Лакове за нокти - тема 8

• 51 155
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
А откъде изобщо да си купя шаблончета за френски  Embarassed
Виж в размените, мисля,че Адри беше пуснала шаблон за френски. Или питай в темата за печатите Peace

Това нещо няма да стане с печат. Трябват ти лепенки за френски маникюр. Тях ги има из почти всички магазини за козметика. Нанасяш основния цвят, чакаш да засъхне, лепиш лепенката до където прецениш и слагаш втория цвят само до нея.

# 227
  • София
Като за начало взех Peaceful/Confident, исках много този от втората снимка, но не го спечелих  Sick

Като пристигне, заповядай да го тестваш  Hug

и двата изглеждат много хубави.. дано да ги има в магазина им в Брюксел, определено ще се замъкна дотам следващия път като ходя (септември най-вероятно).. обаче друг път като съм си купувала от тях, цената беше меко казано смешна - 2 евро и нещо.. ако не ги е догонила инфлацията лудия хваща картечницата.. пардон, аз хващам кредитната карта smile3508

# 228
  • София

и двата изглеждат много хубави.. дано да ги има в магазина им в Брюксел, определено ще се замъкна дотам следващия път като ходя (септември най-вероятно).. обаче друг път като съм си купувала от тях, цената беше меко казано смешна - 2 евро и нещо.. ако не ги е догонила инфлацията лудия хваща картечницата.. пардон, аз хващам кредитната карта smile3508

За съжаление, трудно можеш да ги спечелиш в е-бей за по-малко от 12-13$, лилавия няколко часа преди края на търга е 14$, а ги няма да си ги купиш без търг  #2gunfire

Ако някой ги намери на по-нормални цени да пише  Hug

# 229
Намазах се с ГР скейл ефект  Sick нещо май не ми допада. Може да е от лака, който съм сложила за основа. Незнам и аз, но нещо не мога да се зарадвам. Сигурно очакванията ми са били по-големи. Сега е тъмно и няма да се получи хубава снимка, но утре ще снимам и ще я сложа за коментар. eto http://yfrog.com/bf250720101192j  Confused

Адри, много точно си описала изготвянето на новата тенденция в лакирането!  Simple Smile И аз точно така го направих!  Party

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 12:28 от Беки Б

# 230
  • София

За съжаление, трудно можеш да ги спечелиш в е-бей за по-малко от 12-13$, лилавия няколко часа преди края на търга е 14$, а ги няма да си ги купиш без търг  #2gunfire

Ако някой ги намери на по-нормални цени да пише  Hug

аз точно затова се изненадах, защото по принцип цените на козметиката на Claire's са доста нормални, даже ниски.. а пък аз съм ги засичала в Ирландия и Белгия - две държави, които по принцип не се славят с ниски цени.. но пък скоро не съм минавала през магазина на Claire's в Брюксел, иначе сигурно мацките щяха да ми обърнат внимание за тази новост.. ух, как ме е яд, значи, покрай кризата с вулкана висях като прани гащи там 5 дена и си чешех ушите какво да правя.. даже направих един тигел на търговската улица, но понеже бях с други хора беше набързо и явно не достатъчно напоително.. конкретно в Claire's даже не влязох, тъй като никой друг нямаше интерес, а ми беше неудобно да карам 6 човека (вкл. двама мъже) да ме чакат да зяпам обици и дрънкулки (ама какви обици има в Claire's  Heart Eyes).. отплеснах се  ooooh!

Наде, мерси за поканата за тестване, ще я направим тази маймунария като дойде лакчето.. аз като ходя по земите белгийски задължително ще проверя и ако цената е прилична ще взема - все пак отивам за един ден, а пък имам право на цял един литър течности в ръчния багаж  hahaha  hahaha които вече обърнах в лакове  hahaha  hahaha

майтапа настрана, в сайта на стар нейлс (май  newsm78 нали те продаваха Конад) видях, че има подобни лакове и на Нубар, но само 2-3 цвята.. а дали реално ги има - един господ знае.. ще трябва да се занеса идващата седмица до магазина зад халите, та белким има нещо  Crazy

# 231
  • София
Бихте ли ми казали,къде е точно това магазинче зад Халите?

Аз вчера така и не отидох до Цум,но привечер решихме да се разходим до Мол Сердика и:

намерих и черния здрач,не ми допада много,но го взех да не изостана Mr. Green и най-накрая си взех основа на Мейбълин Peace

# 232
  • Бургас
Ето го и другото ми творение:
Но цветът е по-скоро такъв:

Не ми излизат реалните цветове на снимки и това си е Crossing Arms

Кали, това зеленко как се води - страхотно е  bouquet

# 233
  • Sandanski
А на мен розавия ми харесва  точно такова си търсех, ако може марка ,№ ,и цена моля Praynig
bradata твоя също е много готин,  кое номерче е ?

# 234

Нейно творение си е Peace,за което я поздравявам.Много хубав цвят се е получил. Heart Eyes

# 235
  • София
А на мен розавия ми харесва  точно такова си търсех, ако може марка ,№ ,и цена моля Praynig

На снимката си го пише, марка OPI, номера/цвета е NLI42/Elephantastic Pink.

bradata, страхотен цвят  Hug

# 236
  • Sofia
Как си правите цветове?
Или дайте линк към място,където е обяснено, моля!   bouquet

# 237
Как си правите цветове?
Карен,мисля че няма някаква специална техника. Rolling EyesПросто към даден лак прибавяш друг или други до получаване на желан цвят.Естествено съобразяваш, доколкото е възможно, смесването да определени цветове до какви нови нюанси води. HugПоне аз така съм действала при моите експерименти преди време. Laughing

# 238
  • София
За розовкото Nab_tab е написала Opi-NL I42,а зеленото се води Green Apple na Orly Peace

Кажете за магазинчето зад Халите Praynig

# 239
  • София
За розовкото Nab_tab е написала Opi-NL I42,а зеленото се води Green Apple na Orly Peace

Кажете за магазинчето зад Халите Praynig

Адреса е ул. Георг Вашингтон N.13, ет. 1, това е точно в началото на уличката на гърба на халите.

Не знам какво намирате в това магазинче, има точно 3 боички на Конад и малко шаблони, останалото са някакви китайски боклуци, от рода на лакове за левче, аз явно отидох с големи очаквания и останах разочарована.

Да не би аз да съм пропуснала нещо там  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт