Отговори
# 585
  • София
"...September 2010, Butlins, я да заформяме Младостска група на септемврийките..."

Ама няма проблем аз съм точно при градинката зад  Патиланци до Общината, тъй че можем да се оговорим,а и за бебчовците ще е удобно  Laughing

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 17:07 от Butlins

# 586
Днес Бобо е 2000,добре е PraynigЗанесох му памперсите на етажа и влязох да го видя Heart EyesПитах нещо акушерката и тя ми вика да влизам,влязох-няма да се дърпам я Hugнищо,че свиждането ни е в четвъртък
Бебишора спинкаше в креватче до прозореца и слънцето го грееше по главичката.Поговорих му малко,а той се смръщи да плаче и почервеня(явно сънуваше нещо)аз бързо млъкнах.Стана ми толкова мило,днес изобщо не очаквах,че може да го видя.Беше ми на педя разстояние без стъкло и можех да го пипна,но не посмях-само го гледах.Хубав ден Hug
Да ти призная много ме ръзвълнува това, дори тайничко си поплаках...не знам как се справяш...но за мен си много силна жена, поклон

# 587
RYBI, ама толкова мило ми става, като те чета... дано съвсем скоро си приберете бебчо вкъщи, да си го гушкаш и да си му пееш....
Gergan_ka, няма да му се плашиш. Всички се справят с това и ти ще се справиш! Преди няколко дни се видяхме с приятели, дъщеря им е на около годинка. И аз я наблюдавах, докато щъка около нас, когато таткото ми вика - леле, колко страшно я гледаш, де не се уплаши от това, което те чака? А аз се изсмях, потупах си големия тумбак и му викам - не мислиш ли, че е малко късно да се плаша....  hahaha
Butlins,е, аз съм горе при Технополис, тъкмо ще си удължа разходката докато стигна до Патиланци Simple Smile Но определено ще се оформи компанията

# 588
  • у нас
Рубииии Hug миличка, представям си какво ти е било ....въпреки че каквито и да са ми представите са много далече от твоите усещания.... дано скоро да си го гледкате вкъщи Hug Hug Hug

Gergan_ka ти като се включи беше притеснена, сега сигурно си ужасена Joy
споко! всички  на които ни е за първи път (а може би и другите) сме така Hugтук сме за да се подкрепяме и взаимно да си помагаме Hug

# 589
Здравейте Hug Аз се завърнах след дълго обикаляне по улиците и барчетата сега съм като пребита. Днес се видях с приятелката ми вчера  и взимаха клетки за инвитро и сега чакаме да кажат колко ще отселеят до четвъртък когато ще и ги слагат Praynig Дано миличката ми този път има късмет, че това и е втори опит Praynig Praynig Praynig
Димяни, RYBI- Браво за хубавите новини  Praynig Hug
Даниелка - Пожелавам ви още дълги години семейно щастие и пълна къща с дечица. Много здраве и късмет за майчето, за да ви се радва newsm51
Tommelise- Браво за пореден път smile3501 не съм се и съмнявала в теб, че ще ги разбиеш

# 590
  • Щастлива мама на 3 слънца
мили моми4ета здравейте
бихте ли ми казали за нисък хемоглобин какво то4но пиете,благодаря много

# 591
  • Щастлива мама на 3 слънца
мили моми4ета здравейте
може и на ли4ни

# 592
*АДРЕНАЛИНКА*, първо си питай доктора, защото има много препарати, а точното им дозиране го определя лекар. Аз лично пия Ферофолгамма (2х1), макар че в листовката пише друга дозировка. За това ти казвам, че е по-добре първо да говориш с доктор.

# 593
Момичета Hug

# 594
мили моми4ета здравейте

аз пич феро фолгама но определено 6том е нисък и докторът трябва да ти изпияе подходящите лекства все пак той ти е казал 4е е исък

# 595
И аз пих ферофолгама един месец.
Абе момичета къде изчезна Grix...май не е писала скоро или така ми се струва....

# 596
Я чакайте да питам, при педиатъра предварително ли трябва да се запишеш? Не може ли като се роди бебето и съм още в болницата да пратя таткото да го запише? То иначе странно ми се вижда, преди да се е родило?

# 597
Томелисе,едно голямо БРАВО!!!

Даниелка,весели да са ви празниците!!!

Руби,много се радвам! Hug
А относно праха взех и изпрах с Тео бебе,със Симона бях много доволна от него.Омекотител все още не мисля да ползвам,защото кожите ни са по чувствителни.В аптеки"Субра"има 20 % отстъпка на козметика до края на месеца,мисля утре да ходя да взема.така че ако искате се възползвайте. Heart Eyes
И да ви се похваля,снощи си харесахме сушилня,само да преведат парите и я купувам.Ю-ху!!!

# 598
  • София
Tommelise , честито.....   Laughing
Браво на малките калпазани, радвам се че има само добри новини за тях  Hug Praynig  bouquet

# 599
  • София
NKl, при педиатъра може да запишеш бебето, когато вече има акт за раждане и ЕГН. Предварително само устно се уговаряш с него дали може да ви поеме. Когато ви изпишат той трябва да ви посети у дома, като това посещение някои педиатри искат да мине като платен преглед, т.к. фактически бебето още не е техен пациент. 

Общи условия

Активация на акаунт