Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е рибено масло и за какво се използва?
Как се изчисляват блоковете за 1 филия?
Какви са основните принципи на Зоната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е рибено масло и за какво се използва?
-
Как се изчисляват блоковете за 1 филия?
-
Какви са основните принципи на Зоната?
Зоната е диета, която се фокусира върху поддържането на баланс между инсулин и глюкагон в тялото чрез консумация на храни с определени съотношения протеини, въглехидрати и мазнини. Тази балансирана диета се изразява в блокчета, които помагат за регулиране на хормоните и подобряване на метаболизма. Основният принцип е да се консумират храни в определени пропорции, като се стреми към поддържане на оптимален метаболизъм и контрол на инсулиновата реакция. Основните принципи на Зоната включват консумирането на храни с определени пропорции въглехидрати, протеини и мазнини, които се изразяват в блокчета. Тази диета се фокусира върху поддържането на баланс в тялото, като се стреми да контролира нивата на инсулин и да подобри метаболизма.
-
Какви са някои здравословни комбинации от храни, които осигуряват една порция протеин?
-
Какви са някои идеи за здравословно лятно хранене?
Не съм писала отдавна, защото не съм толкова стриктна . Но след двумесечно не толкова стриктно броене и мерене съм отново - 1 кг. Като цяло гледам да се храня балансирано ПВМ, но не броя блоковете за деня. Стигала съм и до 11-12 на ден при моите първоначално изчислени нужди от 9 блока на ден. Отказах да се мъча с вечерното хранене, знам че тук вече бъркам, но човек е индивидуалност и аз лично не можах да свикна с него. Освен това... сега ще ме критикувате, но както казва Ади плодовете ги ям чисти. Следобедната ми закуска е само плодове- Пимерно 1/4 диня, пъпеш, 2 праскови или ябълки. Като цяло ям плодове колкото ми се яде. И вече съм под 52 кг. И определено така се чувствам по добре, с повече плодове.
Няма да ти караме - всеки познава собствения си организъм - и аз съчетавам интервалното хранене със Зоната, просто такъв ми е динамичният стереотип. Важно е човак да се чувства добре в кожата си и, най-вече, да е здрав 

изчакай да се включи някой по-надарен математически
Така, че приемам критика, ако не съм права.