Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 502
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Малко за охлаждане на страстите, момичета. Ей, тоя сладур ще се появи утре

Чесно казано тоя кадър хич не ми харесва. изглежда много смешно тук

# 226
  • София
А аз като започнах да гледам филма трябваше да ходя много в командировки и вечер след работа колегите ми ходеха по заведения,а аз оставах в хотелската стая да гледам филма. Бях си взела лаптопа с мене. И се хранех със сандвичи. Кой знае какво са си мислели за мене,но нали немците не си изказват мнението, мога само да гадая. newsm78 newsm78 newsm78
То, ще е добре да са си мислели, че си просто необщителна и свита, отколкото да са заподозряли истината!  hahaha hahaha hahaha

# 227
  • Варна
Не знам за това бебе какъв кастинг е имало newsm78, ама е голямо образче newsm10 - то няма друга такава физиономийка! newsm53 Голяма скица! smile3503 newsm62

# 228

тук, само как е беше хванал за ръчичката-любим момент ми е (другият е в "последният" им ден заедно, на яхтата, когато тя се облегна на него)

# 229

Dejavue, причината е в цвета на облеклото, който отново е погрешен избор от страна на стайлинг екипа...

# 230
А аз като започнах да гледам филма трябваше да ходя много в командировки и вечер след работа колегите ми ходеха по заведения,а аз оставах в хотелската стая да гледам филма. Бях си взела лаптопа с мене. И се хранех със сандвичи. Кой знае какво са си мислели за мене,но нали немците не си изказват мнението, мога само да гадая. newsm78 newsm78 newsm78
То, ще е добре да са си мислели, че си просто необщителна и свита, отколкото да са заподозряли истината!  hahaha hahaha hahaha

А не,те ме знаят колко съм луда и колко много се смея, а и знаеха,че гледам турски филм

А аз мисля,че двама такива красавци би трябвало да имат и по-красиво бебе, напр. в Клетва бебето беше беличко и много хубаво.

# 231
  • София

Хайде, де! Че е смешна, вярно е с тази муцунка, дето е направила преди да заплаче, ама е много сладка! Какви очички е ококорила, като на Еда.

# 232
На мене винаги ми е било любопитно как всеки от вас е попаднал в този форум . За себе си ще кажа в друг сайт гледах сериите , когато вечер съм била на работа и когато нова спря филма там някой спомена че в бгмамма има всички серии преведени , това разбира се не беше точно така , но от края на февруари не е минал и ден , в който не съм ви чела .
Аз дори не хванах началото на филма. Просто един ден бях сама и щраках по дистанционното и така попаднах на филма. После, така се заразих, което още не мога да си обясня, че почнах да търся инфо за него навсякъде и така...попаднах на форума. Първоначално само четях, но после една вечер се включих и взех та споделих, че близките ми не гледат турски сериали и всички много ме навикаха в началото, после и те споделиха, че не всеки гледа и харесва турски сериали и така ме приеха. Даже бях на ски февруари и срам не срам един ден си останах сама, като обясних, че ми е студено и не ми се ходи и познайте какво правих - цял ден си седях в стаята и изгледах всички пропуснати епизоди, а някой и по два пъти! Joy Joy Joy

А, помня аз, помня - даже и часа съм запомнил, когато за първи път се включи. Колебаехме се в началото дали да те приемем, но после се оказа много готина и се наложи като титул яр.
Тука малко като на футболен мач сте го избили чак. Аз такива неща не помня въпреки че бях тук уж тогава

# 233

Dejavue, причината е в цвета на облеклото, който отново е погрешен избор от страна на стайлинг екипа...
Да сигурно е това но и тая лента на главата мани мани.

# 234
  • София

А, помня аз, помня - даже и часа съм запомнил, когато за първи път се включи. Колебаехме се в началото дали да те приемем, но после се оказа много готина и се наложи като титул яр.
Тука малко като на футболен мач сте го избили чак. Аз такива неща не помня въпреки че бях тук уж тогава
Ти може да забравяш, ама Председателят помни всичко! Кой после ще пише историята на форума, а?  hahaha hahaha hahaha

А тая лентичка на бебето наистина е много кичозна

# 235
  • Варна

Да сигурно е това но и тая лента на главата мани мани.
Ами, в последната серия с ония перушинки на главичката #Crazy- голямо образче е тоя бебок! hahaha hahaha hahaha

# 236
Някой знае ли в колко качват серията от нова във вибокс 7 , че утре ще се върна от работа след филма, а искам да го гледам още вечерта. newsm78

# 237
  • София
Хайде, мили мои! Аз се оттеглям в по-добрия свят, че утре пак........задачки....... ooooh!
Лека нощ, момичета!  smile3524  sleepuu Sleeping

# 238
Момичета, аз бях до тук! Оставям ви с мисълта за Харун, и ви пожелавам спокойна вечер..

# 239
  • Варна
Сериите в PLAY.NOVATV.BG така са ги напарчетосали с разни реклами smile3555, дето не може да се игнорират по никакъв начин, че направо са развалили сайта! smile3516

Общи условия

Активация на акаунт