Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 415
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Момичета ще се побъркам от кеф! Няма да повярвате, но аз открих ултимативната зеленя смокиня!!! По-щаслива от мен няма! Страхотна и невероятна, чак ме е яд, че идва от доста непопулярна фирма и добре, че продавачката ми даде да я пробвам след като обясних, че не мога да си намеря зелена смокиня, а съм пробвала доста. На всичкото отгоре ми подариха почти страшно много пробички по 2 мл и една капка парфюм на Назомато, в който се влюбих, но мисля чак отктомви да го взимам, защото е зимен парфюм. Става дума за Black Afgano, първата интерпретация на Извънземното на Тиери и ме хвърли направо в оркестъра. Страхотен парфюм! Много прилича на Alien, завъртян, наситен, с мъжка нотка, мистериозен.... Сторнирах си поръчката на Musk Ravageur и Coze, само и само да си взема мечтаните смокини! Става дума за http://www.fragrantica.com/perfume/James-Heeley/Figuier-7849.html Като се съвзема ще описвам. Сега съм най-щастливата парфюмна наркоманка на света!  Mr. Green

# 76
  • София
Оффф, какво бих взела ли... мииии найи-вероятно Май Инсоленс. Почти на сляпо защото само веднъж съм го душила, а така ми се иска да се опознаем. Иначе нищо друго не искам. Изобщо не желая да нося, да купувам или да душа нови неща. Поразмина ми манията малко и не желая да попълвам с нищо повече колекцията май. Парфюмните ми страсти ще приключат окончателно щом намеря как да се оттърва от една отливка на Dior me, Dior me not ама на - никой не я ще  Laughing

# 77
  • някъде под слънцето...
А не, няма лоШо...
аз харесвам бабеШки парфюми, занам 4е са труднохаресвани, но това не ме притеснява, нося си ги с голям мерак
Мистерито съм го имала преди 10 тина години, Спомена е за невероятен парфюм, може би по скоро го възприемам  като  Шипър
И с жив  плъх да е  вътре пак Ще го взема
 hahaha hahaha Joy Joy Joy

rotfImbo hug

Единственият аромат с "екстракт" от циветка, който познавам е въпросният Houbigant Quelques Fleurs. Малей, това е чиста парцуца бе хора. Ухаеше ми на нещо средно между ябълков оцет и 30 годишната отлежала гроздова на дядо, дето си я пазеше в мазето за специални случаи.

На мен хубигана не ми допадна, комбинациата тубероза и жасмин ми дойде в пове4е..
А плъх4етата  хи4 не са лоШи...
това е една примерна извадка
http://www.fragrantica.com/notes/Civet-104.html
оказа се 4е имам 20 от изброените парфюми... така 4е съм им по4итател  hahaha Joy

# 78
  • София
А плъх4етата  хи4 не са лоШи...
това е една примерна извадка
http://www.fragrantica.com/notes/Civet-104.html
оказа се 4е имам 20 от изброените парфюми... така 4е съм им по4итател  hahaha Joy

аз пък каквото съм душила от този списък все ми е било  Sick Sick Sick Sick Sick
явно с плъховете няма да се разберем и туй то  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 17:12 от Elitsa_z

# 79
  • София
Аз пък с изненада открих доста от моята have и wish листа - Шалимар, Коко, Каботен, Венеция, Мажи Ноар, Исатис, Версайския бал, Рома, Нина 1987... Явно съм любител на това симпатично пороподобно животинче  Mr. Green

# 80
Наркоманке що ти трябваше да пишеш за Black Afgano!!!Тъкмо се бях кротнала Cry Cry Cry Naughty Joy

пороподобо животин4е!!!Атти ще те изям сладурана такава

# 81
Абе този пор много миризлив го изкарахте. Мен не ме дразни толкова, дори е приятно, едно животинско такова...

Алекс, имам си няколко капки, ще ти оставя една да ти пратя в писъмце. Не може да не те запозная с това чудо!  Crazy Пък много искам и чуждо мнение за парфюма.

# 82
  • Варна
Аз ще грабна това:   La Prairie Silver Rain
или
  Chanel Coco Mademoiselle
Даже започнах да си мисля дали да не поискам Коко за РД  newsm78 .Зен-а  е по-мой тип, но пък Коко-то е много класен.
Хайде подскажете от кой бг. сайт мога да го поръчам (Коко) 30 или 50-ца?

# 83
Леле Ренка ако направиш това просто съм ти роб завинаги!

# 84
  • Boston, MA
Mмммм, много хубав въпрос. В момента бих грабнала миналогодишния лимитиран Нарцисо Интенс, че никъде, никъде не се намира. Носят се слухове, че от есента ще го предлагат за постоянно, но не го виждам никъде още...

http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … er-Musk-6575.html

Иначе бих искала една огрооомна опаковка от стария Мъст на Картие, благодаря.  Grinning:
http://cgi.ebay.com/VINTAGE-MUST-CARTIER-CATIER-CLASSIC-100-ML-E … sh=item1e5beb7a7e

Рениииии, казвай за Хийли! Най-любопитна съм за Сел Марин и Вервеин, тях пробва ли ги?

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 18:23 от Бубка

# 85
Бубка,освен бутил4ето има ли разлика в миризмата  при този Must  и сегашния???

# 86
  • Boston, MA
Да, определено - реформулиран е през 90-те. Миналата година имах носталгия по Мъст, това което помирисах в магазина, хич, ама хич не е същото, което помня.

# 87
Чакай да внеса малко смут в темичката ни Laughing
Сдобих се с известно количество на Мадмоазелата ЕДП и хич не е толкова впечатляващ,нищо особено Rolling Eyes ,нищичко Шанелско няма в него Naughty Всичките разновидности на Алюр са къде по-класни от нея. Flutter
Не ме бийте много,моля ви Praynig newsm43
Но пък капачката му става за пп на 5-цата./нали ми е тестер/ Wink и вече няма да ми е обезглавена Mr. Green

# 88
Goddess ако не ми беше любима приятелко-съформука, щях да ти залепя устата с каноконлит след такова изказване  Joy

# 89
Goddess ако не ми беше любима приятелко-съформука, щях да ти залепя устата с каноконлит след такова изказване  Joy
hahaha знаех,че първа ще реагираш Joy
ама е вярно горното ми изказване,което между другото се отнася и за  ЕДТ-то.
Моля те,Гагче Praynig,не се обиждай,нали затова сме различни хора и възприятията ни са различни/ще има повече за теб Flutter/,а и да разбуня малко духовете,че от жегите нещо съвсем сме замрели Wink

Общи условия

Активация на акаунт