Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Уффф тук съм Хели ...ама седя и ровя и търся бунгала била Камчия или фичоза или ..нз къде си още.ама дайте акъл бе мацки.хади която от вас е ходила негде да пише. Hug

# 151
 smile3506 smile3506 smile3506 newsm09 newsm09 newsm09 е тва е върха ...никой няма днес .мацки къдде сте бе.на плажче ли  newsm78 .аз още не съм ходила а съм във Варна...хайде пишете ,аз сега ще храня дребните  Hug

# 152
Здравейтеее, къде стеее?!
Голяма жега, а гледам утре пък бури- побърка се това време.
Лил,миналата година ходихме на Фичоза с приятели - ама утре ще проверя в кои бунгала бяхме- Райски кът или Манастира,че приятелката ми ги запазва.Нищо особено не са, по-големите са по-добри- с кухня и хол. Обаче тази година ходихме на плаж там и плажната ивица е доста зле - зимата е имало бури и почти нищо не е останало от нея. Преди години ходихме на Шкорпиловци, там е хубаво, а и има повече бунгала.
Лекааа нощ!!

# 153
eeee МИМ мерсаж за инфото ще видим къде ще да е ,но далеч от дома замалко поне...и само любов ...с децата ще ми етрудничко ,но тук ли е милото ...всичко става както трябва  Laughing .мацки днес голямо писане пада тук -аз и мим . Joy Joy Joy тва май е рекорда.хубо  че не съм сам а де .а няма ви кажа ко се случва при мен...дълго е...,но ми е весело вече.все тая ко ще с дупето нагоре да сме  Joy Joy Joy /пуууу че съм лудоо .ама ми е гот ...хади лека нощ ...пък и на себе си да го казвам май  Thinking .няма ви я  Crossing Arms

# 154
  • Шоколандия
Лили, миналата година бях на бунгала на Камчия - къмпинг Морски рай (май така се казваше). Имаше 2 вида бунгала едните бях триъгълни, не помня какъв тип ги водеха, но имаше и тип малки къщурки с по няколко стаи. Ние бяхме в триъгълните. Имат веранда, хол, малък бокс и сравнително големи баня и тоалетна. На втория етаж има две стаи с по 2 легла.... Лошото беше, че когато ние ходихме тъкмо оправяха тръбопроводите и се насладихме на топлата вода за съвсем малко ....

http://www.nasamnatam.com/hotel/Kymping_Raj-1074.html

# 155
Хайде добро утро!!!
Лилка,ето и аз се включвам днес  Hug
Моето детенце вече е напълно здраво пу-пу!
Днес ще ходя на плаж с приятели,а свекито ми ще гледа дребчо  bowuu
Хубав ден на всички!!!

# 156
Мацкииии никой няма тук 2ри ден.аз пък си имам мъж от 7 и 30 тая сутрин  newsm68 newsm44 .исках да ви се похваля и сега се мятам с обяда .хубав ден ви желая  Hug

# 157
  • Varna
Весели ти очоните, Лилянчо newsm10 1dating Two Hearts  loveuuu

# 158
ЛИЛ  Hug ВЕСЕЛИ ТИ ОЧИ , малкия бандит ступа ли татко си  Joy  Joy  Joy Мацки къде сте изпаднахме на 2 страница ,пишете бе сладурки,че много скучно взе да става и ми липсвате ей  Naughty

# 159
# 160
Лелейййй,какво става тука бре?
Де сте всички?
Айде на Лилчето и е простено,ама другите???
Напече ви слънцето и дим да ви няма!Поне печете ли дупета по плажа?
Аз имам гости от вчера и всеки ден съм на плаж!Имам си гледачи за дечко и тъй си развявам задника......
Иначе малкия ми мушмурок е добре!Вече не кашля,спряхме и лекарствата....
Айде хубав ден и наминавайте по-честичко!

# 161
СИСЕ  Hug радвам се ,че сте здрави ,а и добре си се уредила щом има кой да гледа мъника докато се развяваш  newsm10 а другите дано да се спотайват заради жегите ,а не заради загуба на интерес ,макар ,че ги виждам на балкончето  smile3521 Приятен следобед на всички !

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 14:13 от helinci

# 162
Здравейте мацки!Прибрахме се.Бяхме на бунгала,изкарахме си много хубаво.Вечер беше леко хладно,а през деня-в басейна!Барбекюто с нас и...Сисе,браво на вас,че сте здравички!Лили,весели ти очички,мила Heart EyesДобре дошъл на мъжлето!На всички много Hug

# 163
Лилка, как си Wink
reni_bs , къде бяхте на бунгала, и аз искам да отидем някъде за малко, но още не съм решила.
Моя мъж си тръгва от кораба в неделя, но още не се знаят полетите, вече нямам търпение да минат тези 3 нощии.
siseto84  използвай сега да си починеш, а и като е добре малчо ще ти е по-спокойно като го оставяш.

# 164
Мим,това е на 35км.от Бс- местност БОЖУРА-в Странджа планина.Наистина много ни хареса!Еи,мацките,къде сте?

Общи условия

Активация на акаунт