Отговори
# 570
  • у нас
♥Димяни ♥ благодаря че ни държиш в течение Peace всички ви мислим и все такива новини да ни носиш Hug

# 571
  • София
Знам,че всички се молите за тях!  Hug
Благодаря ви от сърце!  Heart Eyes  bouquet

# 572
Tommelise, голямо браво за всички взети изпити!!!

September 2010, Butlins, я да заформяме Младостска група на септемврийките. Аз съм в Младост 4. Като тръгнах да избирам педиатър нямах представа от къде да го търся, дори не зна къде са поликлиниките в квартала (от ноември сме тук и още нищо не знам къде е). После една приятелка ми препоръча тяхната педиатърка (тази приятелка е в Младост 3), но тя е в поликлииката в Дианабад. Така че аз съм се записала при нея... не знам дали това по някакъв начин ви помага с избора...

# 573
Danielkka, честити празници   bouquet

Tommelise, ти си нашата гордост  Hug

И аз от снощи се опитвах да вляза във форума, гледам всички наваксвате Simple Smile
Хората вече ще влизат в деветия, а аз докарах до осмия месец Party

# 574
  • София
Tommelise, честито за изпита   bouquet
♥Димяни ♥, все такива новини да ни носиш Simple Smile

Момичета, отидете и говорете на място с педиатрите. Щото някои може и да не искат да записват нови пациенти и да знаете дали изобщо да разчитате на тях след раждането.

Иначе при нас как стана предния път - аз четох, избирах, харесах уж 2-ма, говорих с тях и накрая кво - не си вдигнаха тел и мъжа отишъл, влязал в един кабинт и после доведе педи до нас.
В началто имах леки резерви към лекарката заради опитите да ме накара да захраня рано, после от притеснения се консултирах и на частно и видях че има съвпадения и при 2-те лекарки в диагнозите и лекарствата.
Та сега съм решила - ще ходя при нея пак, пък ако нещо ми притесни и усъмни - в Токуда има денонощно дежурен педиатър, който да даде 2-ро мнение.

# 575
Днес нещо се отчаях като ви чета.
То педиатри, то раждане

# 576
здравейте, днес бях на консултация и доки каза, че бебка изостава с 1-2 седмици, каза че може да не се е измерило добре тъй като съм имала дебела коремна стена , но ми изписа  да пия Дузофарм и Магнерич две седмици. Каза че след 2 седмици да отида да го измери пак. Някоя от вас пие ли такива хапчета. До сега не съм пила нищо цяла бременност, даже аспирин и затова ми е притеснено. Иначе каза че е добре бебка -диво бебе, все я риташе. Simple Smile Нямам представа те по какви критерии преценяват дали е малко бебето или не. Кръвното и хемоглобина ми са супер, не ми се надуват краката, ама защо се получи така с тези мерки направо не знам............. Rolling Eyes

# 577
много страшно става вече...хвана ме шубето, а и колко грижи след товааа...ужас  #Crazy

# 578
И аз съм си избрала педиатър вече  ooooh!
Вие през колко време ходите на преглед?Защото аз от около месец ходя всяка седмица и тонове слушаме и всичко  newsm78

# 579
v_spasova е дала добър съвет за педиатрите - и аз вече уговорих моята да се чуем след раждането. дано всичко е наред, че в малкия град няма голям избор на педиатри.
Gergan_ka , и да се плашиш - това е положението - майка ще ставаш, то си е тежка и отговорна работа - денонощна смяна, без право на отпуск  Laughing

# 580
Gergan_ka, не се притеснявай, все по-трудно ще става Wink Това е положението с децата и отглеждането им. Но след третата годинка са направо песен (за мен поне, защото още нямам тийнейджъри). Grinning

♥Димяни ♥, много се радвам, че вървят добре малките душици  Hug

# 581
  • София
Butlins,
тя не е ли общопрактукуващ лекар,
т.е. децата чакат едновременно с другите пациенти?

Честно казано незнам....просто ми казаха, че винаги си вдига телефона и е добра....

# 582
Gergan_ka , и да се плашиш - това е положението - майка ще ставаш, то си е тежка и отговорна работа - денонощна смяна, без право на отпуск  Laughing
много хубаво си го казала Wink
Проблемът при първородното дете е че не знаеш какво ще ти се случи...не си подготвен за това. Аз чаках 32 години и пак не съм готова и умирам от страх. Сигурно с всички ни е така.
Искам да ви препоръчам една книга, която до някъде те подготвя за оня по страшен момент как да възпиташ това малкото човече което живее в теб. Книгата се казва "Детето ти е страхотно. Ти не струваш". Мисля, че всички ще се справим и с раждането и със сменянето на памперсите и храненето. Отговорността после е по-голяма.

# 583
Tommelise браво момиче,голяма работа си Hug
Danielkka да ти е жива и здрава майчицата,а вие с мъжлето още много поводи за празнуване да имате  bouquet
Ilik123 гледах от части,нямам сърце да гледам мишлетата в тези кувиози CryЗа оченцата чух-дай боже Praynig
Gergan ka относно педиатъра не се притеснявай,от провинцията за да запишеш детето в София става още веднага щом решите да се приберете.Няма определени месеци Peace
С какво перете дрешките и ползвате ли омекотител newsm78
Днес Бобо е 2000,добре е PraynigЗанесох му памперсите на етажа и влязох да го видя Heart EyesПитах нещо акушерката и тя ми вика да влизам,влязох-няма да се дърпам я Hugнищо,че свиждането ни е в четвъртък
Бебишора спинкаше в креватче до прозореца и слънцето го грееше по главичката.Поговорих му малко,а той се смръщи да плаче и почервеня(явно сънуваше нещо)аз бързо млъкнах.Стана ми толкова мило,днес изобщо не очаквах,че може да го видя.Беше ми на педя разстояние без стъкло и можех да го пипна,но не посмях-само го гледах.Хубав ден Hug

# 584
много страшно става вече...хвана ме шубето, а и колко грижи след товааа...ужас  #Crazy
Joy късно е вече за размисъл!

Общи условия

Активация на акаунт