Лакове за нокти - тема 8

• 52 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Струва ми се, че покривни млечни цветове е мисия невъзможна  Confused. Снощи се борих до 12ч. с млечно розовия лак на Ейвън, 3 пласта сложих и пак тук таме прозира, другаде пък се напласти грозно, а колко чаках да изсъхне нямам думи. Сутринта бях на "чаршафи" разбира се, поправих положението успешно с топ лак поне  Rolling Eyes.

Е, кой е тоя топ лак дето оправя чаршафи, давам каквато ще да е сума за него (леле, колко съм ларж като не ги изкарвам аз  Laughing). Гагче, ти така ли правиш - слагаш топ-а на сутринта след лакирането? И кой ти е този на ейвън, да не е балерината, аз се отказах да се боря с него ooooh!

модела на твоето рокле е решен в смарагдово зелено, само да отбележа

Преди малко си закупих шаблончета за френски от местния ГУМ (Джъмбо-то) и довечера може би ще ви се презентирам с обърнат френски. Само не мога да реша как точно да са цветовете, но ще карам на принципа ``проба-грешка``

# 361
  • София
Знам, че е коментирано много пъти, но ако започна да търся из всички теми, ще ми отнеме един бог знае колко време Rolling Eyes Та затова ще помоля някой да ми каже кои от тези са холографните цветове, защото искам да си ги поръчам оттук ---> http://beautycosmetic.biz/catherine-arley-catherine-arley-lak-nokti-p-1829.html  Grinning

http://beautycosmetic.biz/images/catherinearleynailpolishal01l.jpg

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 11:34 от bubanka

# 362
  • На изток от Ада
http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/we-saw-it-first.html  - тази серия на есенс дали ще я има в бг ,че много ми се иска матиращия топ ,тя е от август до септември още някоои деи ще се видим дали ще я има .
Лакчетата colour & go  на есенс по колко милиритра са ?

# 363
  • София
http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/we-saw-it-first.html  - тази серия на есенс дали ще я има в бг ,че много ми се иска матиращия топ ,тя е от август до септември още някоои деи ще се видим дали ще я има .
Лакчетата colour & go  на есенс по колко милиритра са ?
Ще я има, да. Colour & Go са по 5 мл.

# 364
Една от моите любими продавачки на лакове ме светна по въпроса с колекциите и да ви кажа честно не ми допадна "светлината". Ами тя ми каза, че лимитираните серии на есенс се произвеждали в едно скромно определено количество и като излезе следваща повече от първата не се произвежда и така  до следващата .... Sad Което аз разбирам по своему така - значи дивата серия на есенс вече навсякъде е привършила и няма да има ново зареждане, защото сега вече на линия е здрач.  Cry Отиде си моето бленувано зулу... newsm45
Може би колор едн гоу и мулнти дименшън не са лимитирани, а стандарти техни серии и просто се допълват с нови цветове, но се зареждат и от старите. Знам ли  newsm78

# 365
  • София
Една от моите любими продавачки на лакове ме светна по въпроса с колекциите и да ви кажа честно не ми допадна "светлината". Ами тя ми каза, че лимитираните серии на есенс се произвеждали в едно скромно определено количество и като излезе следваща повече от първата не се произвежда и така  до следващата .... Sad Което аз разбирам по своему така - значи дивата серия на есенс вече навсякъде е привършила и няма да има ново зареждане, защото сега вече на линия е здрач.  Cry Отиде си моето бленувано зулу... newsm45
Може би колор едн гоу и мулнти дименшън не са лимитирани, а стандарти техни серии и просто се допълват с нови цветове, но се зареждат и от старите. Знам ли  newsm78

За съжаление ми прави впечатление, че май с всички лимитирани серии на всичко е така... имам толкова любими цветове, които вече няма от къде да взема! Напълно те разбирам Simple Smile

Днес си купих на есенс № 20 от серията colour&go
Да видим дали са добри!

За чаршафосания лак и аз действам с топ лака чак на сутринта. Е, зависи и колко са чаршафосани. В общия случай помага доста!

# 366
Е, кой е тоя топ лак дето оправя чаршафи, давам каквато ще да е сума за него (леле, колко съм ларж като не ги изкарвам аз  Laughing). Гагче, ти така ли правиш - слагаш топ-а на сутринта след лакирането? И кой ти е този на ейвън, да не е балерината, аз се отказах да се боря с него ooooh!

модела на твоето рокле е решен в смарагдово зелено, само да отбележа

Преди малко си закупих шаблончета за френски от местния ГУМ (Джъмбо-то) и довечера може би ще ви се презентирам с обърнат френски. Само не мога да реша как точно да са цветовете, но ще карам на принципа ``проба-грешка``

И двата топа които ползвам "гладят чаршафи" - ОПИ RapiDry и Seche Vite - лакирам се вечер, поправям на сутринта (на работа обикновено  Blush). Ейвъна е Pastel Pink  Tired.
Ауу и аз бях в Джъмбо тази вечер  Laughing - едвам се удържах да не закупя всички цветове брокат, въпреки, че още не съм си пробвала първия комплект Whistling
Супер за роклята, много хубав цвят си избрала, дано се получи точно както я искаш, ще чакаме снимки  Flutter

# 367
Момичета,може ли някой да ми каже Groovy на Essence кой номер е?

# 368
Откакто ползвам ОПИ RapiDry се отървах от чаршафите пу-пу.

# 369
  • София
Вече се лакирам почти само сутрин заради чаршафите... с кафето, но сега съм си в къщи сутрин... а после....

Откакто ползвам ОПИ RapiDry се отървах от чаршафите пу-пу.

ще взема да го пробвам!

# 370
Аз почти винаги се лакирам вечерно време (дори сега съм будна, защото малкият заспа и аз сварих да се налакирам) и никога не са ми се получавали такива чершафи.

# 371
Опи значи...ми добре

Направих си обърнатия френски и стана, обаче! използвах твърде близки цветове и не е много ефектно, добре че единият е с брокат, а другия чист гланц и се различават. Като за първи опит е добре, само дето си личат ръбчетата от шаблоните. Утре-снимки  Crazy

# 372
Аз да похваля 805(холограмния черен) на КА и топ лака на Пърфект.Вчера вечерта се лакирах,никакви чаршафи засега.Съхнат много мързо и КА беше учудващо пигментиран,а и цвета е много красив,влиза ми в любимите. Heart Eyes

# 373
  • София
Момичета, на какво викате "чаршафи"? newsm78
Това, което си представям за чаршафи няма как да се оправи с топ лак...явно не е едно и също. Joy

# 374
  • Belgium
Аз да похваля синичкия Севънтийн - 3ти ден не е мръднал и получих доста комплименти за него. Даже снощи бях завлачена против волята ми на Здрач и най-добрия ми приятел беше впечатлен от лака, а той никога не забелзва дори новите прически на жените  hahaha

Следващият лак вече ще е Лобутен - напред към лютеницата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт