Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 33

• 29 542
  • 742
  •   2
Отговори
# 375
Много до късно издържате! Peace  Аз да се оправдя, че не бях с вас, защото по цял ден се занимавам с нещо, което трябва да завърша скоро. Rolling Eyes  Съжалявам много за Айда. Личи си, че милата е съсипана. Стори ми се, че косата на Туба е скъсена. Може Хасрет да има нова прическа във втори сезон. Whistling  Сигурно ще има не само един фрагман до началото на сезона, защо иначе да пускат само един фрагман месец по- рано.
Искам да ви пожелая Лека нощ и да сънувате нашия шокопринц! Hug Hug Crazy

# 376
И на теб лека нощ, Лийченце!
И за теб един шокопринц:

# 377
И на теб лека нощ, Лийченце!
И за теб един шокопринц:

Ринка, мерсииии! Hug Hug

# 378

Лека нощ, запленени! До сутринта!
Така да ги сънувате! Сияещи, хванати за ръка към общото бъдеще!

# 379
  • София
И да не се включвам в друго време, поне сутрин ви сервирам Grinning
Дано повече няма новини като вчерашната! Cry

# 380
Добро утро! Hug
Благодаря на всички за снимките, колажите и новините, които сте постнали!  Hug Hug Hug
Съжалявам за загубата на Айда!  Embarassed Това ще се отрази поне на първо време на работата й. Може би пак ще се наложи да направят промени в сценария заради нейната роля.
Ниобче, благодаря за закуската!  Hug
Лек ден!

# 381
Добро утро и от мен! Ето едно продължение на новината от вчера- публикувана снимка във фейса и коментар!

GÖNÜLÇELEN EKİBİNDE AYDA AKSEL' E DESTEK:
GÖNÜLÇELEN DİZİMİZİN DEĞERLİ OYUNCUSU,AYDA AKSEL'İN EŞİ ATİLLA AKSEL DÜN EBEDİYETE UĞURLANDI.

İnsani ve sosyal duyarlılıkları ile tanınan sevgili Tomris Giritlioğlu,
başından itibaren Ayda hanım ve ailesine destek vererek büyük takdir
topladı. Cenaze merasimine yoğun bir sanatçı katılımı oldu. Gönülçelen
dizisi oyuncu ekibi, neredeyse tam kadro orada bulunarak güzel bir
dayanışma sergilediler ve Ayda hanımın acısını hafifletmeye çalıştılar.
Özellikle Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin'in yakından ilgilenerek Ayda
hanımı teselli etmeye çalıştıkları görüldü. Cenaze merasimine diğer
oyunculardan Umut Kurt, Günay Karacaoğlu, Nadir Sarıbacak ile yönetmen
Serkan İpekören de katılarak Ayda hanıma destek oldular. Bu arada Beren
Saat'in de merasime katılıp, Ayda hanımı teselli etmeye çalışırken çok
üzüldüğü gözlemlendi.

BİZLER'DE GÖNÜLÇELEN FAN CLUP VE GÖNÜLÇELEN SEVERLER OLARAK AYDA AKSEL'E BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.MEKANI CENNET OLSUN....

# 382

и още една снимка на Туба

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 08:17 от casseopea

# 383
# 384
Добро утро, момичета. Sad
Каси, не разбрах кой се опитва да се скара с жена си. Имам предвид текста под снимката. От това, което Гугъл превежда ... абе не ми хареса преведеното. Някак си под снимка, в която има толкова нещастие някакви .... скарвания.
Дано Айда се съвземе бързо с приятелска помощ. Работата е тази, която спасява човека в такива ситуации. Особено работата, в която се твори красота, любов... Така казват хуманистичените психолози...

# 385
  • София
Добро утро на всички Запленени
Ниобче мерси за закуската
а от мен кафето

# 386
Добро утро, момичета
Благодаря за кафето, закуските и инфото.  Hug
Много съжалявам за мъката, сполетяла Айда. Не му върви на нашия екип,  Cry но се надявам, че лошата серия свърши и отсега ни очакват само хубави новини.
Много си отиват нашите хора заедно...или аз вече свикнах .
Повода е лош, но те са красиви Peace

Снощи, вместо Аси (тези серии не ги обичам), гледах за кой ли път 16 епизод. И реших нещо, което искам да споделя. Мисля (доколкото мога  newsm78), че този бас м–у Оджата и Левент беше не за дрехата, а за момичето. Струва ми се, че Мурат вече усеща отношението на Левент към Хасрет и затова се съгласи на тъпия бас. Между тях се очертава битка, надявам се - джентълменска, без удари под кръста. Поне такова е държанието им досега. Хасрет също дава надежди на Левент (когато я видя с бялата рокля - тя  му каза много мили думи). Бялата рокля според мен е избрана от Левент. Но че дуел ще има, ще има и въпреки всичко Мурат и Левент ще останат приятели.

Кате, току що прочетох това, което си написала. Надали става въпрос за скарвания, просто чичко Гугъл е такъв преводач, че може да ти докара инфаркт!

# 387
Добро утро и от мен!
Подранили сте, и закуската и кафето са готови. Благодаря!  smile3525 smile3525 smile3525
На мен ми остава само да ги употребя!

И няколко снимки от вчера и от мен:

Това момче с бялата риза ми е познато, но кое беше?  newsm78 newsm78 newsm78

# 388
  • Добрич
Доброутро и от мен,благодаря ви Алекс, Ниобче за закуската и кафето. Днес ще е тъжен ден за много хора, някой ще се раздели за винаги с някого, но това е живота, непременно след раждането следва смъртта, но според мен най-лошото е когато загубим млади хора. Аз лично нямам такива загуби, но загубих съученик и млада колежка която гума от камион уби пред мен, това е нещо което с години си спомнях почти всеки ден.Дано Господ и даде мир в сърцето, а времето и приятелите и до някаква степен успеят да я утешат.

# 389
Много са весели по време на почивките! Каква слънчева усмивка е направил Джансел!

Общи условия

Активация на акаунт