Отговори
# 600
И ние се гласим Септември за почивка на планина,нали сме си на моренцето,сега търсим къде да се поразхладим малко на чист ,прохладен въздух.Аз резервирах ето това:http://www.dahlia-inn.com/index.php
А тук :http://www.vilaslance.piczo.com/?cr=1е със страхотен двор с детски съоражения,басейн,но легловата база е малка.Иначе е повече от страхотно за семейства с малки деца.
Честито на всички празнуващи!  bouquet

# 601
  • София
И ние се гласим Септември за почивка на планина,нали сме си на моренцето,сега търсим къде да се поразхладим малко на чист ,прохладен въздух.Аз резервирах ето това:http://www.dahlia-inn.com/index.php
А тук :http://www.vilaslance.piczo.com/?cr=1е със страхотен двор с детски съоражения,басейн,но легловата база е малка.Иначе е повече от страхотно за семейства с малки деца.
Честито на всички празнуващи!  bouquet
и в Рибарица има хубави местенца аз например съм била тук http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=154 ... ще ти е удобно с детето ... хубавото е , че има басейн и въздуха е много чист ...

# 602
Еййй,много сте изписали за два дена Simple Smile))
Първо-Честит рожден ден на рожденни4ките!!!!!(със закъснение)Много здраве и щастливи мигове с вашите де4ица и половинки! Heart Eyes Hug
Найди,благодаря за съветите1И аз така праавя,вси4ко си записвам в един тефтер и ми е мн удобно така  Peace
Ние сме добре,хапваме пюрета и каши4ки Hugднес ще ходим на рожден ден,та ще гледам да се понаглася малко!  Flutter
целувки на вси4ки ! Heart Eyes

# 603
Аз за повръщането използвах калъфки от възглавници. Случва се и да не свършат работа, но...
И сега ги използвам за всичко, да си призная - над чаршафче за подложка, която да сменям ежедн, за чаршафче в количката, за сенник на количката... Crazy

# 604
Много ми е кофти Sad.... и двете ми деца са със стафилококова инфекция в носа, а сина ми от безразборното изписване на капки е резистентен към почти всички АБ.

# 605
  • София
Много ми е кофти Sad.... и двете ми деца са със стафилококова инфекция в носа, а сина ми от безразборното изписване на капки е резистентен към почти всички АБ.

всеки минава през подобен период - кураж и бързо оздравяване на дечица

# 606
  • София
Много ти съчувствам !  Hug Praynig Hug И как ще го лекуват сега ?

Честито на вчерашната тройка рожденички и на вички пораснали бебоци ! Много, много здраве и радост ви желая !

Абе мацки, какво се юрнахте с това захранване и то по схеми от времето на баба Тонка Обретенова ? (без да обиждам никой, ама е вярно) Това педиатри ли го препоръчват ? Rolling Eyes
Аз твърдо реших на 6 месеца и то със зеленчуково пюре. Много се колебах между него и кашите, ама Леа е едричка и с тия каши ме е страх да не я напомпам още повече.

Ани , кат` се накиприте с малката кипра - пусни някоя снимка да облажиме окото !  Grinning
Асита, много добри местенца ! Аз точа лига за сетпемврийск воаяж тук: http://www.markoni.eu/index.php?option=com_content&view=arti … id=59&lang=bg ако не съм изгонена от къщи или поне изпратена на работа.  Mr. Green

Хубав ден от нас! Peace

# 607
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ НИ МИЛИ РОЖДЕНИЧКИ! Да сте много щастливи с малките слънчица!

Галето, има лекари, които са най-малкото за бой! Дано по-скоро да ги преборите тези гадини!

Абе мацки, какво се юрнахте с това захранване и то по схеми от времето на баба Тонка Обретенова ?
Биби, по времето на баба Тонка захранването си е било на ниво, по-скоро е от времето на Цола Драгойчева! Mr. Green

# 608
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Благодаря на всички за поздравите за вчерашния прразник!

Аз лично да споделя реших да почна захранване от няколко дни с плодово пюре най-вече защото вече 1 месец нямам кърма и е на адаптирано мляко, нещо не ми се ще само да я помпя моята бучка с адаптирано мляко. Добре й се отразява, харесва го, не проявява никакви симптоми на непоносимост - нито обриви, нито запек или диария. Иначе педиатърките не съветват ранно захранване - и настоящата ни, и предишната, която беше на голямата ми дъщеря, когато си бяхме в Русе
така че това е моята причина да започна да давам плодово пюре и по малко ябълков сок, картофено пюре мисля да дам след месец - като стане на 4м. и половина някъде

Звездичка!, сега забелязах, че и твоите две моми са Мария и Ана, моите също - само дето не знам за теб, но моето име е Мариана и само ме питат познати на мен ли съм ги кръстила нарочно така  Flutter

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 15:47 от Myriam

# 609
Честит Рожден Ден и от мен на вчерашните рожденички!   bouquet
Тук в Бургас е голяма жега, а морската вода на някои плажове /Златната рибка/ е гореща направо.  #Crazy Всяка година ходя на море, но такова чудо не помня.  Shocked В спалнята е САУНА и бебчо спи само на балкона на обяд и вечер. Другата седмица изчезваме за Габрово, дано там подишаме свеж въздух, че тук само горещ и влажен /като съм на плажа не мрънкам така де  Joy/.
Галеето, може да опитате с хомеопатия да преборите стафилококите, по-бавно е, но по-добро. Успех!  Peace
Захранването в горещините май не е добра идея, защото ако се обрине, няма да е ясно дали е от жегата или от храната. На 1-ви октомври ще стартираме тази дейност, живот и здраве.  Peace

# 610
Аааа, баба Тонка ми е любимка - от нея ли преписват, преписвачите му с преписвачи  Laughing

Искам да се отчета с провала си да уча Мартин да се занимава сам; няма начииииин. Щом не съм му пред очите, мрън - мрън, ако не се появя скоро следва сърцераздирателен рев. Стои само с баща си, но ако е гушнат.

# 611
  • София
Абе мацки, какво се юрнахте с това захранване и то по схеми от времето на баба Тонка Обретенова ?
Биби, по времето на баба Тонка захранването си е било на ниво, по-скоро е от времето на Цола Драгойчева! Mr. Green
[/quote]

добре де, от Вълко  Червенков- о време. Mr. Green Втрещявам се от безотговорността на някои педиатри.

# 612
Здравейте мами запис и от мен днес...Денис е с диария уфффф то няма оправия, може ли да е от смяната на млякото? Бях на НАН сега съм на Фризолак...Или от това или от зъбите като страничен ефект   Tired Педиатърката каза да му давам еспумезан  Thinking някой хомеопатични да препоръчате??? Тенксссссссссссс

# 613
  • София

добре де, от Вълко  Червенков- о време. Mr. Green Втрещявам се от безотговорността на някои педиатри.
[/quote]

Звездичка!, bibi,

Със споменаването на Цола Драгойчева и Вълко Червенков да не хвърлим в смут мамите, родени по време на перестройката  Mr. Green Пък и баба Цола беше дълголетница - била е свидетел на израстването поне на няколко поколения !   ylinfant  ylinfant  ylinfant 

Като стана дума за захранването, Звездичка!, ако не се лъжа, мисля че преди време беше споменала, че имаш намерение да захранваш педагогически. Имаш ли още такова намерение и ако да, как смяташ да подходиш? В момента усилено събирам информация по въпроса и силно се колебая, дали да не започна да захранвам така Али. Или да намеря някакъв среден път между педагогическото захранване и някоя приемлива схема от стандартните ??? Дали ще е съвместимо едното с другото ?! newsm78

# 614
Привет и от мен. А добре се подпедих тези дни. Температура, повръщане, диария, но най ме притеснява че кърмата ми намаля. Пия много течности, но не ям много. Добре че малката е добре, пък днес явно за да ме подкрепи се изака три пъти, защото три дни пропусна, акитата са нормални. Ако имате някакви препоръки относно това как да спася кърмата казвайте...

Общи условия

Активация на акаунт