Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Шаника,
Честита ти рожба, нека расте здрав и щастлив за радост на мама и тати!!!   bouquet

Р.Р. : моят термин също беше на 11.08. , но родих на 13.08., бъди сигурна, че си родила едно силно, красиво и щастливо лъвче! Hug

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 22:56 от Ejika

# 301
shanika, Да ви е живо и здраво момчето, да има много късмет,щастие и любов в живота му и много,много да ви радва  bouquet

shanika, а това е за теб

# 302
  • Varna
ШАНИИИИЙ Hug
Още веднъж да ти честитя newsm10 И да ти кажа, че Тео бой, е много УбавичкУ лъФчинцИ. Това не го казвам от куртоазия-истина е, да знаЙш. И за да не го хващат уроки леля ДелтЪ шЪ му остави тука едно синЮ оченцИ 
ЕЖКЕ Hug
Аз си знам, че съм номадка и голяма Сиганка, ама на палатка не ми е идвалУ да Одя и да ма апЯт мраФкИтИ newsm78 Ама и аз, Ина съм гИвИзанЪЪЪЪЪ Joy

# 303
Ама Кака, ми то няма кьорава мравка бе! И аз тъй си мислех, че ще има да ме лазят разни буби, ма то няма от къде! Тя палатката, отвсякъде запечатана. Препоръчвам на всички Peace
Сега правя малко фасони на милото, щот ми вика, че съм малко лигла и гевезе, дето му постилам покривка на теферича Crossing Arms. Амаха, не можем пък хептен да забраЙм, че сме Ора!
Там, където бяхме беше райско, води се бивак, има си рекичка, душове, тоалетни и в същото време некомерсиализирано. Препоръчвам!

# 304
SHANIKA,
Това е за теб,честито още веднъж!

А това е за малкия Теодор!Много да ви радва!А ти не се притеснявай толкова за кърмата,сега нали има АМ,пак ще порастне голям Мъж!
Ежик,хубаво сте си прекарали,но май това не е за нас вече - по гори и поляни.
Делти Hugмерси за съвета.

По едно кафенце за хубав ден! newsm10

# 305
  • Варна
shanika още веднъж Честито! Да ви е много здраво детенцето! На мен кърмата ми спря от нерви и притеснения.Най-важното сега е да си спокойна.
Ejika Аз на палатка последно съм била като дете-някъде преди 25 години.В днешното време на комари,кърлежи и разбойници си мислех,че е малко опасно.Радвам се,че сте прекарали хубаво!
puphi тоя младеж не можа ли да прецака някой друг с тая трошка... Дано да са ти я направили добре и да нямаш повече проблеми!
Лиле Много са неприятни тия разправии,дано се успокоите и да се разберете бързо!
Делти Браво,че музата те е споходила! Аз се понапънах,но вдъхновението ми стигна само да пусна прахосмукачка и да измия пода.
Приятен обяд на всички /така и не се научих да слагам от тези красиви картинки/ и много хубави почивни дни!
  Hug

# 306
  • Varna
Ей, сега се прибраФ и пак ще ФърчЪ във тоя пек.
Бях си направила ПаШапорта предварително преди да стават тия дандании със паспортите, защото нали пътувах до Станбул на форумска среща. След това новата лична карта я направих миналата седмица бърза поръчка, за да ми остави синковеца Генерално пълномощно. Та щом тия неща са ми направени, шофьорската само във КАТ, а не във районното .
Така, че чакам да стане 13 часа пак за звъня на Личната, щото я нямаше преди малко, за да ми напраЙ Медицинско. Та другата седмица да взема да нападам КАТ-а
ШЪЙ жална ми мамата, така ми казаха. По кофти било и от чакането за лични карти. #Crazy

А по Ина бирЪ, дЪн миЙ кофти Wink

# 307
Делти,споко.За ШК също има опашки,но по-добър ред.Има и климатик.Вземай медицинското(то е 15 лв.) и отивай.

# 308
  • Varna
МАМЕ Hug
Нямаше я личната, та ми подсказаха да ида във Европа медицинския център. Там за нула време ми я направиха, плюс, че бяха страшно любезни, много бързи и беше със 5 лева по евтино Wink
Така, че във понеделник, ще ходя във КаТ. Така поне мисля де, де не ме отвеят мислите другаде Joy

# 309
E, аз нали съм си калпазанка, моите документи бяха издадени много след тези на нормалните хора и сега имам още две години да се офлянквам Crazy

# 310
  • Varna
Късметлийка, не калпазанка Peace

# 311
Шанитооо  Hug Hug Hug ,голямо браво за бебко още веднъж .да сте ни живи и здрави и двамата ,и много фемили щастие .как си сега Шани ,а бебчо как е ?
зам останалите ..........ко стана с вас беееееееее .аз вече не съм русалка....мъжо работи тук в БГ ,но пак пиша а вие.сещате ли се колко оживено бе тук ,а сега ...аз мисля все пак да пиша тук ,нищо ,че милото си е тук в БГ ,,ще ви дзаквам .ама като знам как влизахме в темата ...
  О Лиле, дано скоро всичко да е наред. Такива неща нито обичам да чета, нито да слушам! Crossing Arms
кат не искаш ги пропусни ...ни чула ни видяла ...тук бяхме да споделяме ядовете .

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 22:32 от liliqn

# 312
Лиле, дано всичко е наред при вас Hug. Толкова ти се радвам на ентусиазма, че чак ме е яд, че някой би искал да ти го "убие"!

# 313
  • Varna
ЛИЛЯНЧООООУУУУ Laughing

Ти сИгЪ шЪ си Русалка под прикритие Wink

# 314
  • Varna
Хайде Русалчици на каЙвенцИтУУУУ newsm47

Общи условия

Активация на акаунт