Как да прогоним змия?

• 13 656
  • 18
  •   1
Отговори
В пясъчника на децата (заобиколен е с камъни) има змия. Съвети как да я прогоним ? newsm78

# 1
Ежко Бежко  Wink

# 2
 Grinning хахаха помислих си ,че темата пак е за някоя свекърва Laughing

нямам на идея ...много ме е страх от тия гадинки-успех Peace

# 3
  • в моя свят на мир и любов
Забавно е, докато не ви се наложи да я прогонвате. Wink

Един съсед ме посъветва да купя чесън на прах и да поръся около къщата и мястото, където си играят децата. Змиите бягали от чесъна.

# 4
Пуснете таралеж или куче.

# 5
Grinning хахаха помислих си ,че темата пак е за някоя свекърва Laughing

И аз !  Joy  Joy  Joy

# 6
  Най доброто решение. Peace

# 7
  • в моя свят на мир и любов
Да и ще го докарат до ... "Умно село"  Grinning

Преди да давате такива съвети, само да споделя, че таралежите са развъдник на кърлежи. По тях винаги ги има в големи количества и не бих се решила да пусна таралеж да обикаля наоколо. Не че има откъде да се намери такъв де.

# 8
Да и ще го докарат до ... "Умно село"  Grinning

Преди да давате такива съвети, само да споделя, че таралежите са развъдник на кърлежи. По тях винаги ги има в големи количества и не бих се решила да пусна таралеж да обикаля наоколо. Не че има откъде да се намери такъв де.

те и кучетата са такива, но са навсякъде(домашни и скитащи).
А за таралежа съм съгласна, че трудно може да се намери. За цяла година съм видяла само един.

# 9
Точно това се зачудихме и ние - от къде ще търсим таралеж и как ще да го задържим на двора  Thinking

# 10
Змиите бягат от миризма на пушек. Живея в змийска зона и тук хората профилактично палят стари кожени обувки.
Явно миризмата на изгоряла кожа е по-силна или още по-дразнеща... Не знам защо точно обувки, но така правят.
Не изхвърляйте после това, което остане от изгорената обувка, а я оставете някъде в близост.

# 11
Сяра.
На прах - от някоя агроаптека. Напръскайте навсякъде покрай камъните (но не в пясъка).
Понеже мирише - ще се наложи 1 ден децата да не играят в пясъчника.
Изпитано е.

# 12
Преди месец на вилата в банята на едни съседи беше влязла змия. Обадиха се на 112 дойдоха до половин час и я махнаха.
Честно казано изненадах се, от бързата реакция.

# 13
  • Galaxy 13197853088
Преди месец на вилата в банята на едни съседи беше влязла змия. Обадиха се на 112 дойдоха до половин час и я махнаха.
Честно казано изненадах се, от бързата реакция.
Peace

или помолете келешите да я убият.

# 14
  • Плевен
В къщата ни беше влезла змия в началото на пролетта, а мъжът ми има панически страх от влечуги Grinning. Добре, че беше милата ни котка, която я намери и почти уби, довършиха я съседи, които нямат страх. Помолете някой за помощ.

Общи условия

Активация на акаунт