Лакове за нокти - тема 8

• 51 310
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
В едно панерче.Когато започне да се препълва изхвърлям 5-6  newsm11

Момичета,как си съхранявате лаковете?Аз ги държа в едно чекмедже,но то взе да отеснява и се чудя сега какво да измисля. Whistling

# 631
  • София

Тъкмо го намерих в Ибей, но тук е по- изгодно. Аз си го поръчах.  Peace
Мерси за идеята

# 632
Новите два нюанса от DS OPI.

# 633
Синьото ми харесва.

# 634
Някой знае ли дали  OPI Swiss Collection я има вече в България? По-специално ме интересува този лак

След като толкова неуспешно си търсих онзи синия лак на МАК от колекцията Алис и Оливия, реших да му намеря заместител  Crossing Arms
П.П. Само мен ли ме дразнят продавачките в МАК в мола на Цариградско? Всеки път като отида там едната продавачка, след като ме попита нещо и й отговоря, ми се хили. Много дразнещо. Да съм смешна, да съм смешна, ама пък чак толкова смешна не съм  Tired

# 635
  • Belgium
OPI Swiss Collection, мисля че още я няма в БГ  Thinking

Ако ти е много на сърце тоя , по нета го поръчай.

# 636
Няма я още да.

# 637
Благодаря за отговорите  bouquet. Ще взема и ще си поръчам лака от нета наистина...и няма да се занимавам повече с МАК....амаха  Crossing Arms

# 638
  • Belgium
Благодаря за отговорите  bouquet. Ще взема и ще си поръчам лака от нета наистина...и няма да се занимавам повече с МАК....амаха  Crossing Arms

Аз съм доволна от консултантите на МАК в Сердика Мол. Но ако много ти лазят по нервите, викни ме, веднага ще им стъжня животеца  Joy

# 639
  • Варна
Ето я вчерашната ми придобивка http://media.snimka.bg/6841/019936454-big.jpg - снимах преди да си почистя кожичките, защото обикновено тогава стават инциденти, голям съм карък  Laughing Но цвета много ми харесва, защото си търсех не твърде ярко жълто. Номер 85.

# 640
Аз в МАК в Мол сердика не съм ходила. На цариградско има една, която ми лази по нервите...хахаха, ама ако ще един път ми се изхили неадекватно, май ще ми падне пердето и аз ще й стъжня живота  Grinning
За да не е съвсем Офф, вчера и аз намазах с лак от серията Здрач...Взех си сивия, че обичам сиво, пък сега май нямам....освен един холограмен де...Срамота е  Laughing Само ми е тъпо, че миналата седмица  ме хванаха лудите и си изразях ноктите до кожа, за да не се изкушавам да си сменям всеки ден лака, че си е губене на време. И сега на късите нокти хич не ми се носят циганийките, които съм си накупила

# 641
и аз забърсах 3 лака  Crazy,на втората снимка с кафяво-златистия

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 17:52 от bubanka

# 642
Ех, този 800 номер на КА, така и не го намерих..

# 643
  • Варна
Ех, този 800 номер на КА, така и не го намерих..
Аз май го имам  newsm78
Ще проверя вкъщи и ще пиша по-късно  Wink
Иначе си поръчах три нови лака плюс изсушителя на Seche Vite  ooooh! ooooh! ooooh!

# 644
Девойки, помня че по едно време страдахте за лимонено жълтия то серията на есънс Cute as hell. е, днес видях, че Перфект имат такъв! Много сладък, за малко да го купя, но си казах, че едва ли ще го нося Laughing Да си знаете

Общи условия

Активация на акаунт