Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 482
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Лека нощ и от мен , Незабравими !!!   sleepuu

# 241
Някой знае ли в колко качват серията от нова във вибокс 7 , че утре ще се върна от работа след филма, а искам да го гледам още вечерта. newsm78

За съжаление няма да ти се отвори парашута,качват ги на другия, та даже и на по-другия ден.

# 242
Моксито, много бързаш да се разделим! Виж каква хубава седянка сме?!

И,дума да не става! дори си мисля,да продължим и след финала на филма...А,сега към сериозната част на предложението ми:
Да  стегнем куфарите , и да си направим една разходка до Босфора  

Абе то чак до там не знам дали ще идем всички. Моето очудване беше когато чух моя мъж да ми предлага и да казва. "Защо не си спретнете среща всики  който дойде" направо много се изненадах. После викам сигурно доста хора ще дойдат и изброявам съответно някои че да не вземе да ме погледне странно ако прекаля с изброяването. И викам но има един мъж се включва той нема да дойде със сигурност покрай толкова жени ще се поболее и лошо ще му стане. А моя мъж солидарно вмъкна да кажа че може и той да дойде за кураж на Бай ни Ганя. И се смяхме че преди ме гледаше и казваше че съм болна. Сега гледа и казва това.

# 243
# 244
Лека нощи сънувайте...вие знаете какво luvbed

# 245
  • Варна
И тази вечер няма да се размине без филососки размисли - тоя път с музика  Peace

http://vbox7.com/play:498e6d50

Колебания

Вървя си аз и  тук се  спирам-
на кръстопът сега се намирам-
кой  път  да поема  ще  реша,
трябва да избирам как да продължа!

А  пътища  много-
нищо не идва на готово-
изправена съм пред дилема
как да си реша проблема!

Едно само вече е ясно-
няма да стоя на място-
ще  бъде  напред
и  само  напред!

Лошото е, че пак не мога
решение  сама  да  взема-
тая моя несигурна природа,
пак ме тласка към съмнения...

Ех, пуста  зодия  "Риби"
що  сме такива  колебливи-
предпочитам да ме носи течение
вместо сама да вземам решение...

Нищо,  нищо - ще видим-
животът е непредвидим-
съдбата накъде ще ме отнесе-
надявам се щастие да ми донесе...

http://www.vbox7.com/play:c9fe01d8

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 00:24 от danidorina

# 246
Сериите в PLAY.NOVATV.BG така са ги напарчетосали с разни реклами smile3555, дето не може да се игнорират по никакъв начин, че направо са развалили сайта! smile3516

Тук ги качват най-бързо, без рекламни паузи ..
http://gledaiseriali.com/2010/07/22/unutulmaz-%D0%BD%D0%B5%D0%B7 … 7%D0%BE%D0%B4-28/

# 247
Дани защо пуста зодия бе мила. Ех ти си моята зодия. Днеска точно щях да те питам коя зодия си че натам ми наблягаше за Риби. Много сме си готини е на дилемите се колебаем ама то кой не се колебае я?

# 248
  • Варна
Дани защо пуста зодия бе мила. Ех ти си моята зодия. Днеска точно щях да те питам коя зодия си че натам ми наблягаше за Риби. Много сме си готини е на дилемите се колебаем ама то кой не се колебае я?
Много романтизъм, много мечти, много илюзии и силна склонност към автодеструктивност- това е! Crossing Arms

# 249
Много романтизъм, много мечти, много илюзии и силна склонност към автодеструктивност- това е! Crossing Arms
Ами чак до там пък. Не съм забелязала такова нещо

# 250
Добър вечер на всички нощни птички  Hug Hug
Вижте и мелодииките на Тоугар Ъшъклъ са много хубави
http://www.youtube.com/watch?v=iAE71KProiQ

# 251
  • Варна
Сериите в PLAY.NOVATV.BG така са ги напарчетосали с разни реклами smile3555, дето не може да се игнорират по никакъв начин, че направо са развалили сайта! smile3516

Тук ги качват най-бързо, без рекламни паузи ..
http://gledaiseriali.com/2010/07/22/unutulmaz-%D0%BD%D0%B5%D0%B7 … 7%D0%BE%D0%B4-28/
Верно, бе! newsm10 Супер! newsm44 Благодаря сърдечно- ще си гледкам на спокойствие! newsm03 newsm68 newsm18 smile3521

# 252
Само да ти кажа че когато сме много сме силни да знаеш.

Хайд елека вечер

# 253
  • Варна
Аха, я гледай какво направих аз- разнищих се на вътъци! Crossing Arms И това ако не е емоционално харакири! smile3555 Снощи НЕТа се изгуби и затова излязох от темата, но ти беше права, че си поплаках! Cry Трудно писах за някои работи... ooooh!

# 254
Аха, я гледай какво направих аз- разнищих се на вътъци! Crossing Arms И това ако не е емоционално харакири! smile3555 Снощи НЕТа се изгуби и затова излязох от темата, но ти беше права, че си поплаках! Cry Трудно писах за някои работи... ooooh!
Мила не се коси толкова всеки има трески за дялане нали сме хора я не маймуни.

Верно е че сме много чувствителни и аз затова бягам от раздразнения. Дори в къщи казвам че не искам да чувам след като вече адреналина ми е на високо равнище. Но мъжа е риба и той а той е съвсем друуг характер от мен. Затова че не знам поне ме разбира че иначе лошо.

Общи условия

Активация на акаунт