Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 676
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
ми...плета, разплитам...деца гледам...мъж обслужвам, а и е седмицата на кърменето...

newsm10

zoo!  Hug  Hug     Пробвай да се снимаш на дневна светлина към 16,00 часа.

hahaha  Показвам новата си вилка!  Absolutely addicted   Party

Joy      

нАучният подход не е най-правилният при импровизацията, свободните форми и волните изпълнения Mr. Green
толкоз по методата за improvisational knitting на немската майсторица  Wink

eat. sleep. knit...

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 18:30 от dodofit

# 511
Ееееее, друго  си е да имаш маркова вилка Joy

# 512
  • София
Пък аз пари охарчих за две от ибей.  Crossing Arms
Ще усвоявам и тази техника. Crazy

А плетения пачуорк на немската плетачка искам да пробвам някой ден за картини, подобни на тези от албума й в някакъв хотел. Тези лели как ли ги проектират такива едни красиви картини с пейзажи и квадрати? Всички ли са и художнички освен плетачки, се чудя аз? newsm78

# 513
# 514
etsy vs. dawanda  ?!? ooooh! Thinking

онази рокля

eat. sleep. knit...

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 20:53 от dodofit

# 515
  • София
Страшна рокля! Защо се учудваш, dodofit? И какво е dawanda?

Продължавам да разглеждам снимките на немската плетачка и не мога да вдяна все пак за какво служат безопасните игли ( в началото мислех, че крепят бримките към игли за плетене) и завързани кончета, които после минават през плетката...
Амели, нещо разбираш ли вече? Confused

# 516
цената изглежда нормална.
само че за мен макрамето не е плетиво, по отношение на конкурса. там никой не ми отговори на въпроса.

додо, утре ме няма.

# 517
Страшна рокля! Защо се учудваш, dodofit? И какво е dawanda?

Чудя се в кой от двата магазина да се регна. Или и в двата?! Wink
Някой има ли опит/знания? Все не успявам да изчета до края всичките условия и не мога да избера.

Роклята е трепач! Sunglasses  И фотографът е имал ден!
Радвам да намеря някой друг изкушен от макрамето, освен една девойка с кукли, една съфорумка и себе си Wink Станахме четири. Има ли още?

п.п. dawanda e kato etsy  - http://de.dawanda.com/

тити
, и мен ме няма - не сме се уговаряли за утре със стопанките на КЪЩЕКУЛА

п.п. Безопасните игли са да държат изпъната кривата плетка, за да не се губи правия поглед - това според моите НЕскромни компетенции Mr. Green

eat. sleep. knit...

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 21:18 от dodofit

# 518
  • София
Aз се регнах в етси без да съм чела особено.  Mr. Green
Сега ще разгледам и другото.

П.П. Ще се регна и там.  Mr. Green

# 519
Aз се регнах в етси без да съм чела особено.  Mr. Green
Сега ще разгледам и другото.

П.П. Ще се регна и там.  Mr. Green

Прати ми на бележка коя си в етситУ, ако не е секретно Wink

И как тъй без да си чела? Аз не съм толкова смела. Чета, чета... и като стигна до плащанията и таксите се изнервям.

едно успешно магазинче със сладурски дребосъчета!!!

eat. sleep. knit...

# 520
Фиф, много сладка зелена фея. Не знае каква златна мама има, затова се цупи.

Владиии, нямам схема, мила. И в моите мечталки е ... уви! Едната е плетка 16.5 - http://prikachi.com/images/392/2398392A.jpg
Другата си я знаем - 16.1 - http://prikachi.com/images/395/2398395o.jpg

Имаш ли я някъде цялата книга? Страхотни плетеници има в нея.

# 521
Цитат
Продължавам да разглеждам снимките на немската плетачка и не мога да вдяна все пак за какво служат безопасните игли ( в началото мислех, че крепят бримките към игли за плетене) и завързани кончета, които после минават през плетката...
Амели, нещо разбираш ли вече? Confused
Аз не разбирам много от плетене, то и сте го разбрали, но имам баба, която беше голям майстор. Разказах й за безопасните игли и плетките, а тя ми каза, че по този начин най-вероятно броят  редовете – първа и последна бримка – за да можело да стане равно, иначе трудно се помнило къде му е началото и краят.

За протокола – не плета за съжаление – боря се с болести покрай малкия.  Cry Не знам как успявате с деца, работа и плетки. Аз явно не мога.

# 522
Е, хайде. Сайтът тепърва ще се пълни с информация, но форумът може да се ползва.
Имам просба - всеки, който забележи някаква нередност и има желание нека ми пише на ЛС и да си посочи браузера. Благодаря предварително.

http://letia6tata-krava.com/

# 523
  • Варна
Е, хайде. Сайтът тепърва ще се пълни с информация, но форумът може да се ползва.
Имам просба - всеки, който забележи някаква нередност и има желание нека ми пише на ЛС и да си посочи браузера. Благодаря предварително.

http://letia6tata-krava.com/

Направих го във форума на сайта,но и тук ще ти пожелая успех и много поръчки!

# 524
Благодаря.
Като довърша сайта и можете да отменяте икономическата криза.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт