Съпруги, чиито мъже пътуват 19

• 42 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Лято-разбирам те прекрасно.Вси4ки сме минали по този път и знаем колко е стресиращо.Но 4овек знае 2 и 200 и ще се у4удиш на себе си с колко неща  можеш да се справиш.Но живота и на двама ви ще се промени,дано да е за хубаво.
Аз запо4нах да се събирам с моряшки жени,тъй като проблемите са ни еднакви и можем да си помогнем дори за дребни проблеми или да разменим сведения.Поех пове4е ангажименти на работа и си направихме трето дете/най-хубавото ни решение/
Ти ще се справиш и е права ПУФИ,4е вси4ко зависи от хората.
МАРИЯ -и аз се 4увствам като влюбена у4ени4ка всеки път когато посрещам.Поне романтиката се запазва в отношенията.
ЛИЛИЯН-много то4но описание.Радвам се, 4е сега милото ти е по 4есто при теб.
Ежика   bouquet   bouquet   bouquet

# 541
Лято Hug, тежка е раздялата, когато обичаш човека, а и досега винаги сте били заедно и не минава с времето повярвай/няма да ти става по-лесно втория,третия и т.н път/...
Относно моряшките семейства, ами...те са като всички останали - има ли любов тя се разпалва, няма ли я ...става лошо...
Аз вярвам,че при теб времето ще отлети неусетно с вашата малка принцеска, а и с работа-професионална и домашна Peace, а и ние сме тук...да се утешаваме,нали Hug

# 542
Добро утро.
Хайде на кафенце.

Извадила съм вси4ки боклуци за да из4истя шкафовете в кухнята.Но навън е толкова слън4ево,4е зарязвам вси4ко и отиваме на разходка.
Добре,4е татито още ни го няма,4е ще се хване за главата като види бардака

# 543
Добър ден Hug
 GALI-GALI  Hug, Благодаря за кафенцето Peace
Лято Hug, лек рейс на твоето моряче и попътен вятър Peace

Обядът е от мен и

# 544
  • Varna
MolA, molA,
Kaka vi DELTA  nI sa gubi, daje ot 4ujbina vi pishe Nama zna4enie koaga se pribira \Bate, az pisha vinagi [smilie=smile3521.gif]fI za nego imam vreme i za vas1!!! Nqma da vi izostavq, eiii ;-)V4era beshe mnogo qk i prodaljitelen prehod, a sled tova imahyme ve4erq sas nash poznat i ne otvorih, lap topO. MolA da bada izvinena Praynig Hug

LQTO,
Na tiq koito ti kazvat, 4e shte poludeete sas tvoeto mom4e im kaji, 4e e vqrno. Shtoto vie dvamata shte poludqvate ot lIboFFF a te nqma da mogat da se gledat Wink
Haide lek reis na morq4eto, i dano se slu4i sas dobar ekipaj newsm10 A ti, spoko, sas vsi4ko shte se spravish, shtom si organizirana thumbsup

# 545
Добро утро момичета HugТук нещо превалява,но на всички пожелавам много усмивки Grinning Делти HugЛято,лек рейс на твоето момче HugНа всички-много,много Hug

# 546
Здравейте!
Вече съм самичка. Странно ми е и имам чувството, че още незнам какво точно се случва, но сигурно и това е нормално.
Ще изчистя цялата къща, ще помогна на детето с домашните и ще си легна рано, че последните дни бяха доста натоварени. Пак ви благодаря на всички за милите думи Blush Peace

# 547
Лято   action032! Бързо да минава това време и скоро да сте отново заедно!
Делти, къде сте? Разкажи повече, ако пуснеш и някоя снимка... coolcool
Аз имам още почти 2 часа до края на работния ден smile3515, но ми се виждат цяла вечност. Много е отегчително, когато няма работа Crossing Arms

# 548
Здравейте и от мен! Hug
Лято,лек път на момчето ти,ще видиш че ще се справиш.Както съм писала и друг път - моряшките жени за много оправни.Успяват да ходят на работа,да гледат деца и да посрещат и изпращат с любов милото.А ако ти се плаче,тук ще намериш приятелско рамо за това.
Делти,приятни преживявания с твоя БаткУ.
Гали,няма да посрещам скоро.Сега са в Египет и ще сменят само една част от екипажа,които направиха почти 6 месеца.Другите - по-късно.
Виждам,че днес има и кафе,и обяд.Хайде от мене по едно винце

# 549
mamaR  Hug, ха Наздраве Peace

# 550
Хайде де, обяд стана... Grinning
Който има първокласник е на крак от 7, вие поспете до по-късно Wink

Два дни, откакто любимият е заминал и неуредиците вече са факт. По обяд ще търча до банката, че не са ни активирали web банкирането, а и да ги провера дали всичко е наред с пълномощното, което правихме.
После трябва да мина и през M-tel, които явно притеснени от закъсняващите си фактури, пък са забравили да му активират роуминга... Tired

# 551
  • Варна
Привет, русалки!

Лято, лек път на твоето момче! Ще минат бързо самотните дни, ще видиш.
За това си права, че като заминат започват да се случват разни неща.
Като каза Мтел, аз пък имах разправии с Глобул.

Предисторията е тази:
Преди 1 седмица мъжът ми си загуби телефона в Тайланд, ходили на пазар и му паднал от джоба в таксито и по скайпа ми каза бързо да го спра. Спрях го, но на другия ден ми звъни пак по скайп, че го намерили да го пусна!!!! Таксиджията се върнал и го оставил на портала на пристанището и колегите му го дали. Боже, какви добри хора имало в Тайланд? Това в България не може да се случи!!!
Отивам в офис на Глобул и се започва:
-Спрели сте го от оператор, трябва да звъннете на пак на 123.
-ОК!
И се почва едно обяснение от операторката, че могат да ми изкарат дубликат на картата и ако мъжът ми има път насам да си я вземе!!!
-Какъв път, какви 5 лева, той пътува за Австралия и да Ви кажа и аз нямам път натам!!!
-Иначе няма как да стане!!!
-Той ще се върне преди Коледа, няма да има връзка със света!!!!
-Ами това е, съжалявам такава е процедурата!!! Mr. Green
Момчето от офиса, на който извадих душата и той проведе 2-3 разговора с началници и се оказа, че с пълномощното и една молба за пускане  ще стане номера, представете си, до 2-3 часа ще му работи телефона.
Два часа се разправях, но няма да си оставя магарето така.
С една дума винаги има начин!!!

Пак ми се скапа акумулатора, вече за трети път поред на всеки рейс. Върнах го да го заредят в магазина, понеже е в гаранция. Заредиха го, на приятелката ми мъжът й го монтира. До тук добре, но събота срещу неделя цяла нощ алармата ви, а аз чух, но категорична, че не е моята кола. Свекърва ми / те живеят в блока с/у нас/ звъни в 4,30 сутринта да каже,че е моята кола. От балкона я спрях и си осъмна отключена, заедно със псуващи, недоспали съседи. Днес я закарах на електричар и се оказа, че има оттечка и акумулатора пада от неправилна свръзка на радиото. След малко отивам да я взема.

Та сега чакам следващото изпълнение! Аз винаги съм на стенбай!

# 552
Ех,момичета много неволи.Ако щете ми вярвайте,но в Гърция неуредиците са в пъти повече от БГ.
Няма да разправям през какво съм минала и продължавам да минавам,че темата няма да ми стигне  ooooh! За повечето неща милото все още е в неведение.Какъв е смисъла да го товаря като така или инъче нищо не може да направи.
Ама нали сме си оправни всичките  Grinning

Айде и нещо за настроение от мен  Hug

# 553
Илиева, това с колите ми е болна тема... Аз като съвсем неопитен шофьор, който нямаше никакво желание да кара и поради тази причина го скъсаха два пъти на листовки и забележете - три пъти на кормуване, също си имам паркиран автомобил почти пред входа. Да, обаче, не смея да се кача. Последните пъти, в които въобще се престраших, беше в присъствието на любимия, но той е ужасно критичен. И аз, съответно, не се справих никак добре... Rolling Eyes Накрая стана така, че изречението "Хайде да караме", означаваше "Хайде да се караме" и аз зарязах начинанието.
Чудя се сега, когато съм сама и без толкова строг и властен инструктор, дали имам по-голям шанс да се представя на висота или въобще и да не се пъна, докато той не се завърне... Така или иначе, съм решила тази вечер, щом заспи малката, да сляза до долу, да я запаля поне колата, да проверя дали не сме оставили нещо в жабката, че само ми липсва и с това да се разправям!

# 554
Лято въпроса е само да се престрашиш с колата.Ако се чустваш по-добре самичка давай смело.Можеш да започнеш с кръгчета в квартала когато няма движение.Аз треперих от страх,когато за първи път подкарах сама една неделя до автомивката.Сега не мога да си представя живота без кола.

Еха,представяш ли си как ще изненадаш милото като се върне,какъв супер шофьор си станала  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт