Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 459
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • Враца
Кокосов-сладко-цветно-лепкав (от такъв аромат почвам да усещам пясък в обувките си  Mr. Green ), става ми още по-горещо от него, пък уж трябва да е летен... на всичкото отгоре (или може би за късмет Simple Smile ) е нетраен, та поне бързо си отиде  Grinning

По-добре не бих могла да го кажа ...  Peace

# 316
  • Boston, MA
Чудя се кой ще ми се върже на акъла и ще иска размпна с мен.. Че ще се наложи да почака малко аромата който разменям / около 2-3 седмици/.

Хайде, аз.  Hug Наблизо (сравнително) съм ти.

С България е трудно, разбирам ги хората.

# 317
  • USA, Steak State
Иеееее  Crazy Party Mr. Green

Казвай какво имаш за размяна на лична. Аз имам бабешкото Клои само, едва ли ще го искаш, но мога да ти направя отливки от други парфюми.

# 318
Чудя се кой ще ми се върже на акъла и ще иска размпна с мен.. Че ще се наложи да почака малко аромата който разменям / около 2-3 седмици/.

Хайде, аз.  Hug Наблизо (сравнително) съм ти.

С България е трудно, разбирам ги хората.
Хич не е толкова трудно Naughty
Пакетчето от теб пристигна за около седмица Wink
Така че пускайте си в размените,а ние ще ви следим Peace Flutter

# 319
  • София
Добро утро!
Колко е хубаво да е по-хладно и да мога да си нося каквото поискам!
В жегите нищо не ми се искаше.

# 320
Извинявам се за нахълтването в темичката Ви, но днес бях на косъм да попитам една дама с какъв парфюм е, след като мина покрай мен. Много ми хареса. Crossing Arms Вие бихте ли попитали непозната с какъв парфюм е?

# 321
  • София
Извинявам се за нахълтването в темичката Ви, но днес бях на косъм да попитам една дама с какъв парфюм е, след като мина покрай мен. Много ми хареса. Crossing Arms Вие бихте ли попитали непозната с какъв парфюм е?

Аз бих. То си е един вид комплимент. Не мисля, че ще се обиди.

Днес съм с Май Инсоленс. Страхотно настроение ми създава това съкровище. Просто не знам какво ще правя като ми свърши. След почивката ще трябва да пестя от памперси за да си го купя Joy  ooooh!

# 322
Аз днес се искъпах направо с Black XS и пак нищо не усещам  Crazy Преди ми ставаше лошо от няколко пръсвания, при това - вечер. Къде си ми е обоняниетоооо   ooooh!  Crossing Arms

# 323
  • София

преди няколко дни коментирахме абсолютно същото и в темата за лаковете.. и тук да си кажа, де - абсолютно бих попитала, даже го правя.. рядко се случва да те гледат странно, обикновено някоя, на която целия свят й е бил крив и преди да попиташ  hahaha  hahaha
мен също често ми се случва да ме питат - било то за парфюм или лак, а пък на няколко пъти и за една рисувана блуза (нескромно, ама да си кажа - наистина е много хубав слона  Heart Eyes Heart Eyes).. и през ум не ми е минавало да се обидя, винаги казвам  Peace ако е парфюм и е в мен даже показвам, включително ми се е случвало да пръскам на листче и да пиша името на парфюма, ако е нещо по-завъртяно.. абе, хора сме все пак, помагаме си с каквото можем Hug

Аз бих. То си е един вид комплимент. Не мисля, че ще се обиди.
наистина може да се разглежда като комплимент  Flutter  Flutter  Flutter

Аз днес се искъпах направо с Black XS и пак нищо не усещам  Crazy Преди ми ставаше лошо от няколко пръсвания, при това - вечер. Къде си ми е обоняниетоооо   ooooh!  Crossing Arms
Гагче, да не си го пуснала в отпуск?  hahaha

# 324
Elitsa_z, много се радвам да те видя тук. Heart Eyes Hug
Аз пък зависи от ситуацията, но все пак по-скоро не бих попитала за парфюм непозната дама.

# 325

#Silly не съм, ама то си си е само-пуснало май  Laughing

Според ситуацията може би ще питам, ако чакаме на опашка да речем или вобще ако е подходящ момента. Със сигурност няма да я спра на улицата  Mr. Green Blush
Мен никога не са ме питали непознати за парфюм или лак или каквото и да било  Cry ... а пък не са ми лоши  Flutter (сигурно защото изглеждам надута   Confused)

# 326
Чист комплимент си е Peace  бих попитала и непозната жена,стига обстановката да го позволява....
макар и рядко да ми се случва,да надуша парфюм върху друга жена/сигурно защото аз така се поливам,че в радиус от поне метър друго не може да вирее Mr. Green или не/познатите ми не ползват така усърдно парфюмите си/,по-често съм усещала върху мъж и съм питала дори.......,но само ако го познавам,иначе би изглеждало,като свалка Wink

Гагче,радвай се,че ти убягва Black XS-a. защото в това време може да те гътне Rolling Eyes,на моя затова отдавна му се радва друга дама,дори и зимата в големия студ и сняг беше в състояние да ме усмърти Wink дори и Хабанита не ми действа така Mr. Green

# 327
  • Sofia
Рядко питам, но се случва. Обикновено познавам какво е и не се налага да питам.  Laughing
Мен ме питат и като чуят името по погледите разбирам как нищо не им говори и няма  да го запомнят.

# 328
  • София
Elitsa_z, много се радвам да те видя тук. Heart Eyes Hug
Аз пък зависи от ситуацията, но все пак по-скоро не бих попитала за парфюм непозната дама.

Дени, ние сме на всеки километър  Hug
и аз не питам всяка де, но се случва  Wink

наприемр #Silly не съм, ама то си си е само-пуснало май  Laughing

ей, голяма анархия в тази държава значи.. човек вече и обонянието си не може да контролира.. сега остана да започнем и да се напикаваме hahaha hahaha hahaha

Мен никога не са ме питали непознати за парфюм или лак или каквото и да било  Cry ... а пък не са ми лоши  Flutter (сигурно защото изглеждам надута   Confused)

Гагче, тук въображението ми проработи моментално и се смях почти до припадък като си те представих вирнала нос в небесата, леко нацупена и гледаща пренебрежително всичката сган де що има наглостта да мърда и да пречи, но иначе с перфектен маникюр и обилно полята с Black XS  hahaha  hahaha обичам ви, бе  Hug  Hug  Hug

макар и рядко да ми се случва,да надуша парфюм върху друга жена/сигурно защото аз така се поливам,че в радиус от поне метър друго не може да вирее Mr. Green или не/познатите ми не ползват така усърдно парфюмите си/

ами то ако ние тук не внасяме ред в хаоса (разбирай не парфюмираме пространството в широк радиус), то кой тогава  Blush
ето например вчера tedi.simeonova като повлече един разкошен шлейф на Емпорио Леи пред мен.. ами нямаше как да сбъркам посоката на движение  Crazy  Crazy тя и за други зарибявки е виновна, ама тя си знае  Hug  Hug

# 329
Аз пък днес подтикната от Готиетата вчера реших да тествам това новото лятно Х Тяло - ми тц.....вярно леко и свежо, та чак никакво както и Гага сподели.
Далечна прилика обаче откривам в драйдауна със Зеления Шанс ( не ме бийте, аз него го обичам) Laughing

А да ви кажа как хубаво стои Будоар на една приятелка - вчера беше с него и от 100 км го усещах и ми харесваше, а на моята кожа е  Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт