Продължителна диария

• 596
  • 6
  •   1
Отговори
Привет на всички! От около месец имам проблеми с корема и по точно диария, която не е толкова остра. Пия Смекта и Ентерол капсули. Спазвам диета от варен ориз, варени картофи, препечен хляб и малко сирене,но нямам подобрение нито влошаване на състезанието. Два, три дни си ходя нормално до тоалетната и на четвъртия отното съм с течни изпражнения. Ходила съм на гастероинтеролог, но нямам подобрения от лечението,ако някой Км подобен проблем ще съм благодарна за малко информация и съвет. (правила съм изследвания за може би всичко което може се изследва от Фецес проба).

# 1
  • София
Провери дали нямаш проблем с глутен или лактоза, понеже пишеш, че ядеш хляб и сирене.
Лекарят пусна ли ти изследвания за бактерии?

# 2
  • Melmak
Какви изследвания си правила?
Пила ли си пробиотик?

# 3
  • София
Гъбички изследвала ли си?

# 4
В същото положение бях преди година, не се повлияваше от нищо, гастроентереолог обаче в случая не ми помогна. Намерих добър инфекционист и всичко приключи за дни(при мен беше бактерия, която съм приела вероятно с храна)

# 5
Бихте ли споделили какво лечение ви назначи? Антибиотик пихте ли?

# 6
Не съм пила антибиотик, правих пълни изследвания на фецес проба и чакам резултатите, за сега е излезнал само калпротектин, които е много нисък.
В същото положение бях преди година, не се повлияваше от нищо, гастроентереолог обаче в случая не ми помогна. Намерих добър инфекционист и всичко приключи за дни(при мен беше бактерия, която съм приела вероятно с храна)
Бихте ли споделили какво лечение ви назначи? Антибиотик пихте ли?

Merry i.  Може ли да кажете какви изследвания си правихте, аз си пуснах всички чревни показатели (паразити, бактерии, гъбички и т.н) всичко е отрицателно, сага инфекционист ми изписа Флажил и чакам да видя какъв ще е резултата от него.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 07:49 от Galq1994

Общи условия

Активация на акаунт