Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 425
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ама вие как си мислите, че ще гласувам в тази анкета, ако въобще гласувам?! Трябва да има и трети вариант на отговор - не знам. Аз лично наистина не знам - имам предвид за Йозлем де, не за Серхан. За него знам.

# 361
  • София
ААА БАй ганю внимавай със спането по шезлонгите че виждаш какво става с Толга

И да не замърсявате толков амного морето че и ние трябва да се топнем след това.

Охх а това all inclusive ми е голяма мъка особенно с диета д аотида на таков анещо само могат да спечелят от мен. Затова ше почакам още малко да смъкна още 2 кила за да може после да се насладя без притеснения

Спокойно - това, дето ще го спечелят от теб, ще го загубят от мен със сина ми в двоен размер. Ей, сега четох едно неизвестно сихотворение на Вапцаров, посветено на Мими Балканска. Пет пъти го прочетох, само за да го схвана. Голям майстор е бил! Срам ме хваща, че въобще се опитвам да пиша в рими.
И мен, като Дежаву ме обзе носталгия по един от най-големите ни поети. Не знам защо, но от всички изучавани в училище поети, може би след Ботев, стиховете на Вапцаров научавах най-бързо и лесно! Може би, защото са били близо до моята емоционалност - сега, когато ми припомни ми се струва, че първите редове на "Вяра" многооооо ни подхождат:

Ето аз дишам, работя, живея
и стихове пиша, тъй както умея
С живота под вежди се гледаме строго
и боря се с него доколкото мога.

Не ви ли се струва познато това усещане?

# 362
Ама вие как си мислите, че ще гласувам в тази анкета, ако въобще гласувам?! Трябва да има и трети вариант на отговор - не знам. Аз лично наистина не знам - имам предвид за Йозлем де, не за Серхан. За него знам.

АМи как сложи везните между лирическия герой и теб и което натделее.

Може и по друг начин. Представи си че Йозлем те гони с Шевролета и дали ще те настигне ???? Ако те настигне е ясно

# 363
  • София
Хайде сега! Хубава работа! Как така не знаеш! Че, ти ако не знаеш, кой ще знае - Толга ли?

# 364
Бобо да познато

# 365
Благодаря ви за окуражаването момичета, но трудно ми се отдава творенето. Ще дам път на талантите!  Hug

# 366
Благодаря ви за окуражаването момичета, но трудно ми се отдава творенето. Ще дам път на талантите!  Hug
ЕЕ недей така я виж Боб и бганио отиват нали някой трябва да има тук който да държи дежурството

# 367
 А, отговор "незнам" не може да присъства в анкетата.
Ако ти незнаеш Bganio, кой да знае Wink

# 368
  • Русе
Бобо, ние си знаем и помним Ботев, Вапцаров, Смирненски и още бол наши поети.
Сега болшенството от младите май предпочитат да ти рецитират песните на поп-фолка!
Колкото и да не ми харесва,напоследък с това се сблъсквам. Thinking

# 369
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=cSD0FVnDSrY

Я малко позитивизъм да внесем при нас?!  bouquet

# 370
Здравейте банда,
Само наминавам да ви вида а вие сте на поетична тематика. Е това е точно в унисон с моето настроение. От 3-4 дена се мъча да сътворя нещо и сега мога да ви пусна поне началните резултати, които можете да видите http://marko-nedqlkov.hit.bg. Ако някой обича стоиностната поезия може да чете наволя. Аз още имам стихове да набирам и оформям, но това е поне началото. Надявам се да Ви хареса.   bouquet
Приемам и критика, идеи и съвети!  bowuu

# 371
  • Русе
Карпатия, направо ме разби!
Преди години ми беше попаднала "След хиляда години раздяла" и се влюбих  в тези стихове.
Потънала в битовизма ,даже и не знаех че е починал.Съвършенство! Само така бих определила любовната му лирика! Препоръчвам я горещо на всички!

# 372
Карпатия, направо ме разби!
Преди години ми беше попаднала "След хиляда години раздяла" и се влюбих  в тези стихове.
Потънала в битовизма ,даже и не знаех че е починал.Съвършенство! Само така бих определила любовната му лирика! Препоръчвам я горещо на всички!

Радвам се, че ти е харесал  Hug. Тепърва ще набирам и добавям стихове. И моите любими са от "След хиляда години раздяла". Но на Марко Недялков всички стихове имат много дълбок смисъл.  Heart Eyes

# 373
  • Русе
Карпатия, прегледах почти по диагонал. Имам въпрос - по 1 стих ли вземаш от стихотворение?
 Защото преди "Не те коря! Светът е барикада." има друг стих, който не видях.
Ето още едно, но то е за нас:

За тебе сън ще бъде любовта ни,
и сън за мен ще бъде може би.
Остави ти във мене триста рани
и триста остри ножове заби.
Как всички клетви и мечти забрави,
осъмна с мен, със друг замръкна ти.
Светът единствено ще се избави
с еснафството когато се прости.

# 374
Здравейте банда,
Само наминавам да ви вида а вие сте на поетична тематика. Е това е точно в унисон с моето настроение. От 3-4 дена се мъча да сътворя нещо и сега мога да ви пусна поне началните резултати, които можете да видите http://marko-nedqlkov.hit.bg. Ако някой обича стоиностната поезия може да чете наволя. Аз още имам стихове да набирам и оформям, но това е поне началото. Надявам се да Ви хареса.   bouquet
Приемам и критика, идеи и съвети!  bowuu
Карпатия само внимавай Тати да не дойде пак

Общи условия

Активация на акаунт