Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 464
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Еее не си казала не съм те запознала. Heart Eyes Hug  bouquet

iana1980, прочетох сега, че си пробвала най-новия вариант от този месец. Купи ли го?

# 301
  • София
Гледам доста сте дебатирали Тялото.. Mr. Green Аз сега идвам от БЗ, където харесах парфюма..Значи, пръснах се пак, мирише страхотно и определно няма нищо общо с този вчера.Попитах момичето и тя каза, че е нов аромат и е ЕДТ. И каза, че се бъркат хората, защото е със същата форма като старите..Охх, какво обяснение дадооох ooooh! Още го усещам на ръката си и ухае страхотнооо Crazy Някак си по-свежарски от другия, но пак доста присъствен..Поне на моята кожа пасна страхотно..Благодаря ви за помощта момичета, винаги много бързо откликвате на въпросите ми Hug  bouquet
Ето как изглежда.., от преди няколко месеца е, нов аромат:  

Секси аромат базиран на дървесни аромати и портокал. Флакона е със класическата форма на ароматите на Gautier, но този път е с матово стъкло и черен "X".
Връхни нотки: бергамот, портокал.
Средни нотки: ирис, африканско портокалово цвете.
Базови нотки: кедър, ванилия.
Лансиран през 2010 година.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 21:40 от iana1980

# 302
  • Boston, MA
Aaaaaaa, кажи че говориш за Х Класик варианта на Готие:

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=13447955

Да, този май е различен от класическия Класик.  Mr. Green

# 303
  • София
Ама аз не съм разбрала, когато го пробвах Blush  Четох няколко момичета го хвалеха Тялото на Готие във форума и понеже досега, незнайно защо, не съм мирисала изобщо аромати на Готие, реших да тествам и понеже знам,че е във вид на женско тяло, грабнах този(а той беше единствен сложен на щанда от всички Класик, незнайно защо  Rolling Eyes ) и ..се Флюбих Laughing . Мислех, че са един и същ, незнаех за различните му "модификации" Mr. Green Мисля, че е и доста траен и някак си се променя аромата с времето..Интересен е Thinking

Еее не си казала не съм те запознала. Heart Eyes Hug  bouquet

iana1980, прочетох сега, че си пробвала най-новия вариант от този месец. Купи ли го?

Денси, не, сега не го купих, защото чакам да е подаръче от гаджока Mr. Green Аз и него го пошашавих вече с тоя парфюм..Мислехме, че един и добре че разбрах за различните видове, че ако беше отишъл да пита на друго място, както аз вчера питах и ми предложиха тоалетната вода на Класическия и ми го беше купил..незнам какво щях да го правя  Sick Laughing  Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 22:01 от iana1980

# 304
ха, като гледам това описание май и на мен ще ми допадне Heart Eyes за разлика от класическото тяло ( ни ЕДТ, ни ЕДП харесвам) Thinking

# 305
Аз нали ви писах за него беее....... никой не ме чете  Sad
Имам виалче на Х - за мен е ужасен  Sick; ето сега пак си пръснах - ами, никаква свежест не усещам, никакъв аромат дори, само мирис на изхабен дезодорант, на газ, без миризма  Confused. Има някакъв мноооого бегъл цитрус-лимон който едвам се долавя, ама почти хич. Направо не можах да повярвам на носа си при първия тест, нито сега от китките ми  Confused

Атти - мнооооооооого ми запали любопитството по това плажно-кокосово Готие  Crazy, аз съм виден фен на ЕДП  Heart Eyes, и зиме, и лете!

# 306
  • София
Asinka, тествай го. Аз дори се учудвам, че ми хареса, защото обикновенно си падам по по-хард парфюмите..Примерно Черната орхидея, която съм решила да имам за есента...,благодарение на една много мила съфорумка, която ми изпрати пробичка Hug . Този аромат е някак по-свеж, няма ниииищичко общо с другите ЕДТ и ЕДП на Тялото..То и по съставките се вижда Simple Smile Абе аз вече сама немога да се ориентирам какви аромати най-обичам май ooooh! Просто..трябва да ме грабне...Това е! Този успя Hug

GagaMaga, аз не съм обърнала внимание..Мислех си, че само Класическите Класици Laughing Явно на теб повече ти пасва Класическия, на мен той ми идва мнооого сладникъв обаче.Дори не тежък, ами просто убийствено сладък... Confused То затова има парфюми за всеки вкус.Аз примерно се учудвам като прочета за Алиен-а някое мнение, че е отвратителен Shocked Това за мен е най-невероятния парфюм, ама уви...вече доста масов Tired Поне три колежки ми го харесаха и си взеха и те..В офиса се носи навсякъде Алиенска миризма, а преди правеше впечатление и ме питаха с какво съм се пръскалааа Crossing Arms   Гагче.. Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 22:15 от iana1980

# 307
  • София
Гага, аз пък съм фен и нося с голям кеф едт на Класик, обаче този летния хич, ама хич не ми хареса  Confused Нищо общо между двата не намирам, дори намек за препратка, ама нищичко! Една приятелка го има, пробвала съм го няколко пъти при нея - ами нтцъ!

# 308
Яничка, аз отдавна бях писала, тогава никой не отрази  Laughing Ама и аз съм толкова зле с описанията, така че ви разбирам  Blush (...и обичааам  Hug).

пп: и на мен ми се е отвратил Елиън заради масовостта му, особено преди време.

Черната орхидея е в размените!  Wink Wink Wink

Атти - аз и с Х не намирам общо...странни версии му пускат на този Класик  Thinking. Що не ти хареса Плажния? Както описваш лепкавата сладост, се сещам за Либерте  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 22:34 от GagaMaga

# 309
  • USA, Steak State
Чудя се кой ще ми се върже на акъла и ще иска размпна с мен.. Че ще се наложи да почака малко аромата който разменям / около 2-3 седмици/.

# 310
Ти какво разменяш?

# 311
  • София
Гага, за мен Либерте не е лепкава сладост. На мен ми прилича на фанта портокал (с водка  Crazy ) А шарения Класик донякъде ми напомни Sun на Джил Сандер... е не чак дотам гадост (щото за мен си е гадост, да ме прощава, който го харесва Сън-а). И друг път съм казвала - плажно мляко да мирише на парфюм - ок, супер, ама парфюм да ми мирише на плажно мляко - НЕ.

# 312
За мен и той и Ralph Rocks (от който тъй упорито се надявам да се отърва  Crazy) са лепкави и блудкави  Sick и мнооого си приличат, освен че в Ралф има значително повече ванилия и кокос.

# 313
  • София
GagaMaga, не си ти зле с описанията, а аз ако е било отдавна или не съм го прочела или съм забравила. Hug Аз ви се възхищавам на описанията на парфюмите...., как точно описвате какви нотки усещате и как се променя аромата.Аз немога грам да дам обяснение на който и да е парфюм Blush Laughing Абсолютно нищо общо няма тази версия с предишните Класик, това и аз усетих, колкото и зле да съм Laughing Черната орхидея ще я грабнат най-вероятно, защото преди нея мисля да има други.Нея ще нося в студено време, че сега малко силничка ми идва.Но ти благодаря Hug

# 314
О, няма защо  Hug

Тази Орхидея е първия парфюм, от който ми прилоша - буквално...физически ми стана тежко и лошо. Много ми мирише на тежък чай с много, ама много мед  Sick. А ММ толкова си я хареса завалийката  ooooh!

Като я видях в размените и си представих как за отрицателно време ще се напълни пощата на kaloqnis  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт