Бъдещи Осмокласници......епизод 22

• 45 615
  • 690
  •   1
Отговори
# 585
Мамчета, качила съм снимки от откриването във френската в общия профил - можете да видите обстрела.  GrinningИмето на албума е 9 ФЕГ - 15.09.2010

# 586
Мамчета, качила съм снимки от откриването във френската в общия профил - можете да видите обстрела.  GrinningИмето на албума е 9 ФЕГ - 15.09.2010
За да е ясно- снимките са качени в снимка.бг, там където са всичките ни снимки - ето линка http://sedmoklasnici.snimka.bg/education/9-feg-15-09-2010.501775

# 587
браво и на luisi ,нашата кака ви е давала балоните и доколкото знам не ви е замервала със зеленчук

# 588
Страхотни снимки сте направили!

Мама Цоцоланка, супер симпатяги сте всички! FireLite, върна ме не казвам колко години назад - в подготвителен клас стаята ни беше точно над козирката. lyusi , ти направо ставаш за военен фоторепортер - много успешни снимки под обстрел! Аз снимах малко, че бях отзад, а морковеното поздравление уж беше вяло, но ме засегна по глезена. Как стигна до мен, така и не разбрах. Не съм предполагала, че толкова боли.

Май в НПМГ единствено успяхме да се съберем и да се видим форумски майки - eni33, Миринда, 2jana, Sash и Deina.

Синът ми е очарован от класната си, аз също много я харесах - симпатична, енергична и ентусиазирана, че са й дали този клас (това последното личеше, че е съвсем искрено от нейна страна).

Успешен старт на всички!

# 589
Благодарим на каката, че е била толкова добра, но останалите стреляха и за нея.
Не знам защо снимките са качени при албум Математика, явно толкова мога, но са там - след задачите

# 590
  • София и там където не се пуши

Май в НПМГ единствено успяхме да се съберем и да се видим форумски майки - eni33, Миринда, 2jana, Sash и Deina.

Хайде на кафе тези, които ще караме сутрин, ти не си, ама останалите, които искат.

# 591
Здравейте, и аз да дам отчет от 18 то. Девойката беше малко стресната отначало, после се оправи. Много ми хареса класната и на нея също за класа не можах да разбера много отзиви но не тепърва предстоят. След обстрела от моркови, големите бяха приготвили торби с моркови, но от време на време идваха учители да ги озаптяват. Появила се е някаква японка да им се представи щяла и тя да им преподава първата година само не знам точно как ще се разберат, тя не знае български, те японски направо е супер.

Успешна учебна година на всички ученици и на техните родители  bouquet

# 592
  • гр. София
Може ли да получа паролата на лични ,за да видя и аз снимките от Френската?

# 593
Здравейте момичета![b]Успешна година на "зайчетата"![/b][/color]
Гимназистът сутринта беше леко притеснен,но като пристигнахме в НПМГ-то ,му хареса и се отпусна.Класната му е много симпатична млада жена и той я хареса.Аз като една майка орлица се намъкнах и в класната стая да гледам и слушам,та накрая класната си поговори и с нас родителите(бяхме три майки смелчачки).Спомена,че от другата година май няма да има езикова подготовка в НПМГ.

# 594
Дъщеря ми стана рано (в 5.30)  Simple Smile Simple Smileсама и се приготви сама. Трябваше да отиде за час на класа в 7.30 в Испанската. Изглеждаше спокойна и уверена. Само дето аз не успях да спя тази нощ...
Ние с баща й отидохме на тържествто в 9.00. Беше кратко, добре организирано и приятно недосадно, чак ми се прииска още развлекателна програма Laughing
Дъщеря ми изглеждаше въодушевена, бъбреше с други момичета. Отидоха да се черпят и разхождат, все още не се е прибрала и незнам подробности. Успях само списъка  с учебници да взема. Родителската ни среща е утре и я чакам с нетърперие. Simple Smile

# 595
И аз да благодаря на Free Lite за снимките от 1АЕГ-страхотни са! На добър час на всички осмокласници!/ може би е време да сменим заглавието вече Grinning/

# 596
  • София
Добавих 4-5 снимчици от НЕГ с ужасно качество . EmbarassedПалето да добавя по-яснички или някоя друга мама.. Wink

# 597
Срам, срам, ама и аз съм забравила паролата. Ако може, пратете я и на мен на лични

# 598
  • София
 Не я ли пише на 1-ва страница с бели букви? Ако не е тя, затова ли немога да видя на 91 НЕГ. Но защо ли пък виждам другите снимки от албума newsm78

# 599
Знаех си аз, че я имаше някъде, ама ...
   Да попитам откъде намерихте тетрадка-речник с много листи?

Общи условия

Активация на акаунт