Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 681
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Много ви благодаря  Grinning За тази прежда пипеше, че става за бански, защото била еластична и бързо съхнела. Наистина, като се изплете, се получава някаква еластичност, но пък самата плетка е дебела. Аз не бих си плела бански от нея.

# 496
zoo роклята е прекрасна и много секси! Стои ти страхотно!

# 497
  • Пловдив
Zoo, Роклето е чудесно  smile3501 

Някой искаше схемата на мрежата, току що я изрових от коша http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i159/0907/47/bd55fd68d76d.jpg.html
Аз, аз ,много ти благодаря  Party  bouquet

# 498
zoo , втрещена съм!
По схема ли я плете или е твой дизайн? Гърба е уникално секси, просто нямам думи!!!!

# 499
Аз я измислих. Напълнила съм една флашка с всякакви модели и все се каня ту на едно, ту на друго, но не ми е много интересно да плета по схема. Лошото е, че ми хрумват повече идеи, отколкото мога да осъществя и като и двойде края на поредната плетка се чудя коя точно да захвана  Laughing

# 500
Присъединявам се към овациите по повод последното произведение на Zoo  smile3501.Наистина разкошна!

# 501
Аз я измислих. Напълнила съм една флашка с всякакви модели и все се каня ту на едно, ту на друго, но не ми е много интересно да плета по схема. Лошото е, че ми хрумват повече идеи, отколкото мога да осъществя и като и двойде края на поредната плетка се чудя коя точно да захвана  Laughing

Зу, ти си истински творец! Точно това е изкуство!  newsm20

# 502
  • София

Изобщо няма и да се опитвам да прочета изпуснатото - много е, пък и време нямам сега, но... да не изтървавам повече поне.
И, zoo, за пореден път да се възмутя - как не те е срам да имаш такова безупречно тяло... при този аватар...
Чудесна е роклята, и чудесно ти стои иии.... дет' се казва - блазе му на мъжа ти...  Laughing

# 503
дет' се казва - блазе му на мъжа ти...  Laughing
Joy ако бях мъж... Зоо, браво бре жена!
И едно предупреждение... преди 1м. ми изгоря флашката, в която бях събрала доста важни работи...Отидох на едно местенце...да попитам дали не може да се възстанови по някакъв начин информацията и ми отговориха, че ще струва от 50 до 80лв...при което забравих, колко важна ми беше информацията...
Амели, суперско е започването! Запасзих си го като линк- да го добавя някой слънчев ден в лайбрърито. Зимата щерката искаше да й плета от онези като размандени елеци. Но реших че ще ми трябват много бримки...и ме домързя. Мисля че това започване е подходящо за този тип плетива.
Стейси, Кати, какво става с БАН- ичарите пак? Не е лесна и ваща...

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 12:41 от КилОметрИчнА кИриЛизАциЯ

# 504
Зимата щерката искаше да й плета от онези като размандени елеци. Но реших че ще ми трябват много бримки...и ме домързя. Мисля че това започване е подходящо за този тип плетива.

eй тая дума ако знаех какво значи, щях да съм наясно с още една полезност на този вид започване! дай някоя снимка да видим кви са тез елеци, стават ли за поотраснали девойки? Grinning

За всички заинтересовани от техниката на немската плетачка - току-що намерих това http://nonaknits.typepad.com/nonaknits/improvisational_knitting/
тепърва ще го чета, за сега само прелистих и принтирах, но мисля,че туй е ключа за бараката. Самото сайтче е доста добро, прехвърлих набързо и някои други уроци.

П.С. Урокът е в линка на думата tutorial в това изречение под третата снимка I've written a tutorial for those interested in giving improvisational knitting a try.

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 13:04 от Amelly

# 505
Пак благодаря!!! Аз няколко дни ще съм без компютър и ще ви поизтърва, но после ще наваксвам с четенето.

# 506
  • София
zoo , поздравления и от мен!

Амели, страхотен блог.

# 507
eй тая дума ако знаех какво значи...

Имах в предвид развлечени, но тя искаше от онези с широки ръкавни извивки, които висят почти до кръста. Като е с въздългичък ръкав си стават доста бримки...
нещо такова да речем...но още- по
http://picasaweb.google.com/knitting.info/tbYPrG#5240425483112125538
Още незнам как това би улеснило нещата...но така ми хрумна

За всички заинтересовани от техниката на немската плетачка ...
Като за мързеливи би ли споделила за скъсени редове ли става въпрос?

П.П. тоя модел вече ме преследва навсякъде... Sad
http://picasaweb.google.bg/gabi12121/MojeRobotki#5494386633806661666

# 508
За всички заинтересовани от техниката на немската плетачка ...
Като за мързеливи би ли споделила за скъсени редове ли става въпрос?

П.П. тоя модел вече ме преследва навсякъде... Sad
http://picasaweb.google.bg/gabi12121/MojeRobotki#5494386633806661666

Тоя модел не го ли изплете вече!!!!!!!!! Да имаш една свободна събота или неделя и си готова.

Не знам още дали става дума за скъсени редове, защото не съм чела, принтирах и ще чета у дома,днес е леко гърчав ден,като всеки петък, де*ба! В понеделник ме питай пак,белким мога да ти обясна Simple Smile

# 509
ми...плета, разплитам...деца гледам...мъж обслужвам, а и е седмицата на кърменето...

Общи условия

Активация на акаунт