Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 480
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не,не. Наред си беше според мен, дори миришеше страхотно...И понеже няма да се стърпя, довечера след фитнесчето отивам до Сити Центъра да разгадая мистерията. Crossing Arms Sunglasses  Аз вече започвам да се съмнявам да не би да е някоя по-лятна версия.В нета се обърках много, защото гледам различни цветове на тялото и съвсем се ошашавих. Да не се окаже трети вариант Shocked  newsm78 . Туу, тъкмо се бях спряла на някакъв парфюм, от колко време търся да си харесам нещо.Сега остава да се разочаровам Sad

# 286
И за мен едт и едп на Класик са различни аромати. PeaceИ двата не са мои.Едт ми е прекалено сапунен,а едп доста тежък,сладък,с много ванилия,определено зимен аромат.Едт е някак си по-интересен и забележим. Grinning

# 287
И за мен едт и едп на Класик са различни аромати. PeaceИ двата не са мои.Едт ми е прекалено сапунен,а едп доста тежък,сладък,с много ванилия.
Абсолютно подкрепям - много са различни ShockedИмах едп и много го харесвах, наскоро тествах едт и направо се шокирах, колко са различни ShockedДоколкото знам едп е облечен с дантела, а едт е "гол" Mr. Green

# 288
  • София
Довечера мистерията ще бъде разгадана Laughing Или полудявам или това са два напълно различни аромати..Чак толкова надрусана с миризми онзи път едва ли да съм била Shocked Пък и приятеля ми откри веднага разликата.В онзи се влюби, а от снощното ЕДТ му се догади....Каза: "Ъпсурд да е един и същ парфюм"  Naughty Laughing

# 289
  • USA, Steak State
Я дайте снимка на аромата, че аз се сещам само за мъжки такъв- Тялото на Готие. Един синичък, наскоро го поръчвах за подарък.  Иначе вчера се рових из фрагрантика и колко аромата видях на марката.. зави ми се свят. Мина ми през ума да ви питам тук за мнение за някой от ароматите, но обикновено на мен или не ми се отговаря или ми се отговаря доста бавно, а аз съм бързак.  Mr. Green

# 290
Момичета, аз съм се насочила към един Алюр сенсуел  и исках да попитам там има ли разминаване EDTи EDP? Вчера си пръснах тоалетната вода и ми хареса , но мислех да си взема парфюма и изобщо каква е разликата? Аз Винаги съм си мислела, че  е е същия аромат, но по лек и нетраен.

И друго да питам къде и по колко се пръскате, когато е с пулверизатор?

# 291
  • София
Готие Класик ЕДТ
Готие Класик ЕДП
Разликата е не толкова в цвета, както изглежда на снимките, а в това, че на ЕДП корсетът е дантелен, а при ЕДТ матов едноцветен.

TheBlackWidow, не смятам, че към теб или към който и да е друг тук съществува тенденциозно отношение, за да мислиш, че специално на теб не ти се отговаря. Всеки отговаря когато може или ако знае. Възможно е да се случи в момента да четат хора, които нямат отговор на въпросите ти. Имай малко търпение Simple Smile

беба28, Алюр Сенсуел едт и едп имат значителна разлика също както Класик - разлика в аромата, а не просто в трайността на парфюма. Съжалявам за грубото сравнение, но ако при Рефан може да се сложат малко повече капки за по-голяма трайност, тук става дума за разлика в съставките, а не само в концентрацията. Пробвай задължително това, което искаш да купиш, за да няма после изненадки.
Колкото до това колко пръскаме - ами няма еднозначна формула - зависи от типа кожа, от конкретния парфюм, от времето навън... Ако пръсна десетина пъти от Bright Cristal Versace, ще бъде ок, но ако пръсна това количество Хабанита - ще има смъртни случаи  Mr. Green

# 292
  • USA, Steak State
Е да де, аз уточних, че съм бързак. В никакъв случай не съм "се оплакала", че специално към мен има някакво отношение. Понякога постовете ми звучат не така както искам.. В крайна сметка не може да се "чуе" интонацията с която го пиша и понякога се разбират нещата погрешно.
Това е единствената тема в 5 годишния ми живот в Бг- мама и изобщо в нет пространството като цяло, където се събират много жени и пишат където няма злоба. И точно за това ми харесва да пиша от време на време, макар да не съм разбирач и поет що се отнася до описване на аромати. Половината от гардероба ми във Фрагрантика е пълен с аромати, за които сте ми помогнали вие, макар и косвено.  Heart Eyes
Абе Обичам ви!

... И след това любовно обяснение да си минем на думата. Освен тези, които си показала Атти, срещнах и много различни видове като шишенца на тази марка, предполагам, че са лимитки.

# 293
  • Boston, MA
Gaultier всяко лято изкарва различна бутилка на летния си аромат ("сокът" е един и същ).

# 294
  • USA, Steak State
Ахаааа ами ще се пробват значи... Мъжкия го душнах на човека... абе.. не ми хареса особено. НО ще дам шанс на женските аромати. Simple Smile

# 295
  • София
Пробвала съм само този , няма нищо общо с първия Класик, мирише на плажен лосион, което не ми е най-любимия аромат за парфюм  Simple Smile

TheBlackWidow  Hug точно това й е най-хубавото на тази тема - няма дразнене между хората, никой не държи сметка на никого и не се опитва да налага мнение, нови хора са добре дошли, старите не се правят на велики и не отхвърлят с пренебрежение никого... като цяло приятна и здравословна атмосфера, която всички имаме интерес да запазим, за да си остане любимо място... за което съм благодарна на всички пишещи тук, че са такива, каквито са   bouquet

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 20:08 от Атти

# 296
  • USA, Steak State
От тези кокосовите плажни лосиони ли?  Mr. Green

Мъжкия за който говоря беше този:

# 297
  • София
Кокосов-сладко-цветно-лепкав (от такъв аромат почвам да усещам пясък в обувките си  Mr. Green ), става ми още по-горещо от него, пък уж трябва да е летен... на всичкото отгоре (или може би за късмет Simple Smile ) е нетраен, та поне бързо си отиде  Grinning

# 298
Момичета, моля за съдействие...Значи, миналата седмица в МОЛ-а си пръснах на ръката Тялото на Готие и много ми хареса.Бях решила да го купя, но прочетох някъде, мисля, че стар коментар на Денси (ако може и тя да се включи, защото познава двата аромата  Praynig ), че са различни ароматите на ЕДП и ЕДТ. И вчера отвам в БЗ на Витошка и си напръсквам обилно ръката с ЕДТ и..... Sick Sick Нищо общо с предния, който харесах...Този е супер задушлив, убийствен  и сладникав за мен, а другия беше дори с някаква леко свежа нотка, но пак доста силен..Но не е същияяяяя, няма как да съм харесала тази миризма просто предишния път.Беше другоо.Възможно ли е да са толкова различни, а и по принцип би следвало, ЕДТ да е по-лека версия на парфюма..а аз смятам, че са коренно различни като миризма Sad Исках да се пръсна и с ЕДП, за да направя разлика на двете ръце, но нямаха на две места, където търсех.Имаха само тестер на ЕДТ. Явно в МОЛ-а съм пръснала от ЕДП...Моля за помощ Tired  Онова, което пръснах адски много ми хареса, от всички проби този парфюм ми влезе под кожата само, а след вчерашната проба... Sick  Охх, колко побъркан пост, съжалявам.Дано сте ме разбрали  Blush
Да двете версии на парфюма са много различни наистина. Hug Освен това има и друго нещо, на повечето места по магазините тестерите на Тялото ЕДТ и ЕДП са много стари и с доста променена миризма, така че е напълно възможно да си пръснала читав ЕДТ и после престоял пак ЕДТ и оттам да идва разликата във възприятията. Пробвай непременно и двата отново и тогава реши какво да си купиш. Със сигурност ЕДП имаше в ЦУМ както и всички прафюми на Готие вк. и мъжката козметична линия има в Прити шоп. За други места не съм сигурна. При това парфюм ЕДТ определено е по-тежката, наситена, натрапчива и шлейфова миризма. Едно от бележитите изключения в посока ЕДТ да е по-тежък от ЕДП. Simple Smile

# 299
А аз не познавам нито един вариант Blush Blush Blush
Момичета Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт