Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Мим  Hug още малко и ще си е тук и твоето момче.ауууу нямма думи да ви опиша радостта си.невероятно е това -либофтааа.мацки знам ,че се радвате с мен и ви обичам всички  Hug Hug Hug.хади сега отивам да  се обичаме  Joy Heart Eyes Embarassed

# 166
  • Шоколандия
Здравейте, аз вече съм без мъж.... Доста неочаквано замина. Тръгвам вчера сутринта за работа и двамата правим планове къде ще ходим в почивния ми ден (днес). По едно време идва той на работа да хапне сандвич помеждудругото и да ми каже, че довечера в 11 трябва да пътува. Били му се обадили от кораба, че трябва в петък да е там #2gunfire #2gunfire Дори не можахме да се сбогуваме като хората. Като се прибрах и веднага започнахме да товарим багажи на колата и беж към автогарата. Като пристигнахме автобусът тъкмо затваряше врати (въпреки, че оставаха още 15-тина минути).  Cry Под мърморенето на шофьора милото се изстреля в автобуса и тръгнаха...

# 167
  • Varna
ПУХИ
А, той оздравя ли? Лек да му е рейса и повече никакви такива алергии му пожелавам

# 168
  • Шоколандия
Делти всъщност какво се оказа. Този лекар който го е видял във Франция е бил най - обикновен общопрактикуващ лекар. Видял му ръката и заключил стафилококи, без изследвания, без нищо. Дойде си в България и в Кожна му направили изследвания - не е нито гъбички, нито стафилококи. Имал алергия от нещо и той щото си чеше  постоянно ръката я възпалил. Тя се оправяше във България отсамосебе си и на 3-4 ден вече му нямаше нищо. Посъветваха го да си направи алерготест за латекс и още нещо, но сега лятото не било подходящо, защото се слагали някакви лепенки и като се изпотял нямало да бъде точен резултата.

# 169
  • Varna
Може да не съм лекар, но както виждаш във поста съм си написала- алергия.  Големи ДоФтУри, голямо нЯщУ, само плашат народа #2gunfire
Той оня там без изследване, без нещо и вече сложил диагнозата.  Е затова малко се поусъмних аз, във началото.
И дано да се открие от какво е алергията. Да на есен тест, така правиха и на сина навремето. И той алергичен. На есен и на пролет са тестовете.

# 170
Поздрави на Лилиян и добре дошъл на нейния моряк и да  се радват на малките си съкровища.Хубави преживявания през цялата отпуска пожелавам.Останалите май слънчасахме и въобще не ни е до писане.Поздрави на всички и до скоро. Hug

# 171
Veselani  Hug
puphi Hug, лек рейс на момчето ти Flowers Four Leaf Clover
Лилка е на върха на любовта... Heart Eyes

# 172
  • Varna
VESELANI Hug

# 173
  • на морето
Хей, момиета, здравейте!!!!!
Ето е и аз се завърнах във форума. Моля да ме извините за дългото отсъствие, но много работа имах напоследък......... та не ми оставаше и миг свободен, за да ви понавестя...Как сте? виждам, че едни посрещат, други изпращат, както обикновено.
Ние с моето момче сега сме се отдали на летни развлеения-плаж, барове, дискотеки и т.н. Ами като сме волни птички без деца-ще ходиме, докато можем. Може би заради лятното настроение няма голяма активност във форума.
Мацки, много поздрави от мен и само положителни емоции ви пожелавам!!!!!! Hug

Чао за сега от мен!!!
Обещавам да не се губя толкова често!

# 174
Здравейте, ама това направо е ...http://sinoptik.bg/

# 175
Veselani Hug, и аз от този сайт се снабдявам с прогноза за времето Peace, обаче хич не ми допада тая адска жега,особено сега, когато нямам възможност да изляза извън софия Sad

# 176
Мацки и аз съм тук  Hug .днес не се спрях да ви кажа.ходих си купих пералня ,е  смъжо де и с децата и се опържихме адска жегаааа.спасение само вкъщи пред климатика намерихме.аз  сега отивам се къпя и да преспя децата после.лека нощ от мен .

# 177
  • София
Лили, честита ти пералня и гостенин със закъснение.
Привет на всички останали. Аз все още се търкалям 2 в 1 и си чакам момента.
Целувки на всички

# 178
  • Varna
ЛИЛКЕЕЕЕЙЙ Hug
Честита ти пИралняяяяяя. Да си я ползваш със здравИИИИ. И вземи почерпи тука поне вИртуалнУ, че да нямаш проблеми със пИралнята. Нъл знаЙш, чИ тЪй сЪ праЙ smile3521
ШАНИ Hug
Още мъничко ти остана гледам на лентичката ти thumbsup

# 179
И аз така казвам. Лили да почерпи за пералнята,че аз като не го направих, ей така си седя без пералня.На 4-та година се повреди и все още карам на собствени сили, обаче ще издържа, докато се върне.Нямам сили да се занимавам с купуването на нова. Hug знам, че сте с мен и затова ви пожелавам приятен и  Simple Smile ден.

Общи условия

Активация на акаунт