Отдавна не съм писала, нещо не мога да се организирам с двете деца вкъщи, не ми остава време за интернет. Трябваше да се върна на работа за 3 седмици, а сега се налага да поработвам и от вкъщи.
Изпратихме баткото на Бургас, малко да си починем един от друг. Надявам се след 14 август и ние да отидем малко на гости на баба в Бургас.
Ако е в Борисовата градина срещата и аз ще се опитам да дойда.
Да се оплача от една седмица имам страшен косопад. Вкъщи всичко е в коса, в косми, направо оплешивях, има чувство че имам плешиво петно. Купих си шампоан на Виши за косопад, дражета мерц за пиене – няма ефект засега. Утре ще ходя да се подстригвам късо – мъжът ми разреши
От две седмици Ники се обръща вече и от гръб на корем и от корем на гръб, няма спиране...Всичко бута в устата – гризалки, дрънкалки, завивки....., нищо чудно да ни изненада с някой зъб.
. И съм на тази 90 дневната.
Тук много препоръчваха 90-дневната диета, аз се бях замислила и за Зоната, че уж всичко се яде, ама много малко ядене ми изглежда. Преди отслабнах с Дюкан, ама пък там казват, ако кърмиш до 6-месеца на детето да не правиш (дали тази или друга, не знам ) диета. Та и аз съм в чуденка, не мога да се гледам, потя се, протъркват ми се краката ... абе ужас. Но предпочитам да кърмя докато мога, пък ако успея поне да намаля количествата храна ще съм доволна.
Като приключа с кърменето ще му мисля.Няма да е скоро само че 

Освен новите шишета и взех чай "Сладки сънища" на Хумана и и давам следобеда да го пие вместо вода. И последното - започнах пак да и давам на храненията в 18 и 21 ч. "Лефакс" за коликите. Дано и Вие се позакротите скоро
Вече се смее на глас, много е сладко 
, ако имате нужда от съотборник аз съм насреща. Личната деликатно ми подхвърли "Ти нали започваш вече да се храниш по- диетично"

даже ми се струва че мога да стана капитан.
стискам палци!
. Свикнах много с нея и сега ми е едно такова смотано. Добре,че са тия компютри да се виждаме и да си говорим често. Ако не съм почнала работа до другото лято, хващам и децата и заминаваме за България за 2-3 месеца. Много сме далече мамка му, ако бяхме в Европа щеше да по-лесно...
всичко да мине добре и скоро да се приберете вкъщи здрави и щастливи,дано този период премине бързо