Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Честит празник!Аз също няма да откажа от тази съблазняваща закуска,като няма да пропусна да си взема и от кафето,за което и двете ви благодаря  bouquetВесел ден на всички Hug

# 526
GALI-GALI Hug, мария п Hug, Благодаря за обилната закуска и ароматното кафе Heart Eyes

# 527
Здравейте и от мен!
Гали,тези палачинки са толкова съблазнителни,че си вземам,макар да е време за вечеря.
За кафе ми е малко късничко,но мога да сложа по едно винце по случай празника.

# 528
Добро утро народе!Къде се изгубихте?
Бързо да ви подкупя с  кафенце,4е да се излъжете да пишете

Мойто съкровище е ве4е в България,но не са разтоварили и си гледат Бургас от морето.Сега провеждаме телефонна любов.Добре 4е има GSM
Дано денят ви е изпълнен с много хубави емоции

# 529
Добро утро мацки!ГАЛИ,страшно кафе   bouquetЩе му помахам на твоето съкровище вместо теб Joy Желая на всички един хубав ден!

# 530
Гали, Hugмерси за кафето.Направо ме изкушава.Весели ти очички,че се чуваш с милото.Малко остана и ще си го гушкаш.
Рени,поздрави на Бургас и морето.
Хубав и слънчев ден на всички! newsm10

# 531
Гали мерси за кафето  Hug аз с кафе много лесно се лъжа,въобще не мога да откажа  Joy
И аз днес ще я карам на телефонна любов,че милото е в Пирея  Grinning

# 532
GALI-GALI  Hug,весели ви очички Heart Eyes

# 533
Благодаря моми4ета,да ви се връща скоро.
Рени-махай усилено,4е горките ве4е не ги свърта и искат да слязат на бряг.
Мария-ще гледаме после сметките за телефон
Киара  Hug Hug Hug
Маме,ти скоро ще посрещаш ли?Фитера на кораба ви каза 4е скоро ще има смяна.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 17:13 от GALI-GALI

# 534
Здравейте, момичета!
Радвам се заедно с всички, които посрещат.
Аз утре изпращам. Дойде си времето. Вкъщи е някаква лудница от събрани и прострени дрехи, документи, звънящи телефони, неща, излезли в последната минута... Записах си подробно всичко - кога трябва да се погрижа за колата, кога да плащам сметките, какъв е клиентският ни код за еди-какво-си. Признавам си, че до сега не съм се занимавала с нищо от изброените, имаше кой.
Силно вярвам, че ще се справим - аз, и любимият ми. Чух какво ли не за моряшките жени и моряците, чух колко от двойките се разделят, чух колко ще полудеем и двамата. При нас няма да се получи така! Помагате ми да вярвам, че когато хората се обичат, всичко друго е само подробност. Щом сърцата са се докоснали, времето нищо не може да промени Heart Eyes
Насълзяват ми се очите, признавам, но аз съм силно момиче.
Благодаря ви за подкрепата!

# 535
Здравейте  и от мен.бях се позагубила малко ,но нали мъжо не пътува та затова само  си ви чета без да пиша,но Лято ме върна назад ,когато и моя мъж се качи за 1ви път и се усещах така ...объркана.Лято нека само ти кажа -не слушай какво говорят за моряшките жени и мъжете им не си мисли и че ще се забравите -напротив мила,ще се обишате може би повече.ще се желаете повече .но се иска сила от теб тук и се надявам да имаш добри приятели ,защото се налага някой път и до тях да опираш.в такива моменти ги оценяваш-когато ти е трудно.и на финала -поплачи си и аз го правех и олеква .ще ти е кофти вечерите ,когато го няма на всички ни е било така,но се свиква.ти сама ще си дадеш силата и куража да го изчакаш   bouquet от мен за теб .на всички останали  Hug Hug Hug .
Лято само да питам пак аз ,за 1ви път ли се качва милото ти  newsm78

# 536
GALI сега весели ушички,скоро и очички  Hug
Аз за сметките не се притеснявам,въпреки,че милото е в Гърция 2-3 пъти в седмицата.Тук слава богу има предплатени карти,които ни дават по 1500 мин напълно безплатни всеки месец и ние се опитваме да ги оползотворим всичките  Mr. Green Ако не можехме и по тел да си говорим досега да съм изтървала всички влакове.Добре,че и в Истанбул и Израел почти винаги има нет,че успяваме и да се видим от време на време.
Лято изобщо не слушай какво говорят за моряците и за моряшките жени.Познавам ужасно много такива двойки,които са щастливи.Аз всеки път като видя милото и се влюбвам в него отново  Heart Eyes

# 537
Лято само да питам пак аз ,за 1ви път ли се качва милото ти  newsm78

Да, за първи.

# 538
  • Шоколандия
Здравейте и от мен. Лято, на празни приказки за моряшки жени да н' са връзваш! Шансът да се случи нещо такова, за което "говорят" е почти толкова голям, колкото ако ти продаваш семки, а мъжът ти седи вкъщи. Всичко си е до хората Hug И не е вярно, че очи, които не се гледат се забравят, напротив,  копнеят едни за други! Прегръщам те силно и знам, че ще се справиш!

Гали, весели ушички,а дано и скоро очички!
Делти ми се губи,а съм останала с впечатление, че и тя по това време посрещаше, така че Весели очони, Делти Hug

Лиле, радвам се и теб да видя!

Момичета, моля да ме извините, че не съм много редовна! Започнах с университета и общо взето балансирам между работа, университет, отделно най - добрият приятел на Миуто слезе от кораб с опериран крак и през малкото свободно време съм му личен шофер! 24 часа денонощие просто не ми стига.

# 539
Здравейте момичета!
Малко съм нередовна в писането, за което моля да ме извините! Но ви чета редовно и се вълнувам с всяка от вас, която посреща  Simple Smile или изпраща  Sad милият й човек  Hug
Кака ви Делта си посрещна батитУ и никаква не се похвали тука #Cussing out. Чи може ли така ма, каке! Знайш как силно щяхме да викаме УРА Laughing Ха да ти е честит!!!
Лято, спокойно, битието ще си намери собствения ритъм, не го мисли предварително, ще се справиш с всичко Peace говоря за ежедневните задачки и задължения, колкото до раздялата - тя винаги тежи, но затова сме тук всички ние  Hug!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 23:21 от Ejika

Общи условия

Активация на акаунт