Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 490
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
На мене винаги ми е било любопитно как всеки от вас е попаднал в този форум . За себе си ще кажа в друг сайт гледах сериите , когато вечер съм била на работа и когато нова спря филма там някой спомена че в бгмамма има всички серии преведени , това разбира се не беше точно така , но от края на февруари не е минал и ден , в който не съм ви чела .

# 151
  • София
С моя син гледах серията със сватбата и после на гробищата, а той ми казва, че му станало интересно и   било като американски екшън а аз му отговорих че майка му гледа американско кино, а не турска боза както ме обвинява той hahaha
Че ти не лъжеш! То си е така!  Joy Joy Joy

# 152
  • Варна
БоБоЯна , то това са само някакви си реплики подхвърлени ей така , никой от домашните не се интересува от Незабравима , само с вас тук и с една колежка го обсъждам .
smile3521 А, аз си имам само вас за филма! Ни колежка, ни приятелка! Никой от моите близки не се зариби с тоя филм, да му се невиди!  ooooh!
И при мене е така, но пък си намерих приятели тука- единомишленици, така да се каже! Peace
Оооо, дума да няма! Да сте живи и здрави всички тук, че ви има.  newsm51 Даже съм си мислела, че бих искала за знам кой всъщност е "основателят" на този форум, за да му благодаря от сърце!

Те май бяха няколко основателки и някои ги знам, но полека-лека изчезнаха. Но това е  дълга история. Не може ли вече да се отвори примерно първа тема и да се види?
Който и да е- жив и здрав да е! newsm10 smile3501 Благодарение на него или нея- всички ние се намерихме и се чувстваме отлично в компанията ни! newsm10 smile3503 smile3521

# 153
  • Русе
Утре е много хубав момент от филма,за мен поне. 37 и 39 епизоди много си ги харесах.
Най-готиното беше, когато Харунски взе бебето и тя утихна и като, че ли се сгуши в татко си. Направо се просълзих тогава!   ylinfant
Във фрагмента даже така ококорено го гледаше?! После в частта го нямаше, както и сърдечния масаж

# 154
  • София
БоБоЯна , то това са само някакви си реплики подхвърлени ей така , никой от домашните не се интересува от Незабравима , само с вас тук и с една колежка го обсъждам .
smile3521 А, аз си имам само вас за филма! Ни колежка, ни приятелка! Никой от моите близки не се зариби с тоя филм, да му се невиди!  ooooh!
И при мене е така, но пък си намерих приятели тука- единомишленици, така да се каже! Peace
Оооо, дума да няма! Да сте живи и здрави всички тук, че ви има.  newsm51 Даже съм си мислела, че бих искала за знам кой всъщност е "основателят" на този форум, за да му благодаря от сърце!
Тема 1 е започнал Дизилер, гледам. Но кой или коя е, идея си нямам.

Този или тази не съм го/я засичала. Сигурно е от недостатъчно лудите фенове!  hahaha hahaha hahaha

# 155
 Настигане нямате  running Докато приключа със домакинските задължения и вече сте на 10 стр.
Големи ентусиасти сте, аз тъкмо си мислех,че тази вечер ще се роди Ямур и спирам с епизодите -поне до 42.Ще ми дойде в повече да съприживея отново болката и страданията на Еда и Харун, докато правят безнадеждни опити да си я върнат.

# 156
  • Варна
Утре е много хубав момент от филма,за мен поне. 37 и 39 епизоди много си ги харесах.
Най-готиното беше, когато Харунски взе бебето и тя утихна и като, че ли се сгуши в татко си. Направо се просълзих тогава!   ylinfant
Във фрагмента даже така ококорено го гледаше?! После в частта го нямаше, както и сърдечния масаж
Чудесни сцени newsm10- всичко беше толкова истинско #Crazy- направо се бях изпотила, като гледах! Crossing Arms Страхотно изпълнение на актьорите newsm10- разтърсващо и ефектно newsm50- невероятна игра и на двамата! newsm74

# 157
  • София

Те май бяха няколко основателки и някои ги знам, но полека-лека изчезнаха. Но това е  дълга история. Не може ли вече да се отвори примерно първа тема и да се види?
Мисля, че се сещам кого имаш предвид, но и аз не съм от самото начало и не знам. Може би си струва, при наличие на свободно време да се поровя впървите серии. Ще е интереснода се върна в супер емоцията в първите епизоди.  Peace

# 158
На мене много ми хареса и поведението на Харун по време на раждането , каква емоция пресъздаваше когато слушаше писъците на Еда, как си захапа ръката като чу бебето че изплака направо феноменално . Гледала съм го стотици пъти.

# 159
  • Русе
Мисля, че чувството че бързо вървят епизодите идва от това, че смъкването на частите става бавно. Една по една...време минава, а тук са свързани.

# 160
  • София
На мене винаги ми е било любопитно как всеки от вас е попаднал в този форум . За себе си ще кажа в друг сайт гледах сериите , когато вечер съм била на работа и когато нова спря филма там някой спомена че в бгмамма има всички серии преведени , това разбира се не беше точно така , но от края на февруари не е минал и ден , в който не съм ви чела .

Аз лично ....търсех материал за Незабравима и хоп при вас.........и после лудо забавление в компанията ви прекрасна  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
  • Варна
Настигане нямате  running Докато приключа със домакинските задължения и вече сте на 10 стр.
Големи ентусиасти сте, аз тъкмо си мислех,че тази вечер ще се роди Ямур и спирам с епизодите -поне до 42.Ще ми дойде в повече да съприживея отново болката и страданията на Еда и Харун, докато правят безнадеждни опити да си я върнат.
Аааа, не се отказвай да гледаш Naughty- всичко е много по- интересно с дублажа thumbsup- не остават неясни и съмнителни моменти и действия Thinking- все има по нещо ново да се види и чуе! Peace

# 162
  • Русе
На мене много ми хареса и поведението на Харун по време на раждането , каква емоция пресъздаваше когато слушаше писъците на Еда, как си захапа ръката като чу бебето че изплака направо феноменално . Гледала съм го стотици пъти.
А бе, на раждане малко мъже могат да устискат. Обикновено са лекарите smile3532
Естествена реакция на Харун

# 163
  • София
Тема 1 е започнал Дизилер, гледам. Но кой или коя е, идея си нямам.

Мъж е със сигурност. Друго за него не знам.

# 164
Момичета и бганьо, време ми е за кратка раздяла с вас !
Но ще се срещнем пак на 11 август, надявам се да съм на линия и да нищим новите серии.
Желая ви прекрасни и вълнуващи дни на лятото !
Страхотни  сте, толкова съм радостна, че ви има !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт