати на основата на активен кислород. Същото ще стане ако се залееш с висок процент на кислородна вода (също кислород) Мажи много мазен крем- ти го и правиш Wink а за миризмата... когато чистя с белина или нещо което смърди Sick след това си обливам ръцете с оцет или сок от лимон. Много бързо спират да миришат Peace

Фастъчка- ако трябва ще спирате на 15 мин, но това събитие не е за изпускане  Peace

Gergan_ka  дано не съм объркала, някой попита за магазини в Плевен. Има борса на барата, от към Сторгозианската част и нов магазин направиха до ресторант Централ. За тези се сещам големи и където ще намериш всичко Peace иначе малки колкото щеш Hug

за кг- аз надебелях преди да забременея ooooh! и сега още повече Confused купих си велоергометър и много съм се настървила да отслабвам стабилно след раждането. Обачееее да не си остана само с идеята Laughing този месец ограничавам храна, сладкиши, сладоледи Whistling да видим какво ще посочи кантара на 05,08 Twisted Evil даже вече се интересувам за хранителни добавки с които лееекичко мисля да се подпомагам Crazy
по повод на това Danielkka голямо изкушение си боднала Twisted Evil

аз имам въпрос- някой да има да е около моя срок и да усеща бебето че се върти още newsm78 малка ли е, гимнастичка ли ще е, но много въртене много нещо. Беше в главично, после мина в напречно, сега пак главично...дано не се върти вече ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт