Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Varna
ПАСХАЛИЧ,
Той, Станбул ей го. Така, че ще идете. И аз от вчера метнах къщата, че нямах голямо желание. Ама вчера като набримчих тротинетката, и мебелите почнах не само праха, ами напраУ ги мия.

ПУХИ,
Ко, стана със твоя таралясник бе???

МАМЕ,
благодаря за снимките  bouquet Върна ме по старите бойни пътеки Wink

# 286
Приятно ми е,че сте харесали снимките.То наистина беше много красиво.Имам и клипчета.Ще се опитам да разбера как да ги кача.
Делти,ти май чакаш скоро БаткУ smile3521на измити мебели hahaha
Пасхалче,прихвани от Какето за чистенето.То и мен ме чака,но ще сменяме стъклопакетите на дограмата,че тогава ще я мятам.
Пухи,най-добре смени колата.  car003Новото си е ново.
Сега отивам да си извадя хляба от хлебопекарната и се хоризонтирам,че вече три дни ставам рано и направо заспивам права.
Лека нощ!

# 287
  • Varna
Не, Маме,
Не го чакам скоро. Просто трябваше да се измият мебелите, а и получих свише вдъхновение. Laughing

# 288
Мацки,не ми остана време да ви почерпя за р.ден на милото!Днес,т.е.вчера  EmbarassedПодмлади се с още една година,но го обичам още повече Heart EyesМаме,мн.хубави снимки!Честита рожба на Шани,да расте здраво и щастливо дете,за радост на мама и тате!!puphi,късмет с майсторите!На всички мн. Hug

# 289
мацки нз дали ще ви пиша пак ..скарахме се с мъжо ...пак заради майчицата му ..та може и да изчезна ,щото ми писна на джоджана пък вече.....ееееееее...край нямаше тая майм уна се не спря.та да знаете ,ко ме няма що е.на всички многоооооооооо  Hug Hug Hug Hug

# 290
  • Шоколандия
О Лиле, дано скоро всичко да е наред. Такива неща нито обичам да чета, нито да слушам! Crossing Arms

Иначе колата, Делти, ми е на няма и 2 седмици. Напук на всички откакто работя си скатах парички за кола. Тя принадлежеше на гаджето на най- добрата ми приятелка. Той реши да я смемя защото е малка и с 3 врати и си взе "мъжка". Той като я имаше зареждаше винаги за 10 лв и колкото изкара, после пак. Но тъй като взех колата точно преди да се прибере Миуто и той наранен заради това, че не дал стотинка реши да ми напълни резервоара почти до горе, че да не мисля зазареждане доста време. Да ама не! Ще ходим с компания на плаж на Кабакум и докато си карам и почва да ми свири някакъв зад мене, гледам го в огледалото ръкомаха ("Кво нарушение правя не разбирам и с какво по- точно му преча) Тоя тръгна да ме изпреварва и през сваления прозорец ми вика, че тече бензин от резервоара. Веднага се чухме с разбиращите и те казаха да я следя, да не се окаже, че дупката е нависоко и да тече само когато горивото я достигне. Като стигна до половината на резервоара и спря да тече и аз реших, че докато посъбера една заплатка за ремонт, ще я пълня малко по малко. Ама напоследък взе да тече много и автолекарят е наложителен. Заех се с нелеката задача да си търся сервиз и след 2-седмични мъки най- накрая открих...

# 291
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУ wavey

Точно това хапнах за закуска. Е, вестника не де smile3503

ПУХИ,
В края на краищата какво стана? Имаше ли дупка? Много, много кофти със тия ремонти. Хич не обичам пък аз да чета за това, че ме хващат Карастанчовите, защото преди на нашата старата, що "мастури" сЪ провахаааа, направУ ужасТ #Cussing out Дано случиш на някой който е съвестен и си разбира от работата!!! От сърце ти го пожелавам, newsm10 че не съм забравила моите ходения по мъките.

ЛИЛКО,
ти да не би да забиваш към твоя край със баба си, че няма да се видим? Съжалявам, че пак са ставали неприятности. Трябва да седнете и да поговорите когато се поуспокоите, защото сега и двамата сте набрали. Може да си кажете неща които не искате и не са верни.  Надявам се поне един от двамата да е по спокоен, за да не стават дандании. И се разберете във края на краищата бабите какво искат, защото си спомням, че те и двете нещо ти бягаха по тъча.  Да го кажат на мъжът ти а не да действат подмолно. Трябва да изискваш яснота, за да ти е поне малко спокойно, а и на мъжът ти когато замине на път.  Да ги пита направо какъв им е проблема, няма място за шикалкавене!!!

# 292
  • Шоколандия
Взех колата от "болницата". Ремонта ще й струва малко повече отколкото тя сама струва ..... НО здраве да е ....
Гледах едно клипче във ВиБокса и реших да ви позабавлявам и вас с него http://www.vbox7.com/play:635115c6 Embarassed Hug

# 293

Кафенце да успешно започване на деня!
Вчера Делти се е погрижила за това.
Ей,младите,май много спите сутрин ,или не спите smile3521
Явно вече започнаха да проверяват дали сме си сменили шофьорските книжки.Вчера ме спряха и нищо друго не искаха.Каза:"Може ли да видя само Вашата книжка".Провериха,че е валидна и ми пожелаха"Приятен път".
Пух,следващия път като си купуваш кола,водиш я на сервиз предварително и тогава я вземаш.Ама то егати приятелката ти,така да те изпързаля.Не може да не знаели,че на колата и има нещо.
Лилянчо,изчезни за малко при своята баба и като се поуспокоиш сядайте да говорите с твоя и свекровището.Ако трябва продайте къщата и се разделете.Твоето момче като какъв плаваше,че нямам сромен? newsm78
Рени,да ти е живо,здраво,право и кораво момчето и все така да се обичате!

# 294
Здравейте на всички Simple SmileМаме,мерси за красивата закуска  bouquetи за пожеланията!Аз днес го ударих на почистване,сега си оправих маникюра Simple Smile.Моя мъж отиде да даде едно рамо на кумеца ни,да носят едни плоскости.Добре че не е жега!На всички много  Hug

# 295
  • Varna
АлЮЮЮЮ, кО праЙтИ бе Wink
Направо пълен щил #Crazy
Гледам само разни гости висят кЪт луканки горЯ. Преди нямаше толкУз бе. Що толкУва ИнтИреснИ станахмИ, пък много не сме от бъбривите  Laughing

# 296
Делтии,гостите са си гости,но мама сега влиза и направо праща  Hug
Нали от скоро имам Оптимум и още съм мераклия,направих пъстърва тази вечер.Стана много вкусна и диетична.Сега мойто Батку пече чушки на терасата, а аз ви преглеждам.То много постно нещо взе да става.Но се надявам,че всички са живи и здрави и си прекарват яко през лятото.
Лека нощ ,защото отивам да си прочета още тук и там.Утре сутрин може и да сервирам кафенце.  food010 smile3524

# 297
  • Varna
Маме, във Оптимумчето, може да печете и пипир и патладжан.

# 298
Еййй, как сте бре мацки?!
Да се отчета: Посрещнах си го мойтУ миУто (да се чете - съпружието), изпразнувахме Р.Д. на диването (да се чете - дИтетУ) и на следващия ден стегнах катуна, ей така спонтанно решихме да Одим на палатка, никога не сме го правили, имахме си всичко, само палатка ни липсваше Mr. Green. Веднага попълнихме липсите, закупихме една триместна (що ли newsm78) от Метро и се метнахме на колата.
Никога, повярвайте ми, не съм си прекарвала по-хубава почивка до сега! Зарязвам всички 5-звездни хотели Crossing Arms категорично и безотговорно!
Вече знам каква ще е новата, по-голяма покупка - кемпер Party, оказа се, че съм с номадска душа Crazy
Лили, така ми напомняш за моя див, младоженчески ентусиазъм с тия консерви Hug
Делти, относно снимката на аватара - комплименти  bowuuза теб и комплекси за мен hahaha

# 299
  • София
Здравейте на всички, май още не мога да се освестя и затова докато се наканя да пиша деня минал и заминал. Започвам под ред,  на 11.08 се роди моето момченце Теодор-родих секцио, обаче след особено приятен преглед за разкритие сутринта на същия ден, бебето беше тръгнало да излиза, имах си и разкритие и ми се спукаха водите. Бебчо се роди 3750кг и 51 см дълъг.-засега е послушен  хапва и спинка. В родилното ми спретнаха такива изненади в кавички, та разбрах защо хората са написали да не бъдат тормозени българските родилки. Както и да е минало, обаче кърмата ми така и не се регулира и почти я няма никаква след тези неприятности и се дохранваме.

Ето ви поглед направо от реанимация.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 22:56 от shanika

Общи условия

Активация на акаунт