Отговори
# 120
Мами, благодаря ви за отговорите за крустите!  Hug

Тонито, вие с Ева се скътавате, значи.  Laughing

Леле, Биби, ама твоята Леа направо бебе-гений, колко неща може вече, супер. Simple Smile

Оф, а бе защо не щат да ми излизат линийките за възраст и годишнина, в профила ми си ги има.  newsm78

# 121
Tanya данните ми са Кристина Цанкова, 26г., дъщеря Аделина на 3 месеца и 6 дни, родена на 15.04.2010г. Терминът ми беше 20.04.2010г.
Danna моята педиатърка ми каза да затоплям зехтин и да я мажа час и половина преди баня. После с гребенче да ги отстранявам и да не се притеснявам ако тръгне малко кръв. За козметиката на Мустела и аз знам че и е спрян вноса.

# 122
за кръщенето и нашето се очертава да е догодина -около годинката или имения ден,че сега ни е много натоварена програмата след месец е сватбата на сестра ми ,а след това мислим да сме си вече в къщи,а имаме толкова неща още да оправяме по апартамента,та затова догодина ще е.

# 123
  • София
Леле, Биби, ама твоята Леа направо бебе-гений, колко неща може вече, супер. Simple Smile

Просто е дивО ... майтап иначе е спокойно бебе. Все пак не забравяйте, че тя е родена на 20.03 т.е. с някои бебета от темата има разлика 1-1.5 месеца, а това за такава крехка възраст като тяхната е от огромно значение.  Grinning  Peace

# 124
Моля ви кажете каква е тази 90-дневна диета и дали е подходяща за кърмачки

# 125
Моля ви кажете каква е тази 90-дневна диета и дали е подходяща за кърмачки
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511442.0
Tук е описана, аз лично нямам впечетления.  Peace

# 126
За линийките предполагам че е проблем с хоста на сайта от който са.И моите ги няма.Затова и надписа на албумчето го нямаше и го хоствах на друг сайт за да се вижда.Незнам дали е временно или за постоянно.
Криси26 добавена си но може да дадеш мерки на бебчето,първо детенце ли ти е и града.
За 90 дневната диета ето още една статия
тук

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 23:28 от divogan

# 127
  • последна надежда
Честито на Или   bouquet
Браво на мамите преборили килограми.
Моите деца подивяха. Ники избяга от къщи и се върна със заек, клетка и всичко останало. Погледахме го няколко дни и разбра че Анджи изисква много грижи и леко понамирисва. Сега му търся нов стопанин на него и на Хами - Хамстера. Ако някой иска хамстер или голяям заек да пише имаме за подаряване заедно с всичките им клетки, поилки и други аксесоари.

Марк пък постоянно обикаля леглото по гръб или се обръща по корем и застава на стойка за лицева опора. Тези му занимания водят до повръщане. Пробвах да повдигна леглото от страната на главата, но той като се върти и се обръща наопаки и така краката му стават на високо, а главата на ниско. В шезлонга на ще да седи. Иска да си обикаля и върти  ooooh!. Само и само да не повръща е по цял ден на ръце и то изправен, че полегнал не ще.
Забелязах че спи доста странно. Като възрастен. На една старана цялото тяло, а главата силно извъртяна назад - все едно че гледа рамката на леглото при главата.
Дайте идеи какво да го правя, че без ръце останах.

# 128
Здравейте момичета Hug.
Нещо изтървах края и нова тема сте отворили.
Нефер мерси, че писа два реда за отложеното слагане на Сънфлорикса.Ще водя преговори с нашата педиатърка и ще решим как и кога ще го слагаме него.С доста мами говорих тук от квартала.Сънфлорикса повчето ще го слагат след 7 мес.
И ние вече се обръщаме.
Вирим краката нагоре и вече ме е страх да го оставям където и да било.В зимния кош още го возя, но му е скучно и драска вътре като диво животинче с нокти  Mr. Green
За водата - онзи ден предложих но категорично отказа.Чай на ХИП пие сигурно защото е сладък.Но вода не ще.Хич не мисля повече да го мъча.Есктра ми е без изваряване на шишета и т.н.
Само не знам с бибита как да направим вечна дружба.Моето бебе биберона дане види.Юмруците са нон - сто в устата.
Още щях да пища, но умирам за сън.
Лека и спокойно нощ Hug

# 129
  • гр.София
ЕХООО....
Нещо не ми се спи.ТАТЕ БАТЕ И БЕБА СПЯТ.  sleepuu smile3524 Sleeping

iveeeta,и на тебе не ти е лесно.Моя син отдавна реве за нещо малко което да гледа/неговия хамстер почина на преклонна възраст./,но аз все още размислям newsm78.Моят син също така спеше.Дори съмму местила главата и той пак се намества.
Да не забравя ЧЕСТИТО МАРК СТАВА НА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА!

ДЖУЛИ 70,най накрая се включи/само четеш / smile3529.И аз съм за среща.ТОЗИ ПЪТ МОЖЕ ДА Е В БОРИСОВАТА ГРАДИНА.

МИЛА и тя се опитва да се изправя и сяда.Само да и подадиш ръка веднага се подпира на лакти.Леглото си го обикаля без проблем.Всички ми разправят че ще проходирано.УЖАС. ooooh!

ЛЕКА НОЩ ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОВЕЧЕТО МАМИ СПЯТ.  sleepuu

# 130
Ивеетка, толкоз ли зле мирише това зайче (-нце-нце) Човекът всичко му е подсигурил - и клетка, и поилка  Laughing Защо не си ги гледате съвместно - мама гледа братчето stork-boy, а бате гледа Зайко  stork-girl
(то Зайко ли е или Зайка?)

# 131
Златомира в Славейков съм  Peace ама не ми е проблем да се придвижвам -свикнах с мъкненето напред-назад
Май няма дасеорганизираме за среща  Cry другите мами никви ги няма
Жалко,аз се надявах  Crazy

# 132
  • Бургас
ееееееееееееееее Верче и аз съм от Славейков  Grinning живея точно до Билата , знам че и за Весито не е проблем да отскочи до тук да се видим. Hug

# 133
divogan бебка се роди 2.800кг.,49см.,  в момента е 5.700кг.,61см. Първо дете е. А аз съм от град София.

# 134
Здравейте момичета, да се отчета преди да излезем навън с децата.... Не стига че цяла седмица ме мъчи вирус.... а сега започна да ме боли мъдреца... еб...и тъпнята Sad

И Раличка вече се обръща от една страна на друга.... онзи ден за малко да я изпусна да падне от спалнята.

Миналата седмица както си бяхме на разходка, дребната хвана бибата от устата си с ръка и я метна на улицата Shocked, вода въобще не иска да пие (бате не ми е пил вода до 1 год).

Ръцете са и непрекъснато в устата, започна да си отделя палеца от юмручето и да го засмуква с видимо задоволство.

Крусти и ние имаме доста и уж ги бях поизчистила, но гледам че пак се появиха.

Кръщането- ще го правим на рождения ден на дребната.... понеже съм чувала че първия рожден ден се прави точно на деня, нашия 2011 се пада в събота.

Общи условия

Активация на акаунт