Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 421
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Резултатът от анкетата ни е почти по равно. Изненада?! newsm62

Гласувайте за нашите любимци на стр. 1 Praynig

# 376
Даа, и аз съм доста изненадана от резултата..

# 377
  • София
При вас  е много топло.........но защо ли се учудвам,познато вечерно явление,без никакви пропуски.А анкетата на Моксито-направо гореща и палеща........Изневяра -в душевен или сексуален смисъл? А съм  руса, А Серхан нещо не харесвал такъв типаж -жени?
Не мисля да се боядисвам -тъмна ,а и не обичам пък да се "слагам"на който и да било
Така ,че ............ Да отговарят -тъмнокоските............ newsm10 newsm53 smile3521 smile3508

# 378
  • София
Кометче ,благодаря за пожеланието за хубава почивка smile3501 newsm10  love001
Бобояна -чудесен стих, smile3525 newsm51 smile3525
Моксито-браво и на теб smile3525 newsm51 smile3525 smile3501
И на всички участници през деня-този огън не бива да гасне newsm10 newsm68 newsm44 newsm47 smile3503 smile3521

# 379
При вас  е много топло.........но защо ли се учудвам,познато вечерно явление,без никакви пропуски.А анкетата на Моксито-направо гореща и палеща........Изневяра -в душевен или сексуален смисъл? А съм  руса, А Серхан нещо не харесвал такъв типаж -жени?
Не мисля да се боядисвам -тъмна ,а и не обичам пък да се "слагам"на който и да било
Така ,че ............ Да отговарят -тъмнокоските............ newsm10 newsm53 smile3521 smile3508

Еее, Боб! Недей така, и аз съм от клуба на русите, но това не ми попречи да си дам вота.А, и цвета на косата не е определящ за същността на  човека.Това е нещото, което му убягва явно на Серхан-ама то ще да е , защото не се е запознал с нас... newsm08

# 380
Някой ще ми каже ли какво предстои да се случи в тазвечерната и някой от следващите серии по Нова тв ???Или да ми кажете поне на коя серия отговаря по турската / нищо , че бъкел не отбирам от турски/ ..поне картинки да гледам .Ще роди ли вече Еда и какво друго ще се случи ??Дайте ми линк към съответните серии по турската тв.

# 381
  • София

Еее, Боб! Недей така, и аз съм от клуба на русите, но това не ми попречи да си дам вота.А, и цвета на косата не е определящ за същността на  човека.Това е нещото, което му убягва явно на Серхан-ама то ще да е , защото не се е запознал с нас... newsm08

Ама глупости говори Сехан- руси, черни...И аз като се влюбих в детката градина в едно русо маце, реших, че си падам по блондиниките, а после колко пъти си менях позициите според случая. Сега, ако Йозлем се изруси, сигурно ще обърне резбата.

# 382
ама да пусни сега и ти мухата че серхан е обратен и гледай сеир

# 383
  • София
И понеже имам син-див и щур,да ми е жив и здрав.От както го имам съвсем станах мъжко момиче
Няма начин.....Вместо кукли да преобличам и да правя прически.....оооооо колко автомати и пистолети  съм държала...на лов съм ходила /в игра/,добра футболиска съм......ит.н.Не че се оплаквам ,ама друго е сигурно с момичетата по нежно ,лижерно....Деца... да са живи и здрави
Та за тъгата ми  Weary smile3518 ,по раздялата ни, изгоних я надалеч и си smile3513 казах.......

СТЕГНАЦИЯ

Я да взама да се стегна   
   и колана да притегна   
   и под студената вода,   
   да измия следите от сълзите   
   Токове високи да захвърля   
   заедно с копринената блуза   
   и да махна колието...   
   дет ме стяга за врътлето   
   Душ приятен да си взема   
   весела и ободрена   
   в къси панталонки спортни
   и лятна шапка с козирка
   да се издокарам пред света
   Нали все повтарям си ,че
   мъжко съм момиче
   а сега .......да пиша за сълзи
   глупости.......................
   да не отивам пък на заколение
   Вие тука ,няма да избягате
   Само мъничко ме притеснява
   кога ли ще успея да ви изчета...
   Май ще стане наложително
   на морето клубове да търся
   с вас да си направя връзка
   И като се прибера в къщи
   да съм на ясно с темата
   Бързичко да скоча в схемата

# 384
  • София
Имах предвид, че от черни ще мине на руси. Аз с такива работи не се шегувам.

# 385
Някой ще ми каже ли какво предстои да се случи в тазвечерната и някой от следващите серии по Нова тв ???Или да ми кажете поне на коя серия отговаря по турската / нищо , че бъкел не отбирам от турски/ ..поне картинки да гледам .Ще роди ли вече Еда и какво друго ще се случи ??Дайте ми линк към съответните серии по турската тв.

Линк на епизодите можеш да откриеш на 1 стр. Накратко, тази вечер предстои да се появи бебето Ямур, предстои и тежък разговор в семейство Гьолер,а Мелда ще се разкайва пред Джамията (говорейки си сама)

# 386
Една жена със стил и класа!

# 387
  • София
Наздраве .....за русите ,черните,рижите и боядисаните.. Петко наздраве и на теб....

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 19:12 от bob_99

# 388
  • Русе
О, Моксито, направо си жестока!
Забеляза ли какъв крак вади тази жена? И какви стойки на ИЛ 18 прави? Била е манекен, със сигурност! Но и на мен много ми харесва! smile3501 smile3521 newsm10

# 389
  • Русе
Имах предвид, че от черни ще мине на руси. Аз с такива работи не се шегувам.
А бе, аз писах одеве, че е комплексиран от тях! Повечето русокоски са красавици. Перхидролът минавал през кожата, стигал до мозъка и го увреждал?! Глупости на н-та! Или си имаш интелекта, или не. С какъвто и цвят да се боядисаш, ти си си ти!

Общи условия

Активация на акаунт