Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 499
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На мене винаги ми е било любопитно как всеки от вас е попаднал в този форум . За себе си ще кажа в друг сайт гледах сериите , когато вечер съм била на работа и когато нова спря филма там някой спомена че в бгмамма има всички серии преведени , това разбира се не беше точно така , но от края на февруари не е минал и ден , в който не съм ви чела .
Аз дори не хванах началото на филма. Просто един ден бях сама и щраках по дистанционното и така попаднах на филма. После, така се заразих, което още не мога да си обясня, че почнах да търся инфо за него навсякъде и така...попаднах на форума. Първоначално само четях, но после една вечер се включих и взех та споделих, че близките ми не гледат турски сериали и всички много ме навикаха в началото, после и те споделиха, че не всеки гледа и харесва турски сериали и така ме приеха. Даже бях на ски февруари и срам не срам един ден си останах сама, като обясних, че ми е студено и не ми се ходи и познайте какво правих - цял ден си седях в стаята и изгледах всички пропуснати епизоди, а някой и по два пъти! Joy Joy Joy

# 166
  • Русе
На мене винаги ми е било любопитно как всеки от вас е попаднал в този форум . За себе си ще кажа в друг сайт гледах сериите , когато вечер съм била на работа и когато нова спря филма там някой спомена че в бгмамма има всички серии преведени , това разбира се не беше точно така , но от края на февруари не е минал и ден , в който не съм ви чела .

Аз лично ....търсех материал за Незабравима и хоп при вас.........и после лудо забавление в компанията ви прекрасна  bouquet  bouquet  bouquet
Аз гледах части в ВБОКС7 и там поканихте една госпожа във форума. Почнах лудо да ви търся, малко време само ви четях и накрая се реших да вляза. Изобщо не съжелявам!/като Еда/ hahaha

# 167
  • София
Този или тази не съм го/я засичала. Сигурно е от недостатъчно лудите фенове!  hahaha hahaha hahaha

Е, да, ама си е основател, а всички останали сме последователи. Така ще си остане в историята.

# 168
  • Варна

Аз лично ....търсех материал за Незабравима и хоп при вас.........и после лудо забавление в компанията ви прекрасна  bouquet  bouquet  bouquet
И аз- така! Пооглеждах се и изведнъж- съвсем случайно- гледам тема №...Незабравима! #Crazy Я, да видя и като видях....леле, това е само за мен  thumbsup- интересно, коментари, споделени емоции, интелигентни хора, приятна компания, дискусии, хора, дето мислят и чувстват като мен...кеф! Peace Отначало само като гост, трябваха ми 2 месеца да се престраша и да се включа- и от него миг нататък- на всяко гърне- мерудия! smile3555

# 169
  • Русе
Момичета и бганьо, време ми е за кратка раздяла с вас !
Но ще се срещнем пак на 11 август, надявам се да съм на линия и да нищим новите серии.
Желая ви прекрасни и вълнуващи дни на лятото !
Страхотни  сте, толкова съм радостна, че ви има !  Hug
Приятно разпускане!  love001

# 170
  • София
Но ще се срещнем пак на 11 август, надявам се да съм на линия и да нищим новите серии.
Приятна почивка! Дано да не ти липсваме...много!  Hug

# 171
  • София
Този или тази не съм го/я засичала. Сигурно е от недостатъчно лудите фенове!  hahaha hahaha hahaha

Е, да, ама си е основател, а всички останали сме последователи. Така ще си остане в историята.
Е, тук има хора като теб, които със сигурност ще останат в историята с таланта си!    bouquet

# 172
  • Русе
Приятна почивка! Дано да не ти липсваме...много!  Hug
Сигурна съм на 100%, където и да е ,ще търси Интрнет. Може само да ни чете,но ще търси. smile3521 Всички сме обсебени от филма.

# 173
  • София
На мене много ми хареса и поведението на Харун по време на раждането , каква емоция пресъздаваше когато слушаше писъците на Еда, как си захапа ръката като чу бебето че изплака направо феноменално . Гледала съм го стотици пъти.
А бе, на раждане малко мъже могат да устискат. Обикновено са лекарите smile3532
Естествена реакция на Харун

А, по-страшно от зъболекаря няма - ако трябва да избирам, не съм сигурен какво бих предпочел.

# 174
Настигане нямате  running Докато приключа със домакинските задължения и вече сте на 10 стр.
Големи ентусиасти сте, аз тъкмо си мислех,че тази вечер ще се роди Ямур и спирам с епизодите -поне до 42.Ще ми дойде в повече да съприживея отново болката и страданията на Еда и Харун, докато правят безнадеждни опити да си я върнат.
Аааа, не се отказвай да гледаш Naughty- всичко е много по- интересно с дублажа thumbsup- не остават неясни и съмнителни моменти и действия Thinking- все има по нещо ново да се види и чуе! Peace

Знам ли, нож с две устрието си е! Ще изгледам и утре вечер епизода и ще реша  Thinking През всички тези агонии, които минаха героите и ние зрителите, заслужаваме поне  20 епизода от новия сезон, да се наслаждаваме на любимците си заедно...
Напр. Връщане в Ава, следва дълго пътешествие по море,следва пищна сватба, меден месец,раждането на Дениз,Ахмет,Давид,Синбад  (или както там ще се казва сина им).За финал, един скок във времето smile3509 и дългоочаквания  HAPPY END, за тях и за нас-зрителската аудитория!

# 175
  • Варна
Приятна почивка! sun Flowers Bouquet Ще те чакаме с нетърпение пак да се върнеш при нас! bye lovekiss

# 176
  • Русе
Миналата седмица хвърлих бегъл поглед по другите рубрики. Там е скука,шоуто е тук! Simple Smile

# 177
Забавлявай се !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
  • София
Аз дори не хванах началото на филма. Просто един ден бях сама и щраках по дистанционното и така попаднах на филма. После, така се заразих, което още не мога да си обясня, че почнах да търся инфо за него навсякъде и така...попаднах на форума. Първоначално само четях, но после една вечер се включих и взех та споделих, че близките ми не гледат турски сериали и всички много ме навикаха в началото, после и те споделиха, че не всеки гледа и харесва турски сериали и така ме приеха. Даже бях на ски февруари и срам не срам един ден си останах сама, като обясних, че ми е студено и не ми се ходи и познайте какво правих - цял ден си седях в стаята и изгледах всички пропуснати епизоди, а някой и по два пъти! Joy Joy Joy

А, помня аз, помня - даже и часа съм запомнил, когато за първи път се включи. Колебаехме се в началото дали да те приемем, но после се оказа много готина и се наложи като титуляр.

# 179
  • София
За всички вас-мами,баби,приятелки ,съпруги,любими и ти Петко smile3501 newsm47 smile3503 smile3521 newsm62 newsm10 newsm03 newsm44

ЧУДЕСНА КОМПАНИЯ

Прекрасни сте......
Момичета и Петко.
При вас намерих аз ,утеха
от забързаното ежедневие
В страниците влизам и от
раз разтоварвам се от лошотията..
Озовавам се в друг свят
тъй искрен ,без лъжи
и преиграване........
Далеч от битовизма,
лицемерието и егоизма
И без това в тази криза
живота ни оставиха го
гол да ходи ....единствено по риза.
С най-мили чувства към всички ви.. smile3525 newsm51 smile3525.

Общи условия

Активация на акаунт