Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 33

• 29 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Радвам се, че ви хареса пулса на сърцата им! smile3525
А сега нещо по-успокояващо!

Но как да е спокоен Мурат с Хасрет!  newsm53
Трябва все да е нащрек -  или тя  ще направи нещо или ще се появи някой....
Но нали е влюбен милия, все прощава!   Kissing Heart
Но и тя се промени много!
Нали е влюбена-все иска да се хареса на любимия!  Kissing Heart  

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 21:48 от rina-rina

# 152
И двамата се промениха коренно! В това няма спор! Wink
Хасрет стана направо като агънце- тихичка, слуша учителя и дори когато й се кара, тя свежда глава. Да кажем, че последните серии (без 16 и 15) Мурат все й се сърдеше, ама ние си знаем причините. Иначе после бързо й прощаваше.

# 153

Такава сцена / дори още по-внушителна/ подхожда на Хасрет!
  Peace

# 154
# 155
# 156
Къде са всички?Нали ще обсъждаме 8 епизод?

# 157
Осми епизод ми е любимия. Не ми омръзва да го гледам.

# 158
Освен всичко друго пътят до голямата сцена преминава през изтощителни упражнения
дори и насън
през спортни занимания и четене на книги  

Красивата Хасрет омагьоса оджата с красивата си рокля и чара си  
 Мурат получи своята прегръдка за красивите тоалети  
А разговора на терасата.......

# 159
А след прегръдката като благодарност за роклите Мурат дали не си помисли, че благоволението на Хасрет може да се купи? Как си поклати главата на излизане от стаята!

# 160

Да не пропусна любимите ми моменти / кои ли не са ми любими/ със роклите в бутика и звънчето 

# 161
А след прегръдката като благодарност за роклите Мурат дали не си помисли, че благоволението на Хасрет може да се купи? Как си поклати главата на излизане от стаята!
Не мисля! Тя е толкова спонтанна и Мурат знае това! По-скоро беше объркан от тази проява на близост..

# 162
Не мисля! Тя е толкова спонтанна и Мурат знае това! По-скоро беше объркан от тази проява на близост..
Освен това мисля, че беше объркан и от това, което прочете в очите й. Rolling Eyes
И аз обожавам 8 епизод. Много оригинална идея да отвлекат Накие без да искат. Mr. Green  Моментите на Мурат и Хасрет бяха супер! Crazy Flutter  Хареса ми как все се обзалагаха и Мурат гледаше да я дразни. Mr. Green

# 163
Мурат вече е разбрал много добре едно нещо-Начина по,който да предизвиква Хасрет,за да я накара да се амбицира да изпълнява поставените и задачи и да учи повече.Не трябва да и отстъпва,а често дори и да се обзалага с нея.Но какви само са и наградите,за които ще получава силните прегръдки и горещи погледи и естествено искания от него напредък.

# 164
  • София
Освен това мисля, че беше объркан и от това, което прочете в очите й. Rolling Eyes
И аз обожавам 8 епизод. Много оригинална идея да отвлекат Накие без да искат. Mr. Green  Моментите на Мурат и Хасрет бяха супер! Crazy Flutter  Хареса ми как все се обзалагаха и Мурат гледаше да я дразни. Mr. Green

Здравейте и от - 7-ма серия беше отмъщението на Хасрет а 8-ма за мен беше отмъщение на Мурат по неговия си начин естествено

Общи условия

Активация на акаунт