Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 49 441
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, бърз въпрос за Мура - в стаите каква е настилката - плочки или мокет?  Crazy
Мокет,добре изглеждащ в стаята,а в коридора с плочки.

# 361
  • Mostly in my mind
Дикси,виж какво пише тук:
http://neo.host56.com/modules/pligg_web_toolbar/toolbar.php?id=2868
Ако пък вземат и да познаят....значи лятото още не е започнало  Whistling Laughing
и аз го четох това днес. останах  Shocked от "средни температури за август 35 градуса"

# 362
А в Добротица дали всички стаи са със спалня? На повечето места, където сме били в Албена (Лагуна Бийч, Лагуна Гардън, Малибу, Орлов, Доростор и Алтея) може би поради факта, че сме с 2 деца винаги са ни настанявали в двойни стаи с 2 легла (и то доста широки легла). Даже доскоро си мислех, че в Албена няма спални, но явно имало. Може би, ако помолите двойната стая да е с две легла ще е значително по-широко и удобно. Аз смятам така да направя.

# 363
  • В.Търново
Дикси,виж какво пише тук:
http://neo.host56.com/modules/pligg_web_toolbar/toolbar.php?id=2868
Ако пък вземат и да познаят....значи лятото още не е започнало  Whistling Laughing

Дано,дано,дано! HugЕй такова лято обичам!Жега да има,особенно на морето!Не харесвам студеното и дъждовно време,е,ако е за преваляване за 30 минутки-може,но не и за повече Naughty.

А колкото до стаите за Добротица,аз мисля че ако е спалня така се спестява място,от колкото,ако са единични леглата.Но за Добротица май всички стаи са със спалня,ако не се лъжа.

Ditta,като се върнеш искам хубави разкази и снимки от Добротица!Хайде,хубаво време и много слънце! Hug

Объщам се към всички почиващи в Добротица!Кой щеше да е там през август  и по-специално в края на месеца?Напишете се,може и децата ни да играят заедно край басейна! Ние ще сме от 27.08-1.09. Wink

# 364
Привет от Албена-Фламинго.
Времето е супер,днес от обяд сме на плажа.Вятъра е малко по-силен от обичайното,но тъкмо да не е голяма жега(не че ще е лошо,де Mr. Green)
За сега съм доволна от всичко.Особенно от храната.
Решихме да обядваме пак тук в хотела.По 17лв е обяда на човек.
Като цяло по улиците много хора,много чудо.Честно казано не съм очаквала чак толкова много.
И което ми е по странно е,че по заведенията за хранене има хора.при положение,че навсякъде е АИ.

# 365
  • Русе, у дома
Утре заминаваме инцидентно за Вита Парка, за дълъг уикенд. Исках на първа линия, но нямало места. А най-много исках на Фламингото, ама и там било full. Директно през кол-центъра резервирах. Притеснението ми е за плажа. Ние отиваме доста късничко към 10.00, дали ще имаме възможност за по-предна линия чадър, че сме с две "жаби" дето само киснат във водата? Ще сме на плажа пред Хавана. А шатъл-бас-а наистина ли си е редовен, на половин час?

# 366
Времето е супер,днес от обяд сме на плажа.Вятъра е малко по-силен от обичайното,но тъкмо да не е голяма жега(не че ще е лошо,де Mr. Green)
Като цяло по улиците много хора,много чудо.Честно казано не съм очаквала чак толкова много.
И което ми е по странно е,че по заведенията за хранене има хора.при положение,че навсякъде е АИ.

А закуската и вечерята влизаха в цената на нощувката, така ли беше? Ако е така и 17лв обяд...много добре, като се има предвид класата на хотела. Simple Smile

# 367
Закуската влиза в цената на стаята.Вечерята се доплаща.

# 368
     Да следя и аз темата , че от 15.08. сме в Калиопа . Май няма много отзиви за този хотел,но като ни е за първи път..... Ще идем пък ще видим . Дано всичко е наред с  резервацията.

# 369

Страхотни новини tasi   bouquet  И ние бяхме миналата година само нощувка и закуска, нямаше разлика в цената дали е с вкл вечеря или плащаш вечеря на място. Обяд на блок-маса беше точно толкова! Предимно съпругът влизаше с децата, че аз като влезех ми се искаше да опитам от всичко ... очите по-големи от корема  Mr. Green Хора по улици и заведения имаше, но предимството на Фламинго е, че басейните и детската площадка на открито са само за гости на хотела  Grinning Не си длъжен да се "смесваш" ... Как е на плажа ... и там ли има много хора, първа линия никак не ни блазни, но все пак чадър, шезлонги? Все така чистичко и тихичко ли е в хотела и апартаментите?
Наслаждавайте се на ваканцията и да сте здрави  Hug

barfly, приятен уикенд и на вас  Hug "Жабчетата" ще се забавляват, независимо от "линията"  Laughing дано да се класирате в челните редици и да сте здрави. Шатъл-бас са редовни, миналата седмица наши приятели бяха 4 дни в Ралица Суп и са доволни  Peace

# 370
В Калиопа лично не съм почивала, но моите индиректни наблюдения са следните:
- стаите доколкото знам (наши приятели почиваха тах миналата година) са стандартни за Албена.
- има апартаменти/студия - крайни на коридорите с разкошни, големи тераси с гледка към морето.
- страшно малък басейн - точно под терасите отпред, нагъчкани шезлонги на тревата, доста шум в стаите от басейна
- задните стаи гледат към кортовете - съответно пак доста шум сутрин рано, обедно време и късно вечер (има нощно осветление на корта). Не съм сигурна, но май някой стаи гледат и към миниголфа между Калиопа и Малибу.
- много малък ресторант в самият хотел (затворената зала) и маси на самият плаж, като се пресече крайбрежната алея.

# 371
  • гр.Златица
Не видях досега мнение за "Лагуна Маре" и ако някой е ходил там или има впечатление ,моля да каже - от 21.08 ще почиваме там (нямаше други свободни места в хотелите близо до плажа). Силно се интересувам и от паркингите - аз ще бъда с една приятелка и моето дете (мъжете ни не искат и да чуят за море!!!!) и искам да си пътувам с колата. Вярно ли е ,че на влизане в Албена плащаш някаква сума и после си паркираш пред хотела без да плащаш допълнително паркинг?   newsm12

# 372
колко дале … 80;ца

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 17:06 от г-жа Претенция

# 373
... искам да си пътувам с колата. Вярно ли е ,че на влизане в Албена плащаш някаква сума и после си паркираш пред хотела без да плащаш допълнително паркинг?   newsm12

Вярно е! Сумата беше супер символична, даже не помня колко, не сме имали проблем с паркирането в комплекса, а сме паркирали където ни е било необходимо, не само на паркинга на Фламинго  Peace

# 374
  • София
... искам да си пътувам с колата. Вярно ли е ,че на влизане в Албена плащаш някаква сума и после си паркираш пред хотела без да плащаш допълнително паркинг?   newsm12

Вярно е! Сумата беше супер символична, даже не помня колко, не сме имали проблем с паркирането в комплекса, а сме паркирали където ни е било необходимо, не само на паркинга на Фламинго  Peace
5 лева е таксата за целия престой.

Общи условия

Активация на акаунт