Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 386
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Мислих, мислих и реших, че парфюмът ще е Prada Infusion d'Iris. Толкова е фин, нежен, елегантен, не би досадил никому с предозиране и от него лъха класа! Heart Eyes vmarinska, Laughing Hug Heart Eyes  Атти, много сладка тема! Simple Smile

# 61
VMarinska не съм го пробвала все още,няма го ,но съм на вълна гардения и ретро туберози и затова го искам (щот има гардения в него).Никога не съм харесвала туберозите ,а сега някакъв  глад за бели цветя  ме гони.Искам да се пръскам само с Блонди,Фракас и темподобни Crazy

# 62
Само дето Хубиганът те изплаши  smile3534  Hug Ама той май плаши всички Simple Smile

О да,но затова пък на теб стои толкова невинно и хубаво Flutter,както и много други плашещи парфюми. Mr. Green Heart Eyes

# 63
  • USA, Steak State
Никога до сега не ми се беше случвало да искам да обърна шишенце с парфюм върху себе си и да го изсъпя цялото, но този Котюр това прави с мен. Нафъсках се точно преди да приключи смяната ми и сигурно ще удуша детето в колата на прибиране към вкъщи.  Mr. Green

# 64
Аз  ще грабна Диор Адикт, но най-голямата расфасовка  Grinning

# 65
Мислих, мислих и реших, че парфюмът ще е Prada Infusion d'Iris. Толкова е фин, нежен, елегантен, не би досадил никому с предозиране и от него лъха класа! Heart Eyes vmarinska, Laughing Hug Heart Eyes  Атти, много сладка тема! Simple Smile
Това е парфюмът,който винаги когато го нося получавам по няколко комплимента на ден, Shocked
странна работа newsm78 мислех си,че не е нещо кой знае какво,независимо,че аз го харесвам Flutter и май наистина трудно би могъл да се предозира Wink

Ох,Вили,хубаво се посмях рано сутринта за плъховете Joy

# 66
  • в голямото село
Оооо нова темичка, супер е Атти  bouquet
Обаче е много трудно да отговоря май newsm78 Преди няколко месеца исках всичко, но сега съм парфюмно задоволена.
Обаче! Атти, така хубаво си описала парфюмния магазин притежаващ всичко що душата и сърцето искат, че аз направо #Crazy и парфюмния ми мозък защрака.. Ами искам един Badgley Mischka Couture,Womanity, Elixir des Merveilles и ИНСОЛЕНС в огромно количество.   А бях задоволена,а ? Joy hahaha

# 67
А не, няма лоШо...
аз харесвам бабеШки парфюми, занам 4е са труднохаресвани, но това не ме притеснява, нося си ги с голям мерак
Мистерито съм го имала преди 10 тина години, Спомена е за невероятен парфюм, може би по скоро го възприемам  като  Шипър
И с жив  плъх да е  вътре пак Ще го взема
 hahaha hahaha Joy Joy Joy

rotfImbo hug

Единственият аромат с "екстракт" от циветка, който познавам е въпросният Houbigant Quelques Fleurs. Малей, това е чиста парцуца бе хора. Ухаеше ми на нещо средно между ябълков оцет и 30 годишната отлежала гроздова на дядо, дето си я пазеше в мазето за специални случаи.

# 68
Дюбрютру!  Mr. Green

Ако ви кажа днес с какво съм, чак аз нямаше да си повярвам - Gucci Rush  Crazy - случайно го преоткрих тази сутрин и ми е голям кеф - идеален ми е за жегите, екзотичен, усещам мед  Heart Eyes! Прибирам го от замените  Blush

пп: Много ми е любопитен този нов Хипнотик пойзън, знаете ли кога излиза? Ако е о-сенсуелена миризмата му на бабичка, сигурно ще се влюбим  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 10:10 от GagaMaga

# 69
Ако в момента трябва да избирам искам
Flutter
И в размените писах, но никой не иска да ми даде мъничко.
А напоследък много ми харесва Мис Диор Чери ЕДТ - постоянно съм с него Heart Eyes

# 70
Момичета, извинявам се за офф-топика, но трябва да помоля за помощ  Praynig
ММ има р. ден и искам да го изненадам с едни нещица от Ибей. Ползваме обаче общ Пейпал и ако го ползвам, няма да е изненада. Моля някоя от вас, която има Пейпал и още по-добре - разбира от Ибей (защото аз не много  Embarassed) да ми помогне, ще преведа паричките по банка веднага  Praynig мооооля  Praynig Praynig Praynig
пп: Готово - имам си фея спасител   bouquet

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 13:15 от GagaMaga

# 71

[/quote]

rotfImbo hug

Единственият аромат с "екстракт" от циветка, който познавам е въпросният Houbigant Quelques Fleurs. Малей, това е чиста парцуца бе хора. Ухаеше ми на нещо средно между ябълков оцет и 30 годишната отлежала гроздова на дядо, дето си я пазеше в мазето за специални случаи.

[/quote]

Венуш4е,евала,това е НАЙ-ТО4НОТО описание за Хубиганта.То4но на това ми мирише и на мен

# 72
Атти   bouquet
Точно сега нищо не бих грабнала, даже бих дала някои от наличните.

# 73
  • София
Вени  Hug суперточно описание на Хубигана  Peace При двукратния му тест преди време бях убедена, че точно това нещо не става за носене изобщо и по-скоро е интересно от историческо-колекционерска гледна точка Simple Smile Обаче обстоятелствата ми го доведоха отново и за моя голяма изненада вместо да мириша на дърт джибродав, взе, че на кожа се показа една нежно-цветна пудра. Наистина - парцуца и плъхове, но само докато излезе от шишето. В момента, в който се разположи на кожата ми, тези гадости си бият камшика нанякъде и остават невинните цветленца  4470

# 74
  • USA, Steak State
Днес съм с и се чудя как не ме накацаха пчелите рано сутринта, когато отивах до колата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт