Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 426
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
От няколко минути в офиса ми влизат едни сексапилни изкушения, и реших да предложа примерна анкета :

Ако ви се отдаде случай,бихте ли изневерили на половинката си със Серхан Яваш / Йозлем Ялмаз?

1. Да
2. Не

Леле ама че анкета яяяя

Blush Blush Blush
Ех морски мами бееееее
Палави палави

Преди време имах възможността да съм сред някакви морски момчета какъв разговор цяла нощ слушах за жените и прочие няма да ви казвам.

# 346
От няколко минути в офиса ми влизат едни сексапилни изкушения, и реших да предложа примерна анкета :

Ако ви се отдаде случай,бихте ли изневерили на половинката си със Серхан Яваш / Йозлем Ялмаз?

1. Да
2. Не

Леле ама че анкета яяяя

Blush Blush Blush
Ех морски мами бееееее
Палави палави

Преди време имах възможността да съм сред някакви морски момчета какъв разговор цяла нощ слушах за жените и прочие няма да ви казвам.

Палави,палави- само във фантазиите си! За гларусите обаче етикета важи  в действията.

# 347
ААА БАй ганю внимавай със спането по шезлонгите че виждаш какво става с Толга

И да не замърсявате толков амного морето че и ние трябва да се топнем след това.

Охх а това all inclusive ми е голяма мъка особенно с диета д аотида на таков анещо само могат да спечелят от мен. Затова ше почакам още малко да смъкна още 2 кила за да може после да се насладя без притеснения

# 348
Гласувайте че както виждам много усилена битка се води между да-то  и не-то  Joy

И като дойдат среднощните птици още по ожесточена ще е

# 349
Здравейте сладури!  Hug
Минавам да ви поздравя и да пожелая приятна почивка! Нашето море си е много хубаво - поне в Балчик беше такова, тъй че не съжалявайте за Карибите.
Посвещавам ви едно стихче, което се казва с изключително рядко срещаното име

Л Ю Б О В

Любовта е тръпка, любовта е зов.
Тя е вълшебна магия, затова е любов.
Когато я срещнеш  не питаш дали
все ще те радва или ще боли ?

Крачиш да нея, а сякаш летиш.
Гледаш я дълго, нощем не спиш.
Мислиш, че само тя е в света.
Падаш без нея в бездна от самота.

Когато я имаш ти си много богат-
искаш да купиш целият свят,
да забравиш злото в живота суров
и гордо да викнеш:Това е мойта любов!

# 350
Понапънах се  и аз, и само това се роди от душата ми.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 16:04 от moxito

# 351
Охооооо, какво виждат уморените ми очи... любов, плаж, море, слънце, мечти, нежни стихове, великолепни клипчета и още нещо... Размечтах се. Бобояна, Тарабас, Моксито, Ради (за клипчето) - моите поздравления, браво! newsm10 smile3501 newsm51   love001  love001  love001
А анкетата... анкетата... божеееее откъде се взе, но побързах да гласувам естествено, мисля, че вече се досещате за мнението ми... Blush

# 352

Страхотно е твоето напъване.

Ако се понапънеш още малко и ще родиш и ти една стихосбирка

# 353
Здравейте сладури!  Hug
Минавам да ви поздравя и да пожелая приятна почивка! Нашето море си е много хубаво - поне в Балчик беше такова, тъй че не съжалявайте за Карибите.

Л Ю Б О В
......................
Тарабас браво бе появяваш се все тиумфално след морето определено добре ти се е отразило.

# 354
  • София
ААА БАй ганю внимавай със спането по шезлонгите че виждаш какво става с Толга

И да не замърсявате толков амного морето че и ние трябва да се топнем след това.

Охх а това all inclusive ми е голяма мъка особенно с диета д аотида на таков анещо само могат да спечелят от мен. Затова ше почакам още малко да смъкна още 2 кила за да може после да се насладя без притеснения

Спокойно - това, дето ще го спечелят от теб, ще го загубят от мен със сина ми в двоен размер. Ей, сега четох едно неизвестно сихотворение на Вапцаров, посветено на Мими Балканска. Пет пъти го прочетох, само за да го схвана. Голям майстор е бил! Срам ме хваща, че въобще се опитвам да пиша в рими.

# 355
  • Русе
Момичета, нямате грешка! Като вихри сте!  bouquet
Оставих ви за има-няма 2 часа и какво намирам?! Всеки твори с пейзажи летни , стихчета се сипят на поразия, даже и мини-анкетка си имаме?!
Тарабас, поспирай по-често при нас! Я каква Любов чета,не ни лишавай от насладата да те четем! smile3501 smile3501 smile3501
Дежавю - мечтаната Идилия е край теб, наслаждавай й се докато можеш /салатка,ракийка и любима компания/ smile3503 smile3501
Бобо - нямам думи за теб! Страхотна си и си го знаеш! newsm74 newsm74 newsm74
Кометке - ама много ти приляга псевдонима бе?! С Моксито такива пейзажи днес ни предложихте, то човек да му се прииска цял живот да е по такива места. Приказка! newsm10 newsm10 newsm10
Моксито - напъните много ти се отдават, освен аранжировката! hahaha Давай все така!
И последно/ че много ми стана/- за анкетата - аз половинка си нямам, мома 2-ра категория съм. Мислите ли, че ще предпочета НЕ? smile3532

# 356

Спокойно - това, дето ще го спечелят от теб, ще го загубят от мен със сина ми в двоен размер. Ей, сега четох едно неизвестно сихотворение на Вапцаров, посветено на Мими Балканска. Пет пъти го прочетох, само за да го схвана. Голям майстор е бил! Срам ме хваща, че въобще се опитвам да пиша в рими.
О да Вапцаров ми харесва и на мен

Има го във фейсбоока като група даже

# 357
Ето това както и много други са направо невероятни

С живота сме в разпра,
но ти не разбирай,
че мразя живота.
Напротив, напротив! –
Дори да умирам,
...живота със грубите
лапи челични
аз пак ще обичам!
Аз пак ще обичам!

Да кажем, сега ми окачат
въжето
и питат:
"Как, искаш ли час да живееш?"
Веднага ще кресна:
"Свалете!
Свалете!
По-скоро свалете
въжето, злодеи!"

# 358
  • София
Здравейте сладури!  Hug

Л Ю Б О В

.........
Шефке, върна се на поетичното поле и веднага си пролича! Много ми харесва наистина твоята Любов! Дай Боже всекиму!  newsm51  

# 359
  • София

Моксито, по-често го прави, искам да кажа, напъвай се, че то само така се раждат най-прекрасните неща!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт