Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 47 944
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
 rosinauzunova, аз обратно на теб настоявам за първи етаж, та ще се сменим, ако трябва  Wink И понеже питаше кой ще е в Добротица, аз пак да си кажа - ние, от 23.08 до 02.09. Ще ни откриете на първия етаж, надявам се! Ще бъда с отличителни знаци на Ла Лече-то Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 10:55 от Nevdi

# 676
  • В.Търново
Аз искам да отида,но ще отида сама с детето,така обаче разлика идва с 220 лв надлолу.Погледнато реално си ми е пътя до морето и джобните.Или да удължа почивката с 2 дни.Ами вдъхнахте ми кутаж,в понеделник ще им се обадя и ще видим.Благоаря ви за подкрепата  Hug
Аз си мисля,така и така сте ги дали вече тези пари,по-добре си удължете почивката,Пък вече каквото си решиш.Много лошо,че мъжът ти е със счупен крак,точно преди почивката! Confused Дано си изкарате страхотно!Не се отказвай,гадно е,че няма да сте заедно на морето,но живот и здраве другата година ще компенсирате. Simple Smile

# 677
  • В.Търново
rosinauzunova, аз обратно на теб настоявам за първи етаж, та ще се сменим, ако трябва  Wink И понеже питаше кой ще е в Добротица, аз пак да си кажа - ние, от 23.08 до 02.09. Ще ни откриете на първия етаж, надявам се! Ще бъда с отличителни белези на Ла Лече-то Simple Smile

Grinning ОК!

# 678
  • София
rosinauzunova, аз обратно на теб настоявам за първи етаж, та ще се сменим, ако трябва  Wink И понеже питаше кой ще е в Добротица, аз пак да си кажа - ние, от 23.08 до 02.09. Ще ни откриете на първия етаж, надявам се! Ще бъда с отличителни белези на Ла Лече-то Simple Smile
Joy  Joyние сме от тогава и не искам първи етаж,така че ще се сменим

# 679
  • Sofia
Еха, супер! Даже ще имам избор на гледка! Mr. Green

# 680
Привет на всички  Hug
Напоследък единственото, за което имам време е да ви чета  Blush Правя го с удоволствие, много приятно е да съпреживяваме всичко красиво и радостно, което сте срещнали по време на ваканциите си в Албена! Както вече писах и ние ще сме там от 24 Август ... с двете слънчица на 4 г и 6 г ... Ще се радваме да се запознаем с всички, които ще са в района на Фламинго   bouquet
Благодаря ви за ентусиазма и времето, което отделяте да споделяне и съвети! Приятно е, че сте заредени с положителна енергия и оптимизъм!
Приятна ваканция на всички и да сме живи и здрави да ви четем с все по-добри впечатления  bouquet

# 681
  • в града на вечния купон
Аз искам да отида,но ще отида сама с детето,така обаче разлика идва с 220 лв надлолу.Погледнато реално си ми е пътя до морето и джобните.Или да удължа почивката с 2 дни.Ами вдъхнахте ми кутаж,в понеделник ще им се обадя и ще видим.Благоаря ви за подкрепата  Hug
Didolina, ако не искат да ти върнат парите поне да ти увеличат престоя
смятам, че така ще се съгласят

пиши после какво е станало

# 682
За първи път резервирам on-line и имам следния въпрос:

От тур. агенция ми изпратиха ел. ваучер. Как да го представя в хотела - като го принтирам ли?

# 683
  • София
За първи път резервирам on-line и имам следния въпрос:

От тур. агенция ми изпратиха ел. ваучер. Как да го представя в хотела - като го принтирам ли?

Да.

# 684
# 685
ще правят ремонт на Нона,Мура и Славуна след сезона.

# 686
  • в града на атомното слънце :)
Dа направят "ремонт" и на готвачите  Whistling

# 687
  • В.Търново
Цитат
Терасата на първия етаж на Добротица на какво разстояние е от земята?

rosinauzunova зависи в кой сектор ще бъдете настанени. В едното крило има нещо като приземен етаж(надявам се тези стаи да са за персонал, защото са направо в земята) и първия етаж е малко по-високо. Другото крило стаите от първия етаж гледат към стената на ресторанта и доколкото си спомням са на около 0,5 м от земята. Само настоявайте да не ви настаняват на първи етаж в тази част дето гледа към ресторанта, тези стаи се водят като икономични и ако имате проблем може да кажете, че не сте платили за икономична стая.Управителката е много разбрана и смятам,че всичко ще е наред. Настройте се положително, така ви завиждам,че почивката ви предстои  Grinning .Моята вече свърши  Cry и комбинацията от лошо време + хотел "Панорама" ми остави  неприятни спомени  Sad Намерих снимка.
http://prikachi.com/images/190/2400190C.jpg

Благодаря ти!  bouquet Даде ми ценна информация! WinkЩе го имам в предвид като отидем там,а и ще се обадя няколко дена по-рано да потвърдя за бебешката кошара и ще си направя още тогава устата да не сме на първия етаж. Peace
Всъщност се запитах какво представляват икономичните стаи в хотел Добротица?За да знам какво да очаквам.Как изглеждат,какво е разположението на мебелите?

# 688
Върнехме се вече от Орхидея. Всъщност бяхме настанени в Орхидея парк. Доволни сме от всичко, нямаме забележки, освен нормалните, които вече чухме и преди-храната е безвкусна и еднообразна, но гладни няма да останете-има в изобилие. Мъжа ми беше възхитен от бялото вино и не се откъсваше от него на всяко хранене. Дразнех се,че около нас чувах единствено руска реч, хотела беше запълнен горе-долу 70% с руснаци, 20% румънци и някъде 10% българи. Много руснаци има тази година на Албена и то несамо в Орхидеите.Стълбите не бяха плашещи, всеки ден ходехме и се връщахме пеша до плажа и от него.  Mr. Green Явно съм ентусиаст, не ни беше никак трудно, слизането пък е ужасно лесно и Орхидеите са на 7-8 минути пеш от плажа, няма и толкова. Бяхме със собствен чадър на свободните зони, понеже след два опита в 10.30ч да бъдем поне малко по-напред от шеста линия на шезлонг пред Арабела се ядосах и се отказах. После пък ни беше много спокойно. Басейна за детето беше рай, само дето водата в него, особено сутрин беше студена. Бяхме на 3-ти етаж, стаята беше много добре, нямаше мухъл или други проблеми, имаше си спалня за нас и хубаво легло (неразтегаемо, обикновено) за детето, както и отделно диванче, разтегаемо (ако имахем още едно дете, щеше да ни дойде добре). Хубавото на Орхидея Парк беше,че е малко по-далеко от басейна и като почне данданията в 15.30ч, когато детето спеше още, не се чуваше при нас.
Много ми хареса на външен вид Добротица-заканих му се за другата година, тогава трябва да сме и с малко бебе и ми трябва хотел на плажа, а той много ми хареса. Не знам как е от вътре, но иначе има хубаво разположение и гледах,че винаги до 11ч имаше свободни шезлонги за Добротица на плажа, както и анимацията на басейна се водеше основно на френски-слушахме я добре,защото лежахме на свободната зона точно пред Добротица всеки ден. Не завиждам обаче на тези, чиито стаи са към басейна-такава дандания правят аниматорите на Добротица, че бият от всякъде Орхидея-ако дете спи, ще се събуди моментално, много е силно. При стаите от другата страна е супер-не се чува така и е много добре.
Като цяло ми хареса Албена, спокойно ми беше, забавлявахме се, бих се върнала там отново. Возихме се 1000 пъти на влакчето, което вози до хотелите в парковата зона, научихме го наизуст, крайна спирка му е Орхидея парк и ни беше супер, спира ни пред вратата. Платено е: 2.50лв на възрастен, 1лв на дете. Малката се забавлява много с него. Не сме ползвали безплатния бус, не знам и от къде се хваща дори. Играхме мини голф във Вита Парк-страхотно забавление е.  Peace Возихме се на колелата по търговската улица-невероятно изживяване.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 20:53 от огнена стихия

# 689
  • В.Търново
огнена стихия,радвам се,че сте изкарали приятно!А ти така се притесняваше и за времето... GrinningЕто,видя ли,почивката ви е била страхотна.И аз искам такава...да ни е приятно,да сме доволни от храната,да ни е чисто,спокойно..децата да се радват,е...,малкото е още бебе,но и то ще е спокойно,когато и ние ще сме такива.Ние ще сме в Добротица,не знам каква стая ще ни дават...да не е шумна,да не е на първия етаж,че с тая анимация няма да може да спи бебчо ConfusedКазваш за стаите от другата страна..какво имаш в предвид,нали уж всички стаи гледат напред?Единия корпус е към ресторанта,а втория към басейна,третия къде е ,виждала съм снимки на хотела,но не мога да придобия представа. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт