Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 454
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Рядко питам, но се случва. Обикновено познавам какво е и не се налага да питам.  Laughing
Мен ме питат и като чуят името по погледите разбирам как нищо не им говори и няма  да го запомнят.
По този повод преди време обсъждахме,дали си струва да кажеш името,когато те питат с какъв парфюм си.........в повечето случай не,да обесняваш на някой,който  хич не е наясно с ароматите е доста неловко,особено ако става въпрос за парфюм,който не се намира по нашите магазини Wink,затова обсъждането на парфюми за мен си остава допустимо тук в сектата ни Laughing ,особено след като една приятелка гледайки пирамидата на Пур Тюркоаз във фрагрантика реши,че е тежък Shocked

# 331
А да ви кажа как хубаво стои Будоар на една приятелка - вчера беше с него и от 100 км го усещах и ми харесваше, а на моята кожа е  Sick Sick Sick

И на мен хубаво стои, ама само когато съм с лилава рокля, на открито и е много топло  Mr. Green Laughing
Аси с Будоар не мога да си те представя  Rolling Eyes

# 332
  • София
Според мен трябва да си направим отличителни белези - гривнички ли, знам ли...Да се знае, че сме от сектата и ако се срещнем и не се познаваме ще можем да се питаме спокойно за парфюмите.
Аз пък много често усещам познат аромат, ноооо не мога да се сетя кой е. И се почва едно мислене.  ooooh!

# 333
Последно в един магазин ме питаха за парфюма. Обясних и показах. Joy

# 334
А да ви кажа как хубаво стои Будоар на една приятелка - вчера беше с него и от 100 км го усещах и ми харесваше, а на моята кожа е  Sick Sick Sick

И на мен хубаво стои, ама само когато съм с лилава рокля, на открито и е много топло  Mr. Green Laughing
Аси с Будоар не мога да си те представя  Rolling Eyes

о, сигурна съм ,че ти стои идеално  Hug
а мен няма и нужда да си ме представяш - не бих го носила никога  Naughty
днес минах през Сефора и освен Готиетата друго нямах желание да пробвам, ама хич нищо..................... Crossing Arms

# 335
  • София
Според мен трябва да си направим отличителни белези - гривнички ли, знам ли...Да се знае, че сме от сектата и ако се срещнем и не се познаваме ще можем да се питаме спокойно за парфюмите.

ама с различни цветове за различните теми - за парфюми розовка, за лакове синя.. например  hahaha  hahaha  hahaha

# 336
Много настоявам някой да ми потвърди приликата м/у и

# 337
Аз пък много често усещам познат аромат, ноооо не мога да се сетя кой е. И се почва едно мислене.  ooooh!
Клеми, Hug Joy Забавно е,но е и добра идея hahahaтогава наистина ще сформираме истинска секта Mr. Green

Аси, Будоар е истинска красота,но през зимата,поне за мен Rolling Eyes това сигурно е другия парфюм/ преди Инсоленс/,който влачи километри шлейф след себе си Heart Eyes

# 338
  • София
Да, то една тема ли е... Crazy
На мен ще ми трябват 3-4 гривнички.  Joy

# 339
  • София
Да, то една тема ли е... Crazy
На мен ще ми трябват 3-4 гривнички.  Joy

hahaha  hahaha  hahaha до лактите ще трябва да се закичим, така ми се струва  hahaha  hahaha  hahaha

# 340
  • София
Много настоявам някой да ми потвърди приликата м/у и

Rolling Eyes  Rolling Eyes амиии, при мен нямат нищо общо освен, че са сладки  Rolling Eyes  Rolling Eyes с л'инстан мажик еликсир се чувствам като гушната в нещо топло и вкусно  Heart Eyes  Heart Eyes, а хипноз еликсир има някаква странна сладникаво-тръпчиво-бабешка нотка и направо ме души  Sick  Sick

но това не значи, че върху теб не може да са много сходни.. химията на кожата не веднъж ни е правила на луди  Crazy  Crazy  Crazy

# 341
Гагче, абсолютно никаква прилика при мен, дори капка.
Да гривните ще са доста и на моята ръка. Mr. Green
Будоар в топло не си представям на никого. За мен е твърдо парфюм за дебел сняг.

# 342
  • USA, Steak State
Днес съм с , не го бях носила отдавна. Преоткривам на всеки 15мин по някоя нова нотка в аромата, но понеже не съм поетеса няма как да ви го опиша.  Blush

# 343
За мен Будоар е идеален в топла пролет, когато се ходи с презрамки и слънцето пече почти лятно  Heart Eyes. Зимата като го пробвах не го усетих добре, изгуби  му се онази плътна сластна нишка, която харесвам, някакси стана по-твърд и статичен.

# 344
  • Belgium
Бих попитала за парфюм, а и не само без да ми мигне окото, разбира се ако ситуацията го позволява  Laughing

Мен са ме питали предимно за дрехи и лакове  hahaha

Ели, все се каня да те питам - спогодихте ли се с Шанел Кристал?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт