Лакове за нокти - тема 8

• 52 214
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Хмм, много ми харесва този пастелен розов, обаче аз имам големи проблеми с нанасянето на балерината-ако не е на черти, ще ми се теглят едни конци, ще ми се маже по ноктите, ужасна работа ooooh! А е толкова бонбонски Heart Eyes Аз съм вече трети ден със Севънтийн-зеления, обели ми се само върха на единия палец, винаги се бели там първо, може би защото повърхонстта на плочката не е равна, има някакво залющване, което не се маха колкото и да пиля. Реших проблема като го изтрих и лакирах отново само него Crazy Че утре съм или с една синьо-зелена дъгла рокля, или с една зелена къса Laughing

missing, при теб май най-добре си личи пластмасовия ефект-на всичи други снимки има някакъв топ лак, самата аз също го нося с топ. Страхотен маникюр Simple Smile

# 16
Честита тема, момичета!   bouquet
Включвам се да ви се оплача.. влюбих се в лакове на Saly Hansen, които обаче доколкото разбирам не се продават у нас. Може да се закупят онлайн, но аз в това съм абсолютно боса и не смея. А имат страхотни попадения...
И в Zoya се загледах, но при тях нещата стоят по същия начин, нали?  Cry

Сега друго исках да питам. Засилих се да си купувам Essence, VIP appeal от COlor&Go колекцията само защото се влюбих в снимката на nad_tab от предната тема... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510572.msg15703186#msg15703186
Е да, обаче сега като гледам в нета други снимки на същия цвят (до магазина още не съм стигнала, гледам да се удържам колкото мога  Laughing ), сякаш цветът е по-блед, отколкото е излязъл при nad_tab. А аз искам наситен коралов цвят, в който розовото да е повече от оранжевото  Laughing Nad_tab, ако трябва да съм честна, направо ми се струва, че си снимала Everybody's Talking About, вместо Vip Appeal. Та се чудя кой да взема, но май на място ще го бистря. Много ми харесва и Underwater, но не знам дали ще се възприема със (светло) сини нокти. Ще видим, ще се похваля като се прибера Simple Smile

ПС: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Crazy

# 17
Ивче, а става ли ти на черти като го нанасяш Pastel Pink?
При мен става, много е досадно  Tired
Лу, и при мен при първи слой става на ивици, ама с втория при старание се оправя.

# 18
  • София
Nad_tab, ако трябва да съм честна, направо ми се струва, че си снимала Everybody's Talking About, вместо Vip Appeal. Та се чудя кой да взема, но май на място ще го бистря. Много ми харесва и Underwater, но не знам дали ще се възприема със (светло) сини нокти. Ще видим, ще се похваля като се прибера Simple Smile

ПС: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Crazy

Няма голяма разлика в двата, имам и Everybody's Talking About, ще ги лакирам един до друг да видиш колко си приличат  Laughing

# 19

някои да е ползвал тази матираща основа и топ лак пише че е за мъже но ако върши работа и има отзиви да поръчвам Laughing

# 20
Брей колко фенки на неона, ето ви цялата серия  Wink

Valandin това, за което питаш е Pastel Pink  Peace
влюбих се в тези цветове Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquetза новата темичка!

# 21
  • София
Ето 2 франкен полиша, които сътворих снощи:

http://img17.imageshack.us/gal.php?g=22072010394.jpg

# 22
Благодаря за новата темичка!  bouquet
А аз да се отчета с вчерашното ми щурмуване на магазина "Лонда", за който Мариелка спомена...Ходих там и няма нищо на Мода. Върнали са цялата партида-защо, не ми обясниха. Има лащове на Перфект, Севънтийн, няколко на Флормар...и няколко на КА. Днес ще получават още лакове на КА, така, че ако има мераклийки-могат да го посетят. Аз не си харесах нищо, пък и съм решила, че известно време няма да си купувам лак-имам си достатъчно и няма да мога да ги изразходя, докато свърши лятото.Но си взех хартиена пила за нокти.
 Освен това на Червения площад, по пътя за Общината онзи ден са открили нова парфюмерийка-има лакове на Гош, Макс Фактор...и разни други, ама като ги забравих...по-скоро ги видях от улицата, защото вътре имаше доста хора и не ми се буташе из тълпата... Embarassed
Пампита, страхотни цветове си сътворила...Може да те вземат в някой козметичен гигант, да им бъдеш ВИП-дизейнера на цветове!!!  bouquet

# 23
             И аз влизам в новата тема да покажа 60 Watch Out  на Essence. Извинявам се за снимката без фокус,но не ми се снима и качва пак. Харесва ми как стои, лака е доста покривен(само 2 слоя) и дотук трети ден нямам оплаквания.Цвета е тон по-светъл.Ето :

Взех си и черния от  здрачната колекция, но сякаш в шишенцето ме грабна повече. Поне този брокатен ефект там е по-силен. В никакъв случай обаче лака не е лош,напротив.

Лек и ползотворен ден на всички!

# 24
Ето 2 франкен полиша, които сътворих снощи:

http://img17.imageshack.us/gal.php?g=22072010394.jpg

pletka Розовото много ми хареса. Супер са!

# 25
Здравейте, отдавна ви следя, сега се включвам и аз...  bouquet
за пастелно розовото на Ейвън да кажа, че е ужасно, стои като блажна боя....подарих го, да не говорим, че се излющва на следващия ден...забелязала съм, че колкото по-бързо съхне лака, по -лесно се бели....
ето ви и един на Севънтийн, мисля че е 505 - лилаво
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2483/722356300216693019127978 … NGM4QvIHVW3rX.JPG

# 26
Pampita - и двата цвята са супер! Все повече се убеждавам, че можем само да си правим доста по -хубави цветове  Twisted Evil

Това зеленичко в началото на темата ми напомни лудите години около 6-7-ми клас, когато ходех редовно с такива електрици  Crazy - сега не бих се осмелила  Blush

Мерси за темичката Лу   bouquet

# 27
  • Belgium
Момичета, някой виждал ли е някъде 279 номер от новата колекция на SeventeenPraynig

Никъде не мога да го намеря, дори и в Бонжур  Crossing Arms

Ето такъв цвят е:

# 28
  • София
Да, черния на Есенсе е по-брокатен в шишенцето. Обаче и на ноктите е много добър. Това ми е любимият лак за момента. Даже намацах дъщеря ми с него, тя отиде да си покаже гордо лакираното кутре на баща си и получи отговор - "А, изцапала си се нещо."  Joy После беше много възмутена и заяви, че "Мъжете нищо не разбират, нали мамо?" Mr. Green

# 29
  • Варна
Момичета, някой виждал ли е някъде 279 номер от новата колекция на SeventeenPraynig

Никъде не мога да го намеря, дори и в Бонжур  Crossing Arms

Ето такъв цвят е:

Днес ще ходя до Елитис и ще проверя, ако има да купувам ли?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт