Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 428
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Яна,ако искаш погледни и тази оферта http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/tom-ford-black-orchid.php Peace
Момичетата,които са поръчвали досега от този сайт са доволни,включително и аз имам две поръчки от там.

# 376
  • в голямото село
Ох и аз не познавам Черната  орхидея и по описанията ви май достасъм изпуснала. Скоро трябва да поправя грешката си. Може ли по - точно описание на магазина в пряката на Витошка, където мога да я подуша тази прелест.

# 377
Атти , да, знам. Специално попитах момичето, което ми изпрати пробичката и тя каза, че е ЕДП.И тя ме предупреди да гледам това. Точно в този сайт намерих ЕДП-ма, който е със златната плочка.Нали е той в сайта, откъдето смятам да го купя ?

Сериозно ли? Sad Това съм го пропуснала...Така не ми се занимаваше с чужбинските сайтове Confused А и нямам търпение.Там на каква цена излиза? Тук четох, че в някакъв магазин, в пряка на Витошка го продавали.За цената незнам каква е? Предполагам, че няма да е менте.. Rolling Eyes
Да там със сигурност е оригинал парфюма в пряката на Витошка, магазина мисля е Екстраваганс до Картофи Грингос. Не знам дали има тестер, обикновено парфюмите на Том Форд са с поръчка там. От Ягодата идват парфюмите за 4 дни.

# 378
  • София
Пряката май беше Парчевич..Аз лично не се сещам за този магазин.. newsm78 А Денси, имаш ли идея на каква цена е там? А в Ягодката колко излиза? Мисля си или с 50 или със 100-тичка да се снабдя  Mr. Green

# 379
Не знам, но в магазина със сигурност е по-скъп от сайтовете.
Ягода.

# 380
  • София
Ако действително идва за 4 дни, поръчвам от ягодката.50мл излиза към 140лв там. Поръчвала съм веднъж от там козметика и чаках доста време и си спомням, че следях като луда пощите и къде се намира пратката ми. Понеже съм много нетърпелива, бях си казала, че няма да поръчвам вече от чужбински сайтове.Но...никога не казвай никога! Mr. Green Hug

# 381
Парфюмите идват винаги двайно по-бързо от козметиката. Аз поръчвам основно оттам, понякога има супер големи забавяния на козметиката, но парфюмните пратки идват бързо. Не смея да не те подведа обаче да закъснее нещо. Hug

# 382
  • София
Супер. Hug  Значи от там ще е. Сутринта си пръснах на китките пак Орхидеята и сега се опианявам от миризмата...Само си душкам китката Crazy Laughing

# 383
Снощи сънувах, че си правим парфюмна среща  Rolling Eyes  sleepuu

Можете ли да ми кажете няколко думички за Вивара? http://www.fragrantica.com/perfume/Emilio-Pucci/Vivara-2007--2193.html

# 384
  • София
Пряката май беше Парчевич..Аз лично не се сещам за този магазин.. newsm78 А Денси, имаш ли идея на каква цена е там? А в Ягодката колко излиза? Мисля си или с 50 или със 100-тичка да се снабдя  Mr. Green
Миналата година 30мл беше (ако не греша) 138лв.  Peace Съвсем оригинален е.

# 385
  • София
Ауу, голяма разлика бе Shocked В Ягодка и в българските сайтове 50 мл е за толкова пари Confused

# 386
  • София
Ами...в магазините винаги е по-скъпо.  Confused

# 387
  • София
Да, защо ли се учудвам, като и за козметиката е така.. Simple Smile

# 388
  • София
Яна, има една Орхидея в размените, пиши на момичето  Peace

# 389
  • виртуално
Яна, има една Орхидея в размените, пиши на момичето  Peace