Отговори
# 75
Дами, кой от вас си взе музикална въртележка Фишър Прайз? Става ли закрепването й на креватче от преносимите /нашето е от Бертони, основата е нещо като тръби, на които е разпънат плата/. На илюстрацията в сайта е закрепено на дървена кошарка ... Да не би да си взема и после да не се ползва

# 76
ioanna_e.....аз не знам за зъбчето и бялата дрешка....
Би ли разказала по-подробно като имаш време, че ми стана интересно. Heart Eyes

# 77
ioanna_e.....аз не знам за зъбчето и бялата дрешка....
Би ли разказала по-подробно като имаш време, че ми стана интересно. Heart Eyes

купува се бяла дрешка от  този който е видял пръв, че зъбчето е излязло за да са бели зъбите на детенцето - това знам аз пък по различните крайща на България е различно....Има нещо и за игли който се раздават на близки , питка с игла  и дъвка с игла която се раздава , но не ги знам  Confused
Аз мисля само бялата дрешка да спазя , че то какво ще стане ако направя всичко ????

# 78
За иглите при първо зъбче- когато излезе първото зъбче на бебето, майката раздава игли, за да са здрави и силни като стомана зъбчетата на детето.
Това се прави тук, това направих и за баткото. Аз за бяла дрешка не съм чувала.

# 79
Мамчета,бебчовците на АМ в жегите пият ли по-малко мляко?Защото моята госпожица изпива мнооого,чай,а млякото за целия ден е доста по-малко,отколкото пише на кутията newsm78 Не искам да я насилвам,но пък и се тревожа... ooooh!

# 80
и аз не го знаех това за бяла дрешка или игли  newsm78 но може да и взема бяла дрешка като и изникне зъб4е .
Мами,сега разгледах снимките и ка4их една- две нови на Ивет.Направо са ни прекрасни децата!!!!най-хубавите сладур4ета! Hug

# 81
  • Бургас
Vesi_mesi,доста си се мъчила мила,но си е заслужавало!Сега като погледнеш искрящите очи на Митето,пълни с надежда,вярвам,че се разтапяш!Да целунеш малки от мен и кака Вени Laughing
ЕГН ни изкараха за 3-4 работни дни.
За акането и неакането и аз да споделя,че с моята принцеса и това го минахме.Беше на 1 месец като спря да ака,правеше паузи от 3-4-5 дни без да е акала.Правехме масажи,пи чай и т.н. ама не,държи си го акото и не го дава.
След 2-рия месец започна сама да си ака през ден редовно в по-голямо количество.Да отбележа,че сме само на кърма и акото е с нормален цвят,мирис и консистенция.
За кърмаческото стачкуване храним се все така заспали,доста хаотично през 3-4-5 часа.Само сега в 16 като и дадох беше будна и да чукна на дърво си папка активно 15 минути.
Живе чакаме те септември да се обадиш като се пренесете,поздрави!

# 82
  • Бургас
Момичета ще кръщавате ли децата си или ще чакате годинката?
Ние мислим да кръстим малката сега през август!

# 83
Теди ,аз съм планувала кръщенето през есента - да не е много топло ,но и да не е студено.Не искам гости ,ще ми се да сме само ние ,кръстниците и родителите ,но ще видим дали ще се преборя с родата Confused
Моят Петьо също е от тези ,които са си сменили цвета на акото LaughingНо не се тревожа ,сигурно в горещините е нормално ,а и той се храни много малко.Относно редуването на гърдите ,аз ги средувам ,защото колкото и често да яде ,храненето не продължава повече от 5 минути.Всичко изсмуква за отрицателно време Laughing
Звездичка ,да са ти живи и здрави малките момиченца ,това ,че си 3 години вкъщи не означава ,че няма хора ,които да мислят за теб и че животът навън е по-вълнуващ от твоя! Аз съм си така доста време и да ти кажа - много ми е добре ,но аз съм много асоциална ,така че не съм мерило за нормалност Laughing
И да ви кажа ,ако имаше подходящ мъж ,готова съм за ново дете още сега Simple Smile

# 84
Дами, кой от вас си взе музикална въртележка Фишър Прайз? Става ли закрепването й на креватче от преносимите /нашето е от Бертони, основата е нещо като тръби, на които е разпънат плата/. На илюстрацията в сайта е закрепено на дървена кошарка ... Да не би да си взема и после да не се ползва
Много е трудно закрепването. Ние пробихме плата на кошарката над главата му, но пак висва много и мъжът ми сложи някави дървени плоскости, за да стане стабилно. Ако се решите да купите, ще ти пратя снимки горе-долу какво е направил. Аз съм доволна от въртележката.  Peace
Звездичка, при нас идентичен случай с акото - преди на 3 дни веднъж, а сега 2 пъти на ден и редичко.  Peace

# 85
vk23-музикална въртележка Фишър Прайз ние срязахме  плата сложихме тънка плоскост от външната страна и вързахме с въженце /за да се изправи, защото направо му висеше на главата / за колелото, но си заслужава ефекта е поразителен много си играе с нея

# 86
  • София

без допълнителна намеса върху кошарата - не. според мен трябва да се пробие плата. връщам се да ви чета.  Embarassed

# 87
За първото зъбче знам че трябва да се тръкне със нещо сребърно за да е здраво.

# 88
Добро утро на всички. Да сервирам закуската като най-ранобудна.

# 89
 newsm03 Привет и от нас, ние ви четем и по цел ден се печем Simple Smile на басейнчето в двора мн добре ни се отразява хихи. Гледам за акита си говорите, ние не можем да се оплачем, Ема пълни по 5/6 памперса. Косичката и пада от сам ото  начало , но пак  се показва доста гъсто мъхче. Линията на корема  почти ми е изчезнала, но може би е защото я мажех с кремче за пигментни петна. Предстои ни пътуване, ще ходим на първа почивка заедно, нямам търпение да дойде петък, настроила съм се толкова положително  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт