Отговори
# 315
Здравейте и от мен!

Тази история с момичето, което разбрало в 5 месец, че е бременна ме втрещи  Shocked На мен ми закъснява вече 5 дена. Знам, че може още да е нерегулиран цикъла и най-вероятно е това, но като прочетох и ....................... леле  #Crazy

Гале, може и да те пропусне цикъла щом си почнала да храниш отново често Страшко. Peace Виж тази статия  за предпазване от забременяване чрез кърмене http://www.biberonbg.com/info/karmene_i%20_bremennost.htm

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 19:10 от Denni

# 316
  • София
Добър ден, мацки!

Да се похваля, че Леа вече е християнче !!!

Всичко мина супер, а тя се държа като Кроталия Послушанкова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, даже накрая на ритуала (50 мин Grinning) беше полузапала. Не рева в купела (явно терапията ми с душа дава резултати  Crazy), само леко се поразмрънка като я подстригваха , щото то няма какво да се подстриже  Grinning и явно я оскуба леко.

Снимки ще кача след малко.  Peace

# 317
# 318
  • Варна
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ, БИБИ ! Tada

Браво на Леа,геройски се е държала!

# 319
Момичетаа уговарям се с Калина (Калина ме снима ето сайта - http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima) да дойде в Плевен края на август  Grinning за фотосесийка на Габи.
Ако има други мами желаещи нека ми пишат - тя казва че няма проблем ако има други желаещи от района, така че помислете си и ми пишете. Mr. Green
Имах друго да пиша ама отивам да къпя беборанка  Crazy

Биби, честито християнчеее  Hug Hug Hug после ще гледам снимчици  Mr. Green

# 320
БИБИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ХРИСТИЯНКАТА ЛЕА!

И ние правихме кръщене преди една седмица на Ани, ама не остава време да се похваля! Анито си порева малко, но то беше по-скоро заради жегата!

# 321
  • Бургас
Биби ,Звездичка  честити ви християнчета!!! Hug Hug
Биби нарочно ли на тортата на Леа пише четито кръщене? Rolling Eyes
Страхтниииии снимки Верче така ми се иска и аз да направя такива снимки на мойте дечица , от къде е тази фотографка?
Срещичката беше много хубава   Peace чакам снимки   от другите майчета който снимаха.

# 322
Момичетаа уговарям се с Калина (Калина ме снима ето сайта - http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima) да дойде в Плевен края на август  Grinning за фотосесийка на Габи.
Ако има други мами желаещи нека ми пишат - тя казва че няма проблем ако има други желаещи от района, така че помислете си и ми пишете. Mr. Green

Мале Вяра, снимките са разкошни Laughing
А Калина от София ли е? И какви парички струва това? Ако искаш на лични ми отговори, моляяяяяяяяяя Grinning

# 323
  • Бургас

Мале Вяра, снимките са разкошни Laughing
А Калина от София ли е? И какви парички струва това? Ако искаш на лични ми отговори, моляяяяяяяяяя Grinning

И аз се интересувам, но за жалост не сме в района Sad

# 324
Дени, ще отговоря тук за да разберат всички  Grinning
Калина е от София но ходи и по градовете ако някой като мен я повика  Mr. Green Многое е готина, подробна и внимателна и обожава бебета.
Аз не съм я питала все още за цени щото още като бях бременна съм си я заплюла, но от моя позната знам че за 70-80 снимки излиза около 150лв, а за 20-30 снимки взима около 60лв. Ще я питам и ще дам точно инфо  Grinning
Невероятна е между другото и работи от сърце  newsm10
Аз исках още новородена да я снимам Габи ама пусто покрай нашето неуточнено жителство не можех.
Ето групата и във фейсбук -тя пише там и може да ви отговори на всички въпроси  Mr. Green
http://www.facebook.com/group.php?gid=64309406694#!/group.php?gid=323908568050

п.с. ние няма да имаме нет докато се наместим в новото "вкъщи" целувки на всички бебчовци - ще ми липсвате , до скоро  Hug Hug Hug

# 325
  • последна надежда
Здравейтееее,

Днес Марк беше на първият си концерт. В Южният парк на откритата сцена.  В началото сука, а към края вече спеше въпреки твърдият звук. Баткото пък издебна момента в който който кърмя Марк и се качи на сцената да потанцува. Измислил си хореография човека и решил да я покаже на хората  hahaha. Имаше някакви двойни скокове, аксели и цигански колела. Обра овациите на публиката, снимаха с телефоните и накрая някой от групата се сети да го изгони.
vk23 Бараво на вас!
Биби, Звездичка честити ви християнчета!
Цвете Не го мисли много! Ще кърмиш в тандем  Wink
ЕлиМели Браво за габаритите на момчето! Води класацията. бти си толкова слаба, незнам как го носиш.
Ние в понеделник сме на консултация, но не очаквам голям разстеж. Скоро не са му умалявали дрешки.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 23:11 от iveeeta

# 326
Вяра, благодаря,
сега се сетих, че тук във Варна имаме и ние една изключителна фотографка. Тя дори пише тук във форума на БГМама- с ник Малена. Ето и профила във фейсбук http://www.facebook.com/pages/mamaNaMALENAphotography/315356536732#!
нейните снимки също са невероятни. Ти ме подсети, че може да се обърна и към нея. Peace

# 327
Ехх, страхотни снимки разгледах! Какви сладки бебчета и каки Simple Smile Хубаво е някой да снима така дребосите..Страхотно запечатани моменти Simple Smile
Ивета, трудно ми е да го нося дълго бебчо. Голям стана за толкова кратко време. Тъкмо си мисля, че не ги усетих тези 4 месеца! Как бързо лети времето ... Което ми напомня - честита месечинка на Ники на тини-мини. С нея лежахме в родилното заедно в една стая и се запознавахме с бебоците си Simple Smile))

# 328
  • София

Биби нарочно ли на тортата на Леа пише четито кръщене? Rolling Eyes

не, е нарочно, но аз го видях чак на снимките  Mr. Green някоя сладкарка се е отплеснала.
чао дами, ние отиваме де хвърлим големите чавета на баба им във Видин и после ще останем на Вършец за 5-6 дни с новоизлюпеното християнче.  Grinning

# 329
Момичета, вчера се случи нещо много неприятно, бях в голям шок, не можех дори да ви пиша за съвети. Мама реши следобеда да изведе Кая, за да мога аз уж да поспя и отиде до една приятелка. Незнам защо но и звънях през 20 минути да питам какво правят. Към 5, 30 вече тръгнали да се прибират когато мама ме извика под терасата. Цялата трепереше - Кая паднала от количката  newsm45 Тук до нас има една доста отвратителна улица и количката бая се тресе там и малкото човече, пуф, на земята. Взех я веднаг, ревеше доста жално, но не много, когато се поуспокои и дадох да суче, сука и заспа за 20тина минути.После играеше и се смееше както винаги. Звънях веднага на педиатърката, каза да я следя дали повръща или дали заспива изведнъж. За щастие ги нямаше тези сиптоми, но е ужулена на скуличката до дясното оче, което пък оченце е подуто, бая травма, направо докато пиша ми треперят ръцете. Гледам обаче да се владея и да не показвам, че ми е нервно, защото пък мама е доста притеснена, само плаче жената и гледам да я успокоява, пък и не искам да ми спира кърмата. Ох, незнам, дали да я водя да снимат  Weary Ще откача, като я г;едам и ми се къса сърцето, кога и как ще спадне това подуто, да мажа ли с нещо ожуленото, кажете ми какво да правя smile3518

Общи условия

Активация на акаунт