Отговори
# 210
   Храниме се с аптамил комфорт 130-140мл. Понякога хапва 110-120мл, но никога не отказва ядене. Папкаме си. Трябва да се има в предвид обаче, че тати е доста голям. Може би има  и генетична обословеност.
Ние имамедруг проблем от десетина дни.  Бяхме започнали да се будим за ядене 5-6ч сутрин. От известно време обаче, към 3-4ч започва едно мятане на сън в леглото и цокане на ръката. Давам биба и се успокояваме, докато в съня си не я изплюе и процедурата се повтаря, докато не стане време за ядене. Започвам да си мисля, че егладна, но не ми се иска да се върнем в началото.  Страх ме , че ако и дам, ще свикне и после няма край. Какво мислите? Не знам как да постъпя. Някой има ли същия проблем? Имам нужда от съвета ви. Доки каза, че не са зъби.

# 211
  • Варна
petra84, не се шашкай за килограмите.Децата все пак са различни,както и възрастните.
И е нормално при по-слабички родители и детенцето да е такова,както и обратното.
Мисля,че нормално растете.Моята мома е по-едричка например,но няма как при нас си е ген.

И за другите мами,които се притесняват да кажа,че най-силен е разтежа през първите месеци.Тогава е нормално да има 1-1.5 кг
наддаване.Но после към 4-5 месец се наддава с по-бавни темпове.Например тогава е нормално 500 гр за месец.
Така че споко! Simple Smile

albabenita ,ние имахме същия проблем,голямо лапане на ръцете и въртене нощем.Отмина за 3 нощи.Прибягвах към кърмене само ако почне да мрънка.Сега пак сме си на стария режим.даже днес се събуди чак 6,30 и не беше много гладна.

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 14:34 от toni.to

# 212
Привет мами Hug.Ех къде ме върнахте в сладките спомени.Вярно по това време сме забременели една по една Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Ние с моя мишонко цял ден ще сме навън.Върнахме се само да похапнем и да сменим новата реколта в памперса Mr. Green
Днеска е по хладничко и мишонко се чуства доста по добре.Не реве така като вчера.Дано кризата от миналата седмица да е била от жегите и тази седмица да се видя и аз човек, че беше ужас.
Цвети не си само ти в дилемата за ваксините.Сън не ме лови мене.Сънфлорикса го отложих за сега.Да видим до кога.Втриса ме винаги като трябва да бодем.
От това което чета и гледам нито да ги сложи човек, нито да не ги слага.Не съм толкова смела та да ги отрека съвсем.Абе не знам.Много е сложно ooooh!
Абе има ли други на които не се виждат лентичките.Проблем със сайта ли newsm78 newsm78 newsm78

# 213
albabenita, и при нас беше така през последните 10-ина дни. Мисля че е от горещините. Вчера и днес се буди пак към 5, а след това към 9-9.30.  

# 214
ооо забравих и аз да кажа,че се кърмим като през втори месец,на всеки два часа,а и през нощта се буди два пъти и си хапва като гладен.Може би има сега някакъв скок в растежа.
Хъни - Бъни,kaat основното,което ме притеснява е че никой не ти гарантира 100% имунитет.иначе бих затворила очи за многото отрови,които се вливат в това мъничко телце.А и имам за пример една срината имунна система на дъщеря ми,която прилепва ако някой кихне и по телевизията  Mr. Green

# 215
Абе има ли други на които не се виждат лентичките.Проблем със сайта ли newsm78 newsm78 newsm78
Явно е проблем със сайта,аз си направих нови в друг сайт.

# 216
      И ние след като хапнем заспиваме понякога веднага, понякога не толкова бързо и спиме до 8,30-9,30ч.  И на мен не ми се ще да започваме отново с ядене в 3-4ч. Дано да премине. Така хубаво си спяхме... Лошото е, че като се разсъня и трудно заспивам. Докато успея и то станало време за ставане. От време на време караме и спокойни нощи.
За комарите- ние ползваме машинките, които се слагат в контакта и нямаме проблеми.
А за забременяването- аз забременях на 21.07. Просто нямахме време за повече опити. Погледнато така, Рали е вече на 1 годинка. Blush

# 217
  • гр.София
АНИ ЧЕСТИТО.ДА ЦУНКАШ МНОГО ИВЕТ ОТ НАС  love001

# 218
Здравеите,мили4ки!!!!
МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО СА СЕ СЕТИЛИ ЗА НАС!!!!!!!!!!Да,днес нашата принцеса става на 6 месеца!!!!!!Пожелавам си да ни е жива и здрава и ние покрай нея и да и се радваме мнооого!!!!!
Нека ви по4ерпя с нещо скромно,4е така и не се нау4их с ка4ването нахубавите картинки....

newsm38 beer3 Wine Glass  food002  party006  party006
4естита месе4инка и на вси4ки други беб4ета които днес стават на 4 месеца!!!!!!!да са ви живи и здрави!!!!!!!!!!!!
Как бързоо лети времето,а...Simple Smile
От днес запо4нах със захранването,първата лъжица Оризова каши4ка!;)Мина успешно,много и хареса  на Ивето и се облизваше после Simple Smile))
А ина4е в4ера майсторих торта и написах Ивет 6 мес.,6те я снимам и ще ви я покажа:))))
сега ще ставам ,нямам време,4е сме поканили 2-3 приятели(вси4ки са на по4ивка по това време,но малкото,които са останали:))),и трябва да си подготвя някои неща докато кротува Ивет:)! Peace
Целувки на вси4ки и ще се върна да ви 4ета дове4ера или утре !

# 219
А ина4е в4ера майсторих торта и написах Ивет 6 мес.,6те я снимам и ще ви я покажаSimple Smile)))
Обещала си  Wink
Поздрави за празника, да ти е здрава и да ви радва   bouquet

# 220
Хей, здравейте от Бургас!
Не съм ви чела, но тук ми е супер бавен нета и е кошмар...
Мога ли да помоля мамите от Бургас за един телефон на лични или ако организирате среща да ми пратите ЛС, че не знам дали ще успея да следя всичко, написано по страниците. Мерси!
Иначе сме добре. Ходихме на плаж с баткото, но Ели още не съм я водила, а и не съм сигурна, че искам. Баща ми я разхожда в морската докато ние с Жорко се плацикаме...  Laughing
Целувки на всички!  newsm51

Честита полвин годинка на Иветка сладка!!!  Hug Hug Hug

# 221
anni2002, ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА МАЛКАТА НИ ТАЛИСМАНКА! ДА Е ВСЕ ТАКА БОРБЕНА И СИЛНА И ДА ВИ ИЗПЪЛВА С ГОРДОСТ!
deni1971, ние също ползвахме машинка в контакта с баткото, а засега не ни се е налагало да включваме, но пак ще е така!
И Теа се буди повече нощем и е супер неспокойна - върти се, размазва си меката муцунка с ръце, лапа ги. Въобще след яденето в 2-3 след това няма спокоен сън. А от няколко дена се научи да спи на една страна и вече така си заспива, сгушенка! Не знам как не съм й изяла дунапренените бутчета досега. Тя също добре си наддава, но все пак сме на смесено хранене и вероятно е от това - на 3м. беше 6.150кг., а сега ще видим как ще е в началото на другия месец. Може и да не е наддала много, защото вече яде по 5 пъти през деня по около 150гр., а нощем надали изсмуква повече от 50-60, но да видим.
Аз също нямам смелостта да откажа някоя ваксина и затова предпочитам да съм неинформирана за тях. Няма и да срещна подкрепа в близките ми, така че действам като кон с капаци в случая.
Благодаря за отговорите за М и кърменето.   bouquet

# 222
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНА НА ИВЕТО! ДА Е МНОГО ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА МАМА!

Петра, добре си е вашето наддаване!
Към третия, четвъртия месец темповете с които наддават бебетата намаляват, в тази връзка браво Поли, че не си послушала глупавия съвет на педиатърката да започнеш да дохраваш, по-скоро в някои случаи може бебето да има нужда да суче по-начесто, защото и през третия месец се води че има скок в растежа.

# 223
anni2002- честито и от нас, много целувки за малката принцеска.

# 224

Честити 6 месеца на Ивет и от нас с Рая!!!Да Ви е жива и здрава, много усмихната и нека постигне всичко, за което си мечтае!!!Целувки от нас  love001
anni2002, и аз май ще се спра на варианта за захранването с оризова каша...още се чудя.Всичките ми приятелки са захранили децата си с различните начини и съм в дилема аз какво да избера Rolling EyesИма още време, но много го мисля това и ми се струва достра трудно, като ми го обясняват.За захранването с оризова безмлечна каша ми казаха,че първо се започва с нея и после трябва да добавям зеленчуци,но първо един вид от 3 до 5 дни, после друг и така.Поне аз така разбрах, но като отидем на консултация ще попитам и нашата педиатърка тя какво мисли и кой вариант би ми предложила.
Лека вечер от нас с Рая Hug

Общи условия

Активация на акаунт