Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 487
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте  Mr. Green
Ако знаете тук два дена какво душене направих и нищо не харесах Cry
Спрях се само на Lanvin Rumeur,имате ли някакви наблюдения за трайност?То при всеки е индивидуално ,но все пак...

# 271
Rumeur за мен е мнооого траен, имах го и ми омръзна, сега чак ме дразни, но определено е траен Naughty
Минитата са ми любимци - имам доста и още бих си взела Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 272
  • USA, Steak State
Сетих се, че можем да си правим размени на мини бутилчици.  Mr. Green

# 273
  • София
И при мен Rumeur е траен, но нещо в жегите не ми понася  Tired

# 274
Благодарение на много мила парфюмна фея тествам Англомания - много топъл  Shocked, не очаквах, представях си студен цветен аромат, а то топлинка, като амбър. После дойде шоколад, ммм такъв, млечен!
Имам си и пробичка на Kiss Her - в началото много ми напомни Би Делишъс, а после премина в Идоле  Laughing. Накрая (след 20мин.) за съжаление не остана нищо...почти, леки цветенца, заприлича ми по далечни спомени на Дезир на Роша  Rolling Eyes

# 275
Kiss Her доста напомня и на Pure White Linen Pink Coral ,но вторият го бие по трайност и шлейф. Peace

# 276
За виолетки сте си говорили, в Apres l'Ondee са невероятни, ефирни, точно като поръсени от лек дъждец.
Нежни пудрени теменужки усещам в Лолита Лемпика, за съжаление върху мен няма анасон, но е много красив и така. От два дни усърдно се поливам с него, получих отливка от размяна. Явно ще си взема шише, шлейфа е невероятен, трайността също. В 18.30 се напръсках преди да изляза, и сега го усещам. Върху блотер го отрекох този парфюм, а върху мен е прекрасен! Аник Менардо е майсторка!

Инсоленс ЕдП е гениален, чудя се дали да не преслушам и ЕдТ версията, нали са ми малко дертовете... Rolling Eyes

# 277
  • София
Ако имаш нужда да си вкараш още един дерт, при това сериозен, тествай непременно и едт на Инсоленс Simple Smile  Peace

# 278
  • София
Момичета, моля за съдействие...Значи, миналата седмица в МОЛ-а си пръснах на ръката Тялото на Готие и много ми хареса.Бях решила да го купя, но прочетох някъде, мисля, че стар коментар на Денси (ако може и тя да се включи, защото познава двата аромата  Praynig ), че са различни ароматите на ЕДП и ЕДТ. И вчера отвам в БЗ на Витошка и си напръсквам обилно ръката с ЕДТ и..... Sick Sick Нищо общо с предния, който харесах...Този е супер задушлив, убийствен  и сладникав за мен, а другия беше дори с някаква леко свежа нотка, но пак доста силен..Но не е същияяяяя, няма как да съм харесала тази миризма просто предишния път.Беше другоо.Възможно ли е да са толкова различни, а и по принцип би следвало, ЕДТ да е по-лека версия на парфюма..а аз смятам, че са коренно различни като миризма Sad Исках да се пръсна и с ЕДП, за да направя разлика на двете ръце, но нямаха на две места, където търсех.Имаха само тестер на ЕДТ. Явно в МОЛ-а съм пръснала от ЕДП...Моля за помощ Tired  Онова, което пръснах адски много ми хареса, от всички проби този парфюм ми влезе под кожата само, а след вчерашната проба... Sick  Охх, колко побъркан пост, съжалявам.Дано сте ме разбрали  Blush

# 279
Оооо Яничка, възможно е, възможно! Тялото на Готие е абсолютен парадокс за общоприетите разлики на ЕДТ и ЕДП  Laughing

За мен пък е обратното - ЕДП е непоносим и горчив, а в ЕДТ съм влюбена  Heart Eyes. Сигурно е единственото ми ЕДТ в целия парфюмен гардероб  Laughing.

Аз пък днес се изкъпах буквално с Flowerbomb и нищо не усещах  Tired #Crazy... много странно. Явно си е за студено време. Някой може ли да сподели впечатления?

# 280
  • София
Нали Sad Аз започнах вече да се замислям, да не съм се била надрусала с други миризми, които душих тогава и толкова да ми се е сторил страхотен, заради смесица от аромати, но....снощи като се прибрах дадох на приятеля ми да го помирише и той категорично заяви, че не е същия, че този миришел ужасно.А на него също много му хареса предния..Не искам да обиждам почитателките на ЕДТ, просто не е моя парфюм..Но другата версия определено ме грабна.Сега остава и да намеря в кой точно се влюбих, че нещо не се оказва лесна работа ooooh! Ще тичам  пак до Сити Центъра, за да видя с кой съм се пръскала.Интересното е, че и двата тестера, уж различни, бяха в един цвят, а като гледам в нета, ЕДП е с някакви черни украски.Абеее..... ooooh! страшни приключения с тоя парфюм Laughing

Възможно ли е да съм душкала някаква лятна версия.. newsm78

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 10:34 от iana1980

# 281
  • Sofia

Аз пък днес се изкъпах буквално с Flowerbomb и нищо не усещах  Tired #Crazy... много странно. Явно си е за студено време. Някой може ли да сподели впечатления?

Аз вчера го носих и на обяд поднових, защото не го усещах, а вечерта направо го смених с Код, че ми писна.  Laughing А беше хладничко.
Мисля, че обонянието ми се е притъпило от силни аромати и затова някои 'ядрени' са ми слаби или средно силни.
Преди 10 г. Плежърс ми се струваше убийствено силен и траен, а към днешна дата ми е слаб.  Thinking

# 282
Мисля, че обонянието ми се е притъпило от силни аромати и затова някои 'ядрени' са ми слаби или средно силни.

Напълно възможно  Thinking, аз докато пиех анти-бебе хапчоците и най-леките водички ми бяха супер тежки и силни, а сега вече не пия и най-ядрените бомби ми се губят след много кратко време... Но днес Цветната бомба ме хвърли в размисъл. Щом и при теб е така, сигурно е нещо от времето  Rolling Eyes

Ама интересното е, че докато не усещах нищо, ММ влезе в стаята и каза че мирише ужасно силно и съм обезвредила тотално неговия парфюм (който по п-п се носи до обяд обилно след сутрешното му парфюмиране...).

# 283
Яна, подозирам, че и двата пъти си пробвала едт на Класик. Просто единия тестер е бил развален. Едп не е много по-различен като аромат, просто не е толкова присъствен и шлейфов.

# 284
О, на мен ми са супер различни! В същото учудване като Яна изпаднах когато ги тествах заедно - ЕДП и ЕДТ.

Общи условия

Активация на акаунт