Отговори
# 330
  • Sofia
GerganaK, аз ако бях на твое място щах да заведа детето да го види лекар (не само консултация по телефона). Най-вече за мое спокойствие и за да избегна притесненията.  Hug

# 331
  • Бургас
Гери и аз знам че ако не повръща детето и е контактно няма основание за притеснение,но все пак може да отидеш до педиатърката да я прегледа (аз знам че снимки без основание не се правят на такива малки бебета).Шока е голям ,  Hug Hug когато Илиан падне и си удари лицето му слагам олио така мястото не посинява само че на Кая вече е синьо така че няма смисъл да я мажеш до 2-3 дни ще спадне и ще изчезне синьото. Hug Hug

# 332
  • В сърцето на един мъж
Гери наистина за твое успокоение и за успокоение на майка ти по добре отидете до доктор. Сигурна съм че нищо няма да има щом казваш че не повръща и е контактна. Ти само спокойно. Не знам за мазане но може би някакво компресче да и слагаш за по няколко минутки - например кубче лед в хавлийка увито, за да овладеете подуването и да обезболяваш по малко
Целувки и на двете

# 333
гери спокойно , и аз те съветвам да я види лекар, душичката представям си как е пищяло детето, дано скоро отмине, то по тия наши улици кво няма..........няма никви условия специално за майките с колички и инвалидите......ееех кога и при нас ще се оправят нещата

биби и звездичка честити ви християнчета!!!!!!

вяра много хубави снимки

# 334
bibi, звездичка- да е честито на малките бонбончета.

GerganaK- ако ти е притеснено по-добре я заведи на доктор. Аз връзвам дребка с коланите в количката, понеже ме е страх да не я изсипя някъде.

# 335
Здравейте момичетааааааа!!!
Пфуууу и аз да се добера до компютър с кирилица най-накрая.....
Та да се отчета за бургаската среща. Страаааашно се радвам че се събрахме толкова мами и бебоци на едно място. Ама всички са такива сладуриииии. Най-якото е че от 10 мами и бебоци , бяхме  само   3 с момченца. Голям избор на снахи. Grinning Мама Веси е доволна. Ама габчето съм си заплюла на Златето. Пък и тя често си показва пъпчето на Митко. hahaha
Здаължително ще повторим , че и ще потретим срещата. Кофтито е ,че като сме много -не можем да се съберем на една маса да бърборим. Пък и ...кой спи, кой реве, кой пръцка...няма как всички да сме да сме на един режим. Ама нищо. Peace
Помня че някой беше питал дали има и други бебоци които не  искат да стоят в количките си навън...е ....ние сме така откак сложихме летния кош. Иска да гледа и това е. е ...намерихме вариант. Митко в кенгурото. и си бутаме празната количка.
Ще гледам утре да кача малко снимки. Е ще бягам че плачка.

Geri,  споко миличка!Сигурна съм че всичко с Кая е ОК. Щом е контактна и не повръща значи си е добре детенце. Peace
Гале.......със огромно закъснение искам да ти честитя дипломирането и да ти пожелая мноооого  здраве, щастие и професионална реализация!!!
Биби, Звездичка- да са ви живи и здрави християнчетата и мнооооого да ви радват!!!

Поздрави и целувки на всичкиииииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 19:49 от vesi_mesi

# 336
Bibi, Звездичка, Честити християнчета!   bouquet
Гери, дано всичко е наред!   Peace
ЕлиМели, мерси за поздрава! Честити 4 месеца и на Дани! Дай снимки да видим колко е порастнало момчето!  Hug

# 337
  • гр.София
ЗДРАВЕЙТЕ!

ГЕРГАНА,наистина голям ужас! WearyНо най важното е че бебо е добре.Вече са минали 24часа.

биби и звездичка ,честито.  party006

БИБИ,има една снимка photo на която едната от близначките си взима бонбон от кутията преди церемонията.Готина е ,много се смяхме rotfImbo

МОМИЧЕТА,от два дни ме боли корема като контракции доста силни.На някой случвало ли му се е? newsm78
Май трябва да ходя на лекар smile3543

МИЛА прояде. По съвет на лекарката и давам по по малко през три часа.Има ефект.Доста се бях ошашкала smile3511

Днес поръчах кошара на МИЛА 1cribот м-н ПАКОСТНИК.Много съм доволна.Поръчах я на обяд и след час пристигна.Докараха ми я до вратата и платих с посттерминал.
С таткото се опитахме да  я сглобим.То било елементарно,а ние гледахме като индианци smile3555.Дори се обадихме в магазина за инструкции. hahaha hahaha hahaha

Приятна вечер.Аз утивам да гледам мача  footballи да пийна малко ракийка със салатка.  Hands Thumbsup

# 338
Здравейте, мами!   bouquet Много ми е гот да ви чета, но нямам време да пиша, че бебелина се оказа от мрънкащите бебчета и непрекъснато ми е на ръцете ...  Confused
За ваксините искам да кажа- и аз се побърках от онова предаване на Гала, ама разума надделя и реших, че няма да е възможно в световен мащаб да се избиват бебетата с вредни ваксини, нали. Освен това вредните елементи се съдържат в толкова минимални количества, че надали ще имат тези невероятни ефекти. Стига бебето да е здраво де.
Иначе и ние имахме запек предния път от ваксината, а сега след втори прием на Пентаксим нямаме, но бяхме нервни.
Относно третирането на мястото на инжекцията - педиатърката и сестрата ни съветват да купуваме лепенки Kool Patch, които са много странни - с гел, който се залепва, който съдържа камфор и мента. Идеята е да го сложиш на крачето където ще бият ваксината преди самата ваксина, а после върху дупката пак. То охлажда и така го боли бебето по-малко. Самата лепенка се реже на две части и пакетчето после се завива хубаво и се лепи с тиксо.
Гери, преживяла си истински ужас! Аз все се чудя за какво са ми тези колани в количката, ама като гледам ще трябва да почваме да ги слагаме май  Thinking

# 339
Geri,и аз си мисля 4е вси4ко ще е наред щом детето е жизнено и вси4ко е по старо му !но ако ще си по спокойна,заведете я на лекар за всеки слу4ай...
Звезди4ка и Биби ,4естити ви християн4ета !!!!!!!! Hug
аз пък днес реших да си направя тест за всеки слу4аи,4е ве4е по4ти нямам кърма ,а още нямам цикъл и все в едни филми се вкарвах,и венците ме боляха....Но съм спокойна  Peace   Laughing вси4ко е наред!не 4е имаше вероятност да съм бременна,защото винаги сме се пазили,но то главицата ми какви ли не ги мислеше:))))))сега съм оки  Peace Hug
тези дни все сме по разходки,купувам все разни неща от намаленията Simple Smile))и ве4е 4акам да дойде по4ивката в Бг  Hug остава само  месец  Peace

# 340
Гери всичко ще е наред  Hug  Praynig
deni 1971 дано ти преминат болките  и да не е нещо сериозно.
Звезди4ка и Биби ,честити ви християнчета  Grinning
Erika_ аз се интересувах много от темата,но няма да споделям без да ме питат,защото повечето вече сме взели решение относно ваксините.Отговорността да си родител е повече от огромна  Peace Но само едно предаване не може да покаже истината.В пространството има вече достатъчно информация.Който търси намира(каквото търси)  Wink

Лека и спокойна на всички!   bouquet

# 341
  • последна надежда
Гери, Горе главата. На всеки се случва. Нищо страшно не е станало.

Аз днес направих пюренца от круши и сливи и ги замразих във формички за лед. Мисля да захранвам след шестият месец, но тогава (октомври) няма да има голям избор на плодове и зеленчуци. А цените на готовите пюрета ме притесняват.

Днес Марк е много неспокоен. Чак гласът си загуби и сега мрънка пресипнал. От многото повръщане, бузите му станаха червени и грапави. Дайте идея с какво да го мажа.

# 342
  • Sofia
иве, аз мажа с кремчето на ДрТайс Нахткерцен Балсам и съм доволна, но си е цифра... и Емо много повръща и се плюнчи  ooooh! на два пъти му се случва и да е пресипнал.
Гергана, дръж ни в течение как сте?
Ние този месец сме наддали 500г - 6700, 56см. Втория прием на Пентаксима и Синфлорикса мина добре, не е плакал, нито Т. Продължава да не ака, пие овесена вода и аз ям круши, но си ака на рядко...
Оченцето пак от време на време гурелясва, с една дума сме си с всякакви екстри...
Сега съм в къщи с двамата и си е доста по-нанагорно, няма кой много много да помага. Бабите за каката много ми помагаха, сега вече нещо все са заети  ooooh!

# 343

Ивеета, кремовете за подсичане с цинк или за защита от вятър при нас успокояват и заглаждат загрубялото за няколко дни; и ние се подсекохме на бузите / на лицето  Laughing/ и без повръщане; малко да се зачерви - мажа няколко пъти и се успокоява зачервеното и загрубялото

# 344
Да почерпя за четвъртата месечинка на моята дребка.. Честито и на Erika, JMM, Неличка и Галка.

Ивеета- аз мажа лицето и тялото на дребка с Ексципиал на Спириг (около 11 лв), много съм доволна, мажа включително и дупенцето против подсичане и до сега не съм имала проблеми.
http://www.spirig.bg/excipial-cream.php

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 08:40 от galeeto

Общи условия

Активация на акаунт