Лакове за нокти - тема 8

• 51 337
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък съвсем старомодно си правя френския с формичка или просто ей така на ръка с едно две драсвания... Crossing Arms  Иначе съм му голям фен, така е отива на всякакви стилове и за всякакви случаи. Особено обичам да го декорирам с тези малките белите цветленца, дето се продават във всички козметични магазини. Чистота и изящество. Sunglasses

Адри, права си, тъмните лакове стоят някак зимно, но аз от зор да го намажа този нов гр на нещо, на което да отива сега съм с него. Чудя се за морето кои лакове да си взема... Thinking Синьото казвате е модерно само сред нашата гилдия  Joy  Пък то и аз само едно синичко си имам де, така че или ще се ходи на пазар за "синки"  Laughing или ще изневеря на форума и ще се плесна с някакъв неутрален лак, който ще ми издържи двете морски седмици.  Mr. Green

# 556
оф и аз имам този проблем не знам кои лакове ще взимам за морето ... труден избор ще е най-много да отделя един куфар и за тях   Mr. Green  hahaha
момичета заразителни сте от както ви чета съм си удвоила колекцията приятеля ми вече ме подиграва нямало ли да съм си купила още някои лак  Laughing а на мен ми идва да обера щандовете  hahaha

# 557
Носете си повече лакове, за да има избор. Синьото не се носи на морето и винаги те прави уникален и вперва погледи в теб. Ако обичаш е ОК, ако ли не залагаш на неутрални тонове.
Тъмни лакове въобще не ми се носят, а френски не харесвам и не нося никога.
Сега се лакирах с зеления шреков Опи. Много ми харесва, невероятно млечно, ярко зелено. Баш като Шрек. Mr. Green Страхотно готин е. Heart Eyes

# 558
  • София
Ох, този Шрек го сънувах снощи, ако щете вярвайте... Laughing Но в съня ми беше на Мода и се оказа, че съм си го била купила, забутала съм го някъде и съм го забравила. Голяма радост беше, като го намерих Laughing Laughing Laughing
...Мисля, че тази тема не ми влияе особено добре Rolling Eyes Или стабилно съм се надишала с лак Laughing

# 559
  • Бургас
Второто е според мен Mr. Green Ама то всички тук сме така hahaha

bradata моето е точно такова  newsm78 Първо трябва да се натисне писеца на твърда повърхност, за да слезе надолу лака. Една салфетка върши работа да попие ако пуска повече, а ако спре да тече- пак натискаш, и така...
Мацка, знам (имам такива маркери, дето са за плакати и с тях се процедира по същия начин) и не се оплаквам, че не тече лакът. Просто не става хубаво и плътно, а си стои на чертички и адски ме дразни. Иначе аз и на ръка се справям горе-долу добре с френския, ама ми се искаше уж и нещо хептен лесно и бързо да имам подръка Rolling Eyes Объркващо е така - да има два продукта на външен вид (и надпис) почти еднакви Crossing Arms

# 560
  • Belgium
Аз се сдобих с този, но ще си го нося зимата  Heart Eyes

# 561
Пуста алчност, лакоми очи  ooooh! Сега и на мен ми се прииска този маркер....май ще се ходи довечера до мола на цариградско. Там дали го има? Hug

# 562
Лу, прекрасен е. Heart Eyes Нещо обаче ме смущава трайността на Шанел иначе искам да взема още няколко цвята. Колко дни ви трае?

# 563
  • Варна
Лу, прекрасен е. Heart Eyes Нещо обаче ме смущава трайността на Шанел иначе искам да взема още няколко цвята. Колко дни ви трае?
Аз снощи се омацах с Blue Satin и ще видя колко ще ми изтрае, въпреки че преценката ми може да не е вярна защото топ лака нещо не го нанесох както трябва.

# 564
  • Belgium
Лилавия още не съм го пробвала. Другите ми Шанели държат 4-5 дни с топ лак и без особено домакинстване. Обаче то си е до нокти.

Искам да похваля и ChinaGlaze - от 3 дни Lubu Heels не е мръднал, няма дори обелено крайче  Heart Eyes

# 565
Аз слагам топ лак, но синия повече от три дни не ми издържа, което честно казано е срамно малко за такъв клас.

# 566
Благодарение на една мила съфорумка вече съм горд притежател на черния лак то Здрача на Есенс   bowuu Hug
С което обаче непробваните ми лакове са вече 10  #Crazy
Все тъмни и зимни цветове са, което ме кара да се чудя какво ще да купувам през зимата  Whistling, може би летни цветове  ooooh!

# 567
  • Belgium
Снимки на прекрасен холограм:

http://www.alllacqueredup.com/2010/08/holo-nfu-61-minx-hologram-nails.html

И how-to за лятна плодова салата  Wink

http://ilovenailpolish.blogspot.com/2010/07/summer-fruit-salad-mani_31.html

# 568
това последното е мнооого сладко Simple Smile

# 569
  • Пловдив
Здравейте   bouquet

Темата е прекрасна  и Ви следя отскоро .Благодарение на Вас допълних колекцията си от лакове и вече  са над 100 за ужас на мъжа ми  #Crazy
В Пловдив обаче никъде не намирам лаковете Eсенс Здрач.Много ще съм благодарна , ако ми помогнете с инфо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт