Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Денси, да.И аз това установих..Много ми харесва тази Орхидея.. Crazy, дали ще е много тежка за жегите, как мислите? На мен си ми е супер, но се притеснявам да не издуша народа около мен.. Rolling Eyes И в тази връзка, да ви разкажа..Преди малко реших да си пръсна малко от пробичката на орхидеята от спринцовката, както ми я изпрати venush  Hug и....както хващам спринцовката и я поднасям към ръката си..моя приятел излиза от съседната стая и аха да ме подмине, вижда ме, заковава се на място и....се оцъкля Shocked с въпроса: "Яна, какво правиш?" Joy Аз се усетих какво си е помислил и започвам да се смея, а той още по-притеснен..тръгва към мен и продължава да любопитства и зяпа спринцовката Laughing Трябваха ми 5 мин. да го убедя, че не се боцкам и че наистина това е парфюм. Много се смях..Питам го, как можа да си помислиш такова нещо и той - "Ми де да те знам, напоследък странно се държиш и си по-сприхава, та като те видях, си го помислих това" .Разби ме. Joy
П.П. И той много харесва Орхидеята и се интересува за мъжкия вариант.Някоя от вас познава ли го мъжкия? Rolling Eyes

# 361
Орхидеята е просто прелестна в топло време, дори горещо. Повечето от нас я носят точно тогава, но в по-малко количество отколкото при зимните носения. Уникален парфюм, не отлагай покупката му и то  голяма разфасовка, ако има възможност.

Защо не махаш иглата като пробваш? Има голям риск от убождане.

# 362
  • София
Убеди ме Hug Това ще е парфюма, няма защо да търся друг.Влюбих се в този, но просто бях решила да го имам в по-студеното време и търсех м/у другото някой подходящ аромат за жегите.Но...няма да му мисля повече, този ще е.Цялата стая мирише в момента на него. А някоя от вас да е поръчвала от този сайт? :  http://1001-bg.com/bg/product-view/5389.html  .Повечето от вас предполагам сте го поръчвали от чужбина, но...дали е надежден този сайт. Не са малко пари и да се окаже менте... Confused
Ами аз това исках да направя, но той ме свари точно като извадих спринцовката от шкафа и се опитвах да разлепя тиксото, с което е увита.Слагам го винаги след пробичка, за да не изтече тази скъпоценност Mr. Green

# 363
Орхидеята е гениална! Не се колебай. Grinning
Намерих си тестер на Лолита Лемпика на много хубава цена, в понеделник ще е у нас!

# 364
  • Враца
Откъде да си купя Орхидеята в голяма разфасовка с малко пари ?  Crazy

# 365
  • USA, Steak State
Може ли едно цък на тази Орхидея за която говорите, а мен ужасно ме е срам, че не я познавам....

# 366
Заповядай:
http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-1018.html
И аз съм я носила лятото,само че вечер и е страхотна. Heart EyesСмятам обаче тези дни да я пробвам и през деня.

# 367
  • USA, Steak State
Много интересна база има... Може ли някой да го опиша... пак.. заради мен.  Embarassed

# 368
# 369
  • София
Яна, сайтът е читав, поръчвай спокойно  Peace Само напомням да правиш разлика между едп и едт, разликата отново е голяма, обърни внимание кое точно пробваш и какво поръчваш Simple Smile

# 370
  • USA, Steak State
Мерси Densi   bouquet

Ужас, само първото описание беше достатъчно за да го поискам. Имам навика да поръчвам на сляпо, пък ако не си допаднем ще иде в размените.

# 371
Яна, аз обаче ще те посъветвам ако имаш възможност да я поръчаш от чужбина за 100 % сигурност примерно от Ягодата. Черната орхидея има перфектни ментета и това тук е споменавано многократно. Наша съфорумка имаше менте от Ибей.

# 372
  • София
Атти , да, знам. Специално попитах момичето, което ми изпрати пробичката и тя каза, че е ЕДП.И тя ме предупреди да гледам това. Точно в този сайт намерих ЕДП-ма, който е със златната плочка.Нали е той в сайта, откъдето смятам да го купя ?

Сериозно ли? Sad Това съм го пропуснала...Така не ми се занимаваше с чужбинските сайтове Confused А и нямам търпение.Там на каква цена излиза? Тук четох, че в някакъв магазин, в пряка на Витошка го продавали.За цената незнам каква е? Предполагам, че няма да е менте.. Rolling Eyes

# 373
Мерси Densi   bouquet

Ужас, само първото описание беше достатъчно за да го поискам. Имам навика да поръчвам на сляпо, пък ако не си допаднем ще иде в размените.
Мисля, че много ще ти допадне. Heart Eyes

# 374
  • USA, Steak State
Това описание с боровата гора... някак и Кристал Ноар на Версаче ми напомня на нещо подобно. Особено има една дървестна нотка която усещам в един парк като минавам точно покрай едно определено място с много дървета. Винаги се застоявам да душа като куче.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт